Rocket League Hileleri | RL Level, Item ve Skor Hilesi

Rocket League oyununda daha hızlı kasılmanızı sağlayacak tüm hileleri detaylıca araştırdık, makalemizde derledik.
Rocket League Hileleri | RL Level, Item ve Skor Hilesi

Rocket League Psyonix tarafından geliştirilmiş ve yayımlanmış arabalarla oynanan bir futbol oyunudur. PlayStation platformlarına 2015 yılında PC ve Xbox’a ise 2016 yılında gelmiştir. Oynanması son derece zor bir oyundur. PC, Mac, Nintendo Switch, PlayStation 4, XBox One gibi platformlarda oynanabilen Rocket League hala daha binlerce kişi tarafından oynanmaktadır.

Rocket League oyununa alışmak için uzun süreler ayırmanız gerekir. Seviye atlamak, uçmak, gol atmak, kaleci olmak, topu havada kontrol edebilmek için sürekli olarak oyuna girerek kendinizi geliştirmelisiniz.

Tüm bunlarla uğraşmak istemeyen bireyler ise direkt olarak hilelere başvurmaktadır. Rocket League oyununda yapabileceğiniz Seviye, Skor, Uçma hilelerini makalemizde bulabilirsiniz. İşte Rocket League hileleri;

Rocket League Item Hilesi

Rocket League oyununda aracınızı modifiye etmek ve değiştirmek mümkündür. Oyunda bazı tekerlekler, kaplamalar çok zor bulunur. Bu kaplamalara ve tekerleklere sahip olabilmek için oyununu bol bol oynamak ve para yatırmak gerekir.

Para yatırmadan, hiçbir şekilde emek vermeden de bu Item’lara sahip olabilirsiniz. Bunun için arama motoruna “Rocket League All Items Unlocked” yazmanız ve güncel sürümlü hile programını indirip kurmanız yeterli olacaktır.

Rocket League Skor Hilesi

Rocket League oyununda karşı tarafın kalesine gol atmak bazen çok zor olabilmektedir. Eğer karşınıza güçlü bir rakip geldiyse gol atmanız neredeyse imkansızdır. Bunun önüne geçmek için skor hilesini yapabilirsiniz. Skor hilesini yaptıktan sonra tek yapmanız gereken programı açmak ve istediğiniz skor sayısını yazmak olacaktır.

Skor hilesi yapabilmek için arama yerine “Rocket League Skor Hack” yazın. Daha sonrasında Skor hilesini indirin ve kurun. Oyunu çalıştırın, hile menüsünü “é” tuşuyla açın. Oyunun skorunu siz belirleyin!

Rocket League Level Hilesi

Rocket League oyununda Level hilesi yapmak birçok eşyanın kilidini açar. Aynı zamanda çeşitli ünvanlar kazanmanızı sağlar. Yüksek levele sahip olmak oyunda çok bir şeyi değiştirmese de sizi tatmin edebilir. Level hilesi yapabilmek için “Cheat Engine” adlı programı indirmeniz gerekir. Daha sonrasında bir maça girin, gol attıktan sonra programı açın.

Puanınızı taratın, 4 tane çıkana kadar taratmaya devam edin. 4 tanesini alta alın ve 1000000 yazın. Ardından maçı oynamaya devam edin. Maç bitince leveliniz yazdığınız sayı kadar olacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.