Rus Modelin Bikiniyle İmtihanı

Kıvrımlı hatları ve kalçasıyla Rus Kardashian lakabı alan Anastasia Kvitko, giydiği tehlikeli bikininin azizliğine uğradı.
Rus Modelin Bikiniyle İmtihanı

Kıvrımlı hatları ve kalçasından dolayı hayranlarının Rus Kardashian lakabı taktığı Anastasia Kvitko, giydiği tehlikeli model bikininin azizliğine uğradı.

Posta’da yer alan habere göre; Rus Kim Kardashian olarak tanınan model Anastasia Kvitko hafta sonunu deniz kenarında geçirdi.

22 yaşındaki model, yüksek belli straplez bir bikini tercih etti

anastasia-kvitko.jpg

Genellikle kıvrımlı vücut hatlarını gözler önüne seren plaj kıyafetleri giyen Kvitko'nun bikinisinin üst kısmı askıları olmadığı için zaman zaman aşağıya kaydı.

anastasia-kvitko-001.jpg

Ancak, Kvitko yine de plaj keyfini bozmadı.

anastasia-kvitko-002.jpg

Anastasia Kvitko'nun "göğüsleri ve kalçası estetik harikası" iddiaları çıkmıştı. Güzel model bu iddiaları reddederek beden ölçülerini spora borçlu olduğunu söylemişti. Sosyal medyada yaklaşık 3 milyon takipçisi olan Kvitko, Miami'de bir modellik ajansına kaydolmuş ama ondan istedikleri ilk şey kilo vermesi olmuş.

anastasia-kvitko-003.jpg

Şöhretini kıvrımlı hatlarına borçlu olan Kvitko bu istediği reddetmiş. Kim Kardashian'a benzetilmesinin takipçilerinin fikri olduğunu söyleyen genç model "Onlar iri kalçamdan dolayı beni Rus Kardashian diye adlandırmayı uygun gördüler" diye konuştu.

anastasia-kvitko.gif

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum