Room 104 Konusu ve Oyuncuları Hakkında Bilinmesi Gerekenler

HBO’nun orijinal yapımlarından birisi olan Room 104 hakkında detaylı bir inceleme yaptık. Bu yazımızda sizlere Room 104 dizisinin konusunu, izleyici yorumlarını ve hakkında bilinmesi gerekenleri derledik. İşte detaylar…
Room 104 Konusu ve Oyuncuları Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Room 104 Dizisi

Komedi ve dram türündeki bir dizi olan Room 104 HBO’nun önem verdiği yapımlardan birisidir. Etkileyici sahneleri ve güzel hikâyesi sayesinde uzun zamandır devam eden dizi son zamanda adından bahsettirmeye başlamıştır. Fantastik ve dramın birleştirildiği yapımları sevenler için güzel bir içerik olduğunu düşündüğümüz Room 104 dizisini inceledik. Sizin için hazırladığımız bu inceleme dizi içeriğimizde Room 104 konusunu, hakkında bilgileri, incelemesini, izleyici yorumları ve oyuncu kadrosunu derledik.


Room 104 Dizisi Hakkında Bilinmesi Gerekenler

1. İlk bölümü 28 Temmuz 2017 tarihinde yayınlanan Room 104 dizisi, toplam 4 sezon ve 48 bölümle izleyicileri tarafından sevilen bir yapım olmayı başarmıştır.

room 104 yayın tarihi


2. Güzel bir 3. sezonla tüm gözleri üzerine çeken Room 104 dizisi 4. sezonla beraber iyi bir izleyici kitlesine ulaşmıştır. HBO yetkilileri sevilen dizi 4. sezonuyla birlikte final yapacağını açıklamıştır.

room 104 4. sezon


3. Dizinin evrenini Jay Duplass ve Mark Duplass oluşturmuştur. Yönetmenliğini ise Creep serisinden bildiğimiz Patrick Brice, Ross Partridge, Doug Emmett, So Yong Kim, Mark Duplass, Mel Eslyn ve Jenée LaMarque isimleri yapmıştır.

room 104 yönetmeni


4. Güzel bir kurguya sahip olan dizinin oyuncu kadrosunda Jennifer Lafleur, Jon Bass, Jenny Leonhardt, Kristina Harrison, Lily Gladstone, Susanna Harter, Melonie Diaz, Clark Duke, Jay Duplass, Adam Foster ve Keir Gilchrist isimleri bulunmaktadır.

room 104 oyuncu kadrosu


5. Dizi Black Mirror da olduğu gibi her bölümde farklı karakterleri konu almaktadır. Bütün olaylar 104 numaralı bir otel odasında geçiyor. Her bölümde başka oyuncular ve başka konular işleniyor.

room 104 black mirror


6. İzleyiciye Room 104 dizisi bu sayede her bölümde kısa bir film tadı veriyor. Aynı zamanda dizi izleyiciye büyük bir gerilim aktarıyor.

room 104 kısa film


7. Her bölümünde farklı farklı hikâyeleri anlatan Room 104 dizisi bu özelliğiyle dikkat çeken bir yapım olmayı başarmıştır. Black Mirror sevenlerinin izleyebileceği bir yapım olan Room 104 güzel bir final sezonuyla ekranlara veda etmiştir.

room 104 final


8. Gizem ve dram türlerini kaliteli bir şekilde işleyen yapımlardan birisi olan Room 104 dizisi bu sayede izleyicileri tarafından beğenilmiştir. Room 104 dizisi IMDb’den aldığı 6,1’lik puanla zaman verilebilecek bir yapım olduğu kanıtlamıştır.

room 104 imdb


Gizem Türündeki Room 104 Hakkında İzleyici Yorumları

👤 28 Temmuz'da HBO kanalında başlayacak dizi. Sıradan bir Amerikan otelinin bir odasından geçip giden farklı insanların hikayelerini anlatan dizi, her bölümde farklı olay ve konulara odaklanacak. E*** D.

👤 Rastgele gezerken IMDb'de fragmanını izleyince beni heyecanlandırmış olan dizidir. Gözüme pek bir hoş göründü kesik kesik verilen görüntüler. Bekleyip göreceğiz...

👤 İlk iki bölümünün yayınlanmış olduğu HBO dizisi. 104 numaralı bir otel odasında her bölümünde başka bir hikâyenin ele alınacağı dizi. Birinci sezonu 12 bölüm sürecek. Gerilim dolu, karmaşık hikâye barındırıyor. Bölüm bitince "ben şimdi ne izledim" veya "çok saçma abi çok saçma" diye nidalarda bulunabilirsiniz. İlginç duruyor. İzlenir. R*** İ.

👤 Az önce ilk iki bölümünü izleyip bitirdiğim gayet güzel başlayan HBO dizisi. Birinci sezon 12 bölüm olacakmış ve her bölüm farklı oyuncularla farklı hikayeleri ele alacakmış. Merakla devamını bekliyoruz bakalım. Az önce üçüncü bölümü izledim. Yine çok enteresan bir bölüm olmuş. Bu dizi tutar ben söyleyeyim. E*** T.

👤 HBO’nun yeni dizisi. Biraz Black Mirror tarzında, ama onun kadar karanlık değil. Olaylar bir motelde 104 nolu odada geçecekmiş ve her bir hikâyede (bölüm yani) farklı bir konu işlenecekmiş. İlk bölümü bence hoştu. Zaten 20 dakika olması da bir artı. M*** L.

👤 Güzel dizi. Tek bir oda, 12 farklı konu. Black Mirror'ın mesaj vermeyeni diyebilirim. Çok bir şey katmadığı doğru. Bir dizinin size ne katmasını bekliyorsunuz, o da ayrı bir konu. Gerilim dolu bir 25 dakika, sürpriz son. Bana yeter. S*** Y.

👤 Arkadaş bu nasıl bir dizidir? İki bölümde de gerim gerim gerildim, ter döktüm resmen. Kısacık ve az olaylı olmasına rağmen insanın sinirlerini aynı anda alt-üst-sağ-sol-çapraz bir şekilde bozmayı başaran bir HBO dizisi. O*** N.

👤 "One room, infinite possibilities" diye ilginç bir şekilde duyurulan Duplass kardeşlerin dizisi. Gerilim olsun biraz da değişik olsun derseniz çok güzel bir dizi. Mark Duplass'ın Creep filmi de benzer şekilde yaratıcı gerilim filmlerindendi. Şimdilik iki bölümü yayınlanmış. Bölümler 25 dakika civarı. M**** R.


Room 104 Oyuncuları ve Karakter Analizleri

Gizem ve dram türlerini bir arada işleyen yapımlardan bir tanesi olan Room 104 adlı dizide yer alan önemli karakterlerden bazılarını sizin için araştırdık. İşte Room 104 oyuncuları ve rol aldıkları karakterler hakkında bazı bilgiler.


Karan Soni – Anish

Dizide yer alan önemli karakterlerden birini canlandıran Karan Soni bir Hindistan asıllı Amerikan aktördür. Yeni Delhi’de doğan Soni, oyunculuk kariyerine başlamadan önce Güney Kaliforniya Üniversitesi'nde işletme okumak için Amerika Birleşik Devletleri'ne taşındı. Daha önceden Deadpool filmlerinde oynadığı rolle tanınan Karan Soni, En İyi Oyuncu Kadrosu Performansı Dalında Gotham Bağımsız Film Ödülü’ne aday olarak gösterilmiştir. Dizide 104 numaralı odada konaklayan Anish’i canlandırmaktadır.

room 104 anish


Jennifer Lafleur – Diane

Sinema kariyerinde emin adımlarla ilerleyen Jennifer Lafleur bir Amerikalı aktördür. Jennifer Lafleur daha önceden yer aldığı Do-Deca-Pentatlon, Güzel Bir, Midnight Swim, MAD ve 6 Yıl yapımlarından bilinmektedir. Bu dizide 104 numaralı bir otelde konaklayan Diane karakterini canlandırmaktadır.

room 104 diane

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.