Rules Of Survival Bilgisayar-PC Versiyon Nasıl İndirilir?

Rules of Survival mobil platformlarda olduğu kadar pc-bilgisayarlarda da kullanıcıları cezbetmiş durumda. Peki Rules of Survival bilgisayar-pc için nasıl indirilir? Rules Of Survival hile sorunu nasıl ortadan kaldırılır? İşte, detaylı incelememiz.
Rules Of Survival Bilgisayar-PC Versiyon Nasıl İndirilir?

Mobil platformları kasıp kavuran, oynayanı kendine bağlayan " Rules of Survival " şimdi de PC versiyonunu yayınladı.

PubG’nin ardından klonları arasında en çok dikkat çekmeyi başaran Rules of Survival ilk olarak Android işletim sistemleri için piyasaya sürüldü. Oyunun son derece talep görmesinin ardından iOS platformunu da yayınlayan firma şimdi de " bilgisayar-PC versiyonunu " yayınladı.

Daha önce bilgisayarımıza emulator üzerinden APK ile oynayabildiğimiz Rules of Survival oyununu artık " hiçbir araca ihtiyaç duymadan " bilgisayarımıza indirebiliyoruz.


Rules Of Survival İndir - PC İndir

Rules of Survival oyununun " bilgisayar sürümü için " öncelikle oyunun web sitesine gidin.

Rules Of Survival Bilgisayar-PC Sürümü İndirme

Burada sayfaya girdiğimiz anda önümüze çıkan kısımda “ Try to PC Versiyon ” simgesine tıklayın ve oyunu kurmak için gerekli olan dosyayı indirin.

Dosyanın indirmenizin ardından gerekli adımları izleyerek oyunu yükleyin.

Oyunu yüklemenizin ardından oynayabilmeniz için yapımcı firma Net Ease Games bir kural koymuş. Bu kural da " oyunu önce mobil telefonunuza indirip kayıt olma ". Yani oyunu bilgisayardan oynayabilmeniz için telefonunuzdan kurup kayıt olmanız şart.

Oyunu bilgisayarınıza indirdiniz ve oynayacaksınız. Burada da ilk olarak tıpkı WhatsApp uygulamasının bilgisayar versiyonundaki gibi " QR kod taratmanız " gerekiyor. Mobil versiyonda oyunu açtıktan sonra " server seçme ekranının " sağ kısmında " PC LOGİN " kısmına tıklayıp bilgisayar ekranınızda gelen QR kodu taratmalısınız.

Oyunun QR kodunu taratmanızın ardından bilgisayarınız üzerinde oynayabilirsiniz.


Rules Of Survival Hile, Hack ve Apk Sorunu

Rules Of Survival oyunu günümüzde Fortine ve PUBG'den sonra en çok oynana battle royal oyunlarından bir tanesidir. Ancak, Rules Of Survival hile ve rules of survival pc hack durumundaki artış oyunu iyice sıkıntılı hale getirdi. Birçok kullanıcı Rules Of Survival hile sıkıntısını ortadan kaldıramadığı içinde oyundan istediği heyecanı bir türlü alamıyor. Bunun için, yöneticiler peşi sıra oyun güncellemesi yapıyor ancak bir çok oyun hilesi hala daha kendisini hissettirmeye devam ediyor. Öyle ki, internet sayfaları üzerine "Rules Of Survival hile siteleri" isimli başlıklar açılmaya başlandı. Bu durum ortadan kalkar mı bilinmez ama eğer Rules Of Survival yöneticileri hile sorununa çözüm bulamazsa çok müşteri kaybedecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum