HBO Yapımı Gizem ve Komedi Dolu Yeni Dizi Run Hakkında Bilgiler ve İzleyici Yorumları

Online dizi ve film izleme platformu HBO geçtiğimiz günlerde çok konuşulacak olan yeni dizisi RUN’ı izleyicilerine sundu. İşte gizem ve romantizm dolu Run dizisi hakkında bilgiler ve izleyici yorumları…
HBO Yapımı Gizem ve Komedi Dolu Yeni Dizi Run Hakkında Bilgiler ve İzleyici Yorumları

RUN Dizisi Hakkında Bilinmesi Gerekenler ve İzleyici Yorumları

Dizi dünyasının en başarılı yapımlarına imza atan HBO yapımcılık 2020 yılını da boş geçmeyip izleyicilerine gizem ve romantizm dolu bir dizi sundu. Yarım saatlik kısa bölümleriyle izleyicilerine komedi dolu anlar yaşatan RUN dizisi hakkında bilgileri detaylıca inceledik. İşte NeOldu.com okurları için hazırladığımız bu inceleme dizi içeriğimizde sizlere RUN dizisi hakkında bilgiler, izleyici yorumları ve oyuncu kadrosunu sunuyoruz…


1. Yapımcılığını HBO’nun üstlendiği 2020 yapımı yeni dizi RUN başarılı yönetmenler Vicky Jones ve Phoebe Waller-Bridge imzalıdır. İlk bölümüyle izleyenlerini kendisine hayran bırakan RUN dizisi her Pazar yeni bölümüyle izleyicilerini bekleyecek.

HBO


2. Merritt Wever, Domhnall Gleeson ve Archie Panjabi gibi isimlerin başrolünde yer aldığı dizi iki eski sevgilinin yıllar sonra yan yana gelmesi ile başlayan gizemli, romantik ve komedi dolu olayları anlatıyor.

HBO


3. Daha ilk bölümüyle dizi ve film izleme platformu HBO’da trend olan RUN’ın hikayesi ise bir hayli gizemli başlıyor. Yıllar önce ilişkilerini noktalayan Billy ve Ruby ikilisi ayrılmadan bir gün önce birbirlerine bir söz veririler. Ne zaman olursa olsun eğer biri diğerine RUN diye mesaj atarsa ve mesajı alanın da bunu uygulamaya şartları elveriyorsa her şeyi bir kenara bırakıp ortadan kaybolacaklardır.

HBO


4. 15 yılın ardından Ruby’nin telefonuna gelen RUN mesajı gizemli ve bir o kadar da komedi dolu bu serüveni başlatacaktır. İlk başlarda tereddüt etse de yaşadığı hayattan pek de memnun olmayan Ruby Billy ile birlikte bu maceraya katılmak ister.

HBO


5. Onca yılın ardından hiçbir şeyi sorgulamadan Billy’nin olduğu trene binen Ruby’nin neler yaşayacağına dair hiçbir fikri yoktur. Tabii 15 yılda her ikisi de farklı hayatlar yaşamış hatta belki de artık farklı insanlar olmuşlardır.

HBO


6. İlk bölümde gördüğümüz tren sahneleriyle dizi biraz şekilleniyor. Bundan sonraki bölümler için gizem yaratmaya çabalayan yönetmen bunu başarmış gözüküyor. Senaryonun muhteşemliğini de belirtmem gerekiyor. Belki de çoğu insanın şu trene binip de gideyim buralardan hayali tam da Billy ve Ruby’nin yaptığı şey.

HBO


7. Bu yolculuk Ruby ve Billy ikilisi içinde yeni bir beyaz sayfa olacak gibi. Açıkçası ben Billy’nin Ruby’ye olan aşkı bitmemiş ve tamamen planlı bir şekilde bu yolculuğu ayarladığını düşünüyorum. Ancak bunu ilerleyen bölümlerde göreceğiz.

HBO


8. RUN dizisi ilk bölümüyle binlerce hayran kazanmış ve aşıkları bu uzun yolculukta beraberinde sürükleyecek gibi duruyor. İlerleyen bölümlerde aralanacak olan gizem perdesiyle daha da romantizm göreceğimizi ve bu sayede de komedi dolu sahneler yaşanacağını düşünüyorum.

HBO


HBO Yapımı RUN Dizisi Hakkında İzleyici Yorumları

2020 yılının en iyi yabancı dizilerinden biri olması beklenen RUN dizisi hakkında detaylı bir inceleme yaptığımız bu içeriğimize dizi hakkında en net fikirlerin verildiği izleyici yorumlarını da ekledik. İşte Run dizisi hakkında izleyici yorumları…

İzleyici 1:

Oyunculuklarıyla samimi ve keyifli 25 dakikacık yeni atıştırmalığım. Başrol kadın oyuncusu aşırı doğal ve aurası merak uyandırıcı... Ben ilk bölümünü beğendim ama sonraki bölümlerde bu tansiyonu nasıl yakalayacaklarını da çok kestiremedim. Beklemedeyim.     


İzleyici 2:

İlk bölümü itibariyle konu ilgimi çekti Domhnall Gleeson’a bayılırım ama kadına ayar oldum mimikleri falan yine de içinde Phobe Waller Bridge ve Domhnall için bakıcaz artık.


İzleyici 3:

İlk bölümüyle nefes nefese geçen bir 25 dakika. Sonrası için de merak ve umut yarattı.


İzleyici 4:

Sadece ilk bölümün izleyerek bile mükemmel bir romantik komedi dizisi olduğunu anlamak mümkün. Tam sevgiliyle izlemelik. Ancak keşke NEtflix gibi bir sezonu tamamen yayınlasa bölümler çok kısa.


İzleyici 5:

HBO’nun tüm yapımları zaten efsane oluyor. Sürekli takip ediyordum sayfayı. Bu diziyi de ilk fragmanını izledim bir değişik geldi. İlk bölümü izleyince anladım ki HBO yine yapmış yapacağını bence çok iyi.


İzleyici 6:

RUN dizisi hakkında şimdilik çok fazla bir şey söyleyemem ancak ilk bölümün bende yarattığı etki en az birkaç bölüm daha izleyeceğimdir.


İzleyici 7:

Oyunculuk muhteşem gözüküyor ancak keşke başroldeki kadın daha güzel olsaymış. Dizi yi daha da çekici kılabilirdi. Neyse artık biz konuya ve yaşanacaklara bakıcaz. Keşke bölümler uzun olsa.


RUN Dizisi Oyuncu Kadrosu ve Karakter Analizleri

Run dizisinin başrolünde yer alan oyuncular hakkında bilgileri ve karakter analizlerini sizlere sunuyoruz. İşte RUN dizisi oyuncuları ve karakterleri…

Merritt Wever – Ruby Richardson

HBO

İşaretler, Birdman, Avukat ve Marriage Story gibi sinema dünyasının en iyi yapımlarında rol alan Merritt Wever muhteşem oyunculuğunu şimdi de RUN dizisi için sergiliyor. Dizi de Ruby Richardson karakterine hayat veren Merritt bu karakter için biçilmiş kaftan. Ruby karakteri hakkında söylenebilecek şimdilik pek bir şey yok ancak duygusal bir karakter olduğu belli oluyor. Kafası da bir hayli karışık gibi. Dizi Ruby üzerine kurgulanmış gibi gözüküyor.  


Domhnall Gleeson – Billy Johnson    

HBO

Anna Karenina, Zamanda Aşk ve Ex Machina gibi filmlerden tanıdığımız ünlü aktör Domhnall Gleeson dizide şimdiden izleyicilerin gözdesi haline geldi. Karizmatik aktör gösterdiği oyunculuk performansıyla da beğenileri kazandı. Billy Johnson karakteri ise şimdilik çok gizemli duruyor. Ruby’yi çok sevdiğini ve bu yolculuğun ona ait bir plan olduğunu düşünüyorum. İlerleyen bölümlerde Billy’nin de gerçek planları ortaya çıkacaktır.

Önerilen İçerik: Netflix'in Yeni Belgesel Dizisi Masumiyet Dosyaları Hakkında Bilinmesi Gerekenler

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.