Rocket League Sistem Gereksinimleri (2024)

Rocket League sistem gereksinimleri burada. Rocket League kaç gb? İşte tüm merak edilen soruların cevapları.
Rocket League Sistem Gereksinimleri (2024)

Rocket League Sistem Gereksinimleri

Psyonix adlı şirket tarafından geliştirilen ve yayınlanan Rocket League, arabaların birbirleriyle rekabet içerisinde olduğu bir futbol oyunudur. Arkadaşlarınızla birlikte araçlarınızı modifiye edebilir, çift kale futbol oynayabilirsiniz. Oyun aynı zamanda online olabilme özelliğine de sahiptir. Bu yazımızda sizlere Rocket League sistem gereksinimleri hakkında bilgileri sunacağız. Aynı zamanda Rocket League kaç gb? sorusuna da yanıt oluyoruz. İşte Rocket League sistem gereksinimleri hakkında her şey.

Rocket League Sistem Gereksinimleri


Rocket League Nedir?

Rocket League, farklı ve çılgın arabaların birbirleriyle kıyasıya rekabet içerisinde olduğu bir futbol oyunudur. Bu oyunda tek farklı şey futbolu insanlar değil, arabalar oynamaktadır. Aracı yönetmek tahmin ettiğinizden çok daha zor olacaktır. Uzun bir serüven sizi bekliyor.

Araçlarınıza dilediğiniz modifiyeyi yapabilirsiniz. Jantlarınızı değiştirebilir, eşsiz çıkartmaları kullanabilirsiniz. Oyunda en büyük amacınız elbette tahmin ettiğiniz üzere gol atmak. Biten sürede en fazla gol atak takım kazanır. Oyunda belirli bir rank sistemi bulunmaktadır. Oyuncular bu rank sistemine göre eşleşerek birbirleriyle adeta savaşırlar.

Maç sırasında herhangi bir faul yok. Rakibinize çarparak onun topa vurmasını engelleyebilirsiniz. Özellikle nitro kullanarak rakibinize çarpmanız durumunda onu patlatabilirsiniz. Bu durum onu yaklaşık 5 saniyeliğine oyun dışı bırakacaktır.

Rocket League Nedir


Rocket League Kaç Gb?

Rocket League sahip olduğu grafik kalitesiyle oldukça düşük bir depolama alanı istemektedir. Rocket League, 20 GB dahili depolama alanına sahiptir. İstenilen bu hafıza aslında çok da fazla değildir. Oyunun sahip olduğu mekanikler gol attığınızda sizlere o hazzı yaşatacaktır. Topa vuruş hissi konusunda da oyunu oldukça geliştirdiler. İlk çıktığı yıllara göre oyun fazlasıyla güncelleme aldı.

Rocket League Kaç Gb


Rocket League Sistem Gereksinimleri

Tüm zamanların en iyi oyunları arasında yer alan Rocket League sistem gereksinimleri nedir? Ayrıntılı bir şekilde sistem özelliklerini bir araya getirdik. İşte Rocket League sistem gereksinimleri hakkında bilgiler.

Rocket League Sistem Gereksinimleri (Minimum)

  • İşletim Sistemi: Windows 7 (64 bit) or Newer (64 bit) Windows OS
  • İşlemci: 2.5 GHz Dual core
  • RAM: 4 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 760, AMD Radeon R7 270X, or better
  • DirectX: Sürüm 11

Rocket League Sistem Gereksinimleri (Önerilen)

  • İşletim Sistemi: Windows 7 (64 bit) or Newer (64 bit) Windows OS
  • İşlemci: 3.0+ GHz Quad core
  • RAM : 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1060, AMD Radeon RX 470, or better
  • DirectX: Sürüm 11

rocket-league-sistem-gereksinimleri.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.