Roger Waters'dan 25 Yıl Sonra İlk Albüm

Müzik tarihinin en önemli guruplarından Pink Floyd'un kurucularından Roger Waters 25 yıl sonra ilk solo albümünü yayınladı.
Roger Waters'dan 25 Yıl Sonra İlk Albüm

Müzik tarihinin efsane guruplarından Pink Floyd'un kurucularından Roger Waters, 25 yıl aradan sonra ilk solo albümünü yayınladı. "Is This The Life We Really Want?" adı ile yayınlanan albüm protest şarkılardan oluşuyor. Efsane müzisyen yeni albümünde özellikle ABD Başkanı Trump'ın göçmen politikasını eleştirerek modern dünyanın belirsizliğini korkusuzca yorumluyor. 

Nigel Godrich’in prodüktörlüğünü üstlendiği albüm 12 harika şarkıdan oluşuyor. Özellikle daha önce single olarak yayınlanan Smell the Roses, Déjà Vu ve The Last Refugee şarkılarının yanı sıra When We Were Young, Broken Bones ve Wait for Her dikkat çeken şarkılar oldu.

Roger Waters, 25 yıl önce 1992 yayınladığı solo albümü Amused to Death'te ise 1991 yılındaki Körfez Savaşı'ndan sonra televizyonun yükselen gücünü ele alarak popüler kültür üzerine başarılı bir çalışma ortaya koymuştu. 

Roger Waters, albümün yayınlanmasının ardından uzun soluklu ve kapalı gişe olacak bir ABD turnesine çıkmaya hazırlanıyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.