Ruhi Çenet Kimdir? Ruhi Çenet Eşi Hakkında Bilgiler

Çektiği videolarla oldukça fazla beğeni toplayan Ruhi Çenet hakkında bilgilere bu yazımızdan ulaşabilirsiniz. İşte Ruhi Çenet Kimdir? Ruhi Çenet Eşi Kim? gibi sorularının yanıtı.
Ruhi Çenet Kimdir? Ruhi Çenet Eşi Hakkında Bilgiler

Youtube’da kendisine has tarzıyla izleyicilerine video sunan Ruhi Çenet, yaptığı işlerle övgüyü hak ediyor. İşte Youtube’un en eski isimlerinden biri olan Ruhi Çenet Kimdir? ve Ruhi Çenet Eşi hakkında bilgiler.


Ruhi Çenet Kimdir?

Ruhi Çenet Kimdir

20 Ekim 1990 tarihinde Aydın’da dünyaya gelen Ruhi Çenet, çocukluğunun büyük kısmını Manisa’da geçirmiştir. Liseye kadar Türkiye’de eğitim aldıktan sonra üniversite için Hindistan’ın yolunu tuttu. Okulu bitirip yeniden ülkesi İstanbul’a döndü. Daha sonra Youtube için bilgilendirici, eğitici ve öğretici konulu videolar hazırladı. İlk videosunu tam 8 yıl önce 2013 yılında yükledi.

Yavaş yavaş popüler olmaya başladığı zamanlarda gizemli ve korku videolarıyla izleyicilerine sürükleyici bir deneyim sunarak her geçen gün abone kazanmaya devam etti. Kendisini en çok duyurduğu zaman ise koronavirüs’ün ilk çıktığı zamanlarda Çin’e gitmesiydi. Son olarak arkadaşı Enes Batur’un 2 filminde de rol almıştır.


Ruhi Çenet Eşi Kimdir?

Ruhi Çenet Eşi Kimdir

Kimsenin haberi dahil olmadan yaşıtı Cansu Gizem ile 2019 yılında dünya evine giren Ruhi Çenet, uzun süredir beraberliklerini saklamayı başardılar. Ruhi Çenet Medya isimli kanalında Mayıs 2021 tarihi itibariyle 5,62 Milyon abone bulunurken 790 milyon görüntülenme sayısına sahiptir.


Ruhi Çenet Kaç Yaşında?

Ruhi Çenet Kaç Yaşında

1990 yılında Aydın’da doğan Ruhi Çenet, 31 yaşındadır. Başarılı Youtuber, izleyicilerine düzgün bir konuşma tarzıyla karşılıyor. Bu sayede bilgi içerikli videolar keyifli ve akıcı oluyor. 2018 yılında düzenlenen Youtube ödül töreninde Silver Play Button ödülünü kazanmıştır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.