Roborock Q7 Max Plus Yorumlar ve Özellikleri - İnceleme

Roborock Q7 Max Plus ile ilgili kullanıcı deneyimleri, yorumları ve özellikleri gibi merak edilen birçok konuyu sizler için inceledik.
Roborock Q7 Max Plus Yorumlar ve Özellikleri - İnceleme

Roborock Q7 Max Plus, 4200 Pa emiş gücü sayesinde sınıfının en iyileri arasında yerini çoktan almış bir robot süpürgedir. Dock’u otomatik bir şekilde boşaltan Pure Support sayesinde oldukça işlevsel bir form kazanmış olan bu robot süpürge ile ilgili kullanıcıların yorumları, özellikleri, haritalama şekli ve performansı gibi merak edilen noktaları sizler için inceledik.

Roborock Q7 Max Plus Özellikleri

Ağırlık3.5
Pil5200 mAh
Emiş Gücü4200 Pa
Aşılabilir Engel20 mm
Yükseklik9.6 cm
Çalışma Süresi180 dakika
Çalışma Modu3
Ses Seviyesi67 dB
Şarj Süresi6 saat
Toz Kapasitesi2.5 Litre
Amazon
Fiyatını Gör
Roborock Q7 Max
Robot Süpürge
Aradığın
Fiyatı Gör

Roborock Q7 Max+ İnceleme

Pure Support teknolojisiyle kendi kendisini boşaltan Roborock Q7 Max Plus robot süpürge, 4200 Pa emiş gücü ile birçok kullanıcının kalbinde taht kurmayı başarmıştır. 300 gr tutarlı paspas basıncı sayesinde ev temizliğine yeni bir boyut getirir. Aynı zamanda gelişmiş Lidar haritalaması ve 3D Mapping özelliğiyle de evinizin üç boyutlu haritasını çıkararak en işlevsel yolla temizliğini sürdürür.

İşte, gelişmiş teknolojisiyle evinizi detaylı bir şekilde temizleyecek Roborock Q7 Max Plus akıllı robot süpürge ile ilgili tüm detaylar;

Roborock Q7 Maks Plus Tasarım

Roborock Q7 Maks Plus, siyah ve beyaz renkleri ile modern çizgilere sahip bir robot süpürgedir. 4200 Pa emiş gücüne sahip bu robot süpürge, üç boyutlu haritalama özelliği ile evinizdeki en fonksiyonel aletlerden biri haline gelir. Sade ve minimal dokunuşlarla tasarlanan üst yüzeyi ve istasyonu, özellikleriyle de kullanıcılarının beğenisini toplamıştır.

Roborock Q7 Maks Plus Tasarım

Roborock Q7 Maks Plus Robot Süpürge Boyutları

Uzunluk9.6 cm
Genişlik35 cm
Derinlik35 cm
Ağırlık3.5 kg
RenkBeyaz, Siyah

Beyaz ve siyah renklerde üretilen Roborock Q7 Max+, 9.6 cm yüksekliği ile mobilya ve yatak altlarının da temizlenmesinde büyük ölçüde rol oynamayı başarır. 3.5 kg ağırlığındaki bu robot süpürge, 35 x 35 cm boyutları ile ulaşılması zor alanların temizliğini üstlenir. Aynı zamanda sorunsuz bir şekilde dolaşmaya programlanması sayesinde Sensient sensör dizisi, uçurum sensörleri, ivmeölçerler ve tamponların desteğini alarak basamak boşluklarından düşmeye ve eşyalara çarpmaya kadar birçok sorundan kaçınarak güvenli bir kullanım sunar.

Roborock Q7 Max+ Filtre ve Toz Kapasitesi

Auto-Empty Dock Pure rahatlığını evinizi taşıyan Roborock Q7 Max +, 7 haftaya kadar boşaltmanızı gerektirmeyen 2.5 litrelik geniş toz haznesi ile sizlere büyük bir rahatlık sunar. Kendi temizliğini kendisi yapan bu süpürge, toz haznesini boşaltarak işine devam eder. Buna ek olarak hava filtresi görevini de üstlenen bu toz torbası, 0.3 mikron kadar küçük polenlerin bile %99.7’sini filtrelemeyi başararak havanızın temizlenmesiyle sağlığınıza da katkı sağlar.

Roborock Q7 Max Plus Kapasite ve Filtre Özellikleri

Toz Haznesi470 ml
Kullanım AlanıHalı-Sert Zemin
Yan Fırça Sayısı1
Su Haznesi350 ml
Toz HaznesiVar
İstasyon HaznesiYok
Islak MopVar

Roborock Q7 Max Plus, 300 gram tutarlı paspas basıncı sayesinde silme işlerini detaylı ve verimli bir şekilde yapar. 350 ml su haznesi, 30 su akış seviyesi ile zemine ihtiyaç duyduğu kadar temizlik taşımayı ihmal etmez. İkili temizlik gücünü arkasına alan bu robot süpürge, 470 ml kapasiteye sahip toz haznesinin sunduğu süpürmeye ek olarak işlevsel paspaslama teknolojisiyle de evinizin detaylı bir şekilde temizlenmesine yardımcı olur. Hem toz hem de su deposu tek bir haznede birleştirilerek kapasitesi artırılmış, doldurup boşaltma pratik bir hale getirilmiştir. Uzun süre boyunca süpürme işlerine destek olacak kauçuk fırçası, halıları çalkalayarak çıkan toz ve kiri vakum akışını savurmasını sağlar. Zemine yakın bir şekilde duran bu cihaz, temizliği de daha verimli ve etkili bir şekilde yapar.

Roborock Q7 Max Plus Performans ve Haritalama

Haritalamada PreciSense Lidar teknolojisini kullanan Roborock Q7 Max Plus, evinizin haritasını üç boyutlu olarak çıkarır. Temizlik için en efektif yolu tespit eden bu cihaz, hızlı ve pratik bir yolla temizliğini tamamlar. 3D Mapping özelliğinin desteğiyle evinizin tüm özelliklerini görmenizi sağlarken ekleme yapabilmenize de olanak sağlar. Bununla birlikte kişisel saatlerinize destek olabilmesi için uygulama üzerinden yemek saatinden sonra mutfak temizliği, ödevlerden sonra çalışma odası temizliği gibi rutinler oluşturmanızı mümkün hale getirir. Bu sayede siz işlerinizi yaparken o sizin yerinize temizliğin sorumluluğunu üstlenir. 4 seviyeye kadar bağımsız katların haritasını hafızasına kaydetmesini sağlayan çoklu haritalama özelliğinin desteğiyle birden fazla katı olan geniş ve büyük evlerin en önemli yardımcısı olur. Temizlik esnasında, örneğin evcil hayvanınızın özel alanına girilmesini istemediğiniz durumlarda görünmez duvarlar ya da girilmesi yasak bölgeler belirleyerek temizliği istediğiniz doğrultuda yönlendirmenizi sağlar.

Roborock Q7 Max Plus Performans ve Haritalama

Roborock Q7 Max Plus Teknik Özellikleri

Emiş Gücü4200 Pa
Max Çalışma Süresi180 dakika
Haritalama YöntemiLidar
HaritalamaVar
Sensör Sayısı-

Roborock Q7 Max Plus, otomatik toz boşaltma teknolojisi ile işinizi büyük oranda azaltan bir süpürge olarak tasarlanmıştır. 4200 Pa emiş gücü ile zeminlerdeki toz ve kirleri hapsederek evinizi derinlemesine bir şekilde temizler. 470 ml toz, 350 ml su haznesine sahip olan Roborock Q7 Max+, 3 boyutlu ve detaylı haritalama teknolojisinin de desteği ile ev temizliğini sizler için bitirir. 7 hafta boyunca temizlikten uzak kalmanızı sağlayacak Pure Support, kolaylık sunmaktan da geri durmaz. 300 g Tutarlı Paspas Basıncıyla temizliği en ince ayrıntısına kadar 30 farklı su akış seviyesiyle yapar. Temizlik rutinlerini oluşturmanıza ve başlatmanıza yardımcı olan uygulaması, kendiniz için en uygun olan temizliği ayarlamanızı sağlar.

Roborock Q7 Maks+ Batarya ve Çalışma Süresi

Roborock Q7 Max Plus, 300 metrekarelik bir alanı, 180 dakikalık çalışma süresinde temizleyebilecek gelişmiş bir teknolojiye sahiptir. Temizlik esnasında şarjı bittiğinde kendi şarj istasyonuna dönerek şarjını dolduran bu süpürge, ardından temizliğe kaldığı yerden devam eder.

Roborock Q7 Maks+ Batarya ve Çalışma Süresi

Roborock Q7 Maks+ Batarya Özellikleri

Şarj Süresi6 saat
Çalışma Süresi180 dakika
BataryaLityum İyon
Pil Kapasitesi5200 mAh

5200 mAh batarya gücü ile 4200 Pa gibi ciddi bir emiş performansı göstererek evinizin detaylı ve kapsamlı bir şekilde temizlenmesini sağlar. Gücünü lityum iyon pil ile kazanan bu süpürge; halı, sert zemin temizlenmesine bir numaralı yardımcınız olacaktır.

Roborock Q7 Maks+ Kutu İçeriği

Roborock Q7 Maks+ Kutu İçeriği

Roborock Q7 Max+ kutu içeriğinde; 1 adet kullanım kılavuzu, 1 adet hızlı kurulum kılavuzu, 1 adet mop aparatı ve mop, 1 adet adaptör kablosu, 1 adet robot süpürge, 1 adet şarj kendi kendini boşaltma istasyonu. Zengin içeriği ve yüksek emiş gücü ile kullanıcılarının kalbini kazanmayı başarmıştır.

Amazon
Fiyatını Gör
Q7 Max
Robot Süpürge
Aradığın
Fiyatı Gör

Roborock Q7 Max Plus Süpürge Kullananların Yorumları

? *** ***: Bir aydan fazladır kullanıyoruz. Ürünün çekiş gücü çok güzel. Bu ürünü çok araştırarak aldım ve tavsiye ederim. Sorunsuz bir robot süpürge deneyimi için bence önümüzde bir kaç yıl daha var.

? *** ***: Evimde kedi beslediğim ve banyoya sürekli kumunu döktüğü için bu robot süpürgeyi aldım, en yüksek devirde çalıştığı zaman kumları temizleyebiliyor, günlük temizlikte beni idare ediyor. Evde çok vakit geçiremeyen ve dağınıklığı olmayan çalışan bayanlar, kedi kumu döküntülerini temizlemeye üşenenler ve bekar erkekler için uygun diyebilirim.

? *** ***: Uzun araştırmalar sonunda Roborock Q7 Max Plus almaya karar verdim. Teslim alır almaz kurulumunu yaptık. Haritalama özelliği sayesinde tüm evi dolaştı temizlenmedik hiç bir yer bırakmadı. Temizlik bitince toz hanesi boşaltmaya gidiyor beklentilerimi karşıladı. Bence alanında en iyisi.

? *** ***: Ürünün tek kusuru ortaya bir şey koydurtmaması. Robot gelecek diye her şeyi yerine koyuyoruz, resmen düzen geldi eve. Çekim gücü, mop özelliği harika. Kesinlikle tavsiye ederim.

? *** ***: Ürünü yeni kullanmaya başladık. Çekim gücü ve toz boşaltma ünitesinin çok başarılı olduğunu söyleyebilirim. Düşünenlere şiddetle tavsiye ediyoruz.

? *** ***: 5 yıldır ilk seri robot süpürge kullanan annem için aldım. Robot gayet güzel çalışıyor. Silmesi ve süpürgesi iyi. Sadece toz boşaltma kısmında çok yüksek sesle vakum yapıyor. Onun dışında gayet güzel makine.

? *** ***: Q7 Max Plus, Temizlik işini gerçekten çok iyi yapıyor. Çekiş gücü tartışmasız çok iyi. Otomatik toz hane boşaltma olduğu için bu modeli aldım. Seçmeli oda temizliğinde 1x, 2x, ve 3x gibi Modlar var. 2x Seçtiğinizde adeta enfes bir temizlik oluyor.

? *** ***: Ürün harika. Zamanını, yerini ayarla süpürsün. Mop başarılı, kuru temizlik de öyle. Ben memnunum, eşim de memnun kesinlikle tavsiye ederiz.

? *** ***: Ürün beklentimin üzerinde performansa sahip. Piyasadakilerin en iyisi diyebilirim. Çekim gücü çok iyi, haritalaması bizi şaşırtmadı. Düşünenlere tavsiyedir.

? *** ***: Q7 Max Plus gerçekten işini çok iyi yapıyor. Çok memnun kaldım. Harita ve bölge seçmek çok güzel, kendi kendini boşaltıyor zaten siz keyfinize bakıyorsunuz. Bence alın, aldırın.

? *** ***: Roborock Q7 Max+ ile başlamak çok kolaydı. Sadece bir uygulama indirin ve ardından onu evinizdeki wifi ile eşleştirin. Hızlı bir şekilde şarj oluyor ve evimin tüm temizliği için bir şarj yeterli. Bu robot elektrikli süpürgenin daha eski bir versiyonuna sahibim ama farkın ne olabileceğini merak ediyordum. Ve ah ne fark! Birincisi, önceki elektrikli süpürgeme göre çok daha sessiz ki bu elbette güzel. Daha sonra kendi kendini boşaltması çok uygun. Kısacası bu ürünü almalısınız.

? *** ***: Robotu halının üzerinde hareket ettirsem bile yine de iyi temizlemiyor. Sadece daireler çiziyor ve sensör hatasını bildiriyor. Sensörü kapatmak mümkün mü?

? *** ***: Robot köşeleri pek iyi temizlemiyor. Temizledikten sonra köşelerde hala biraz kir kalıyor.

? *** ***: Robot halıma sıkıştı. Su kaybediyor, peşinden gidip kontrol etmem gerekiyor. Hayal kırıklığı oldu.

? *** ***: Wi-Fi'ye hiç bağlanmadığı için bu ürün hakkında hiçbir şey bilmiyorum. Birçok kez denedim, olmadı. Gerçekten hayal kırıklığına uğradım ve iade etmeye karar verdim.

? *** ***: Artı tarafta pek çok şey var, ancak bir "ama" var - robot ne yazık ki halıyı değil, sert yüzeyleri iyi temizliyor.

? *** ***: Süpürge devamlı bir yerlere takılıyor ve çevrimdışı oluyor. Doğru düzgün çalışmıyor, ben tavsiye etmiyorum açıkçası.

? *** ***: Ürün 2. ayın sonunda ses çıkarmaya başladı. Engellerden kurtulamıyor bazen, performansına göre biraz pahalı.

? *** ***: Ürün halı üzerindeki en ufak tozu bile almıyor üzerinden defalarca geçtiği halde en iyisi bu model diye aldık ama fos çıktı. Belki de fabrikasyon hatalıdır. İstasyona gidemiyor, durmadan istasyonu arayıp duruyor. Almanızı kesinlik tavsiye etmem.

Roborock Q7 Max Plus, robot süpürge kategorisinin en güçlü ve fonksiyonel üyelerinden biridir. Biz de içeriğimizin bu bölümünde Roborock Q7 Max+ ile ilgili en çok sorulan soruları yanıtladık.

Roborock Q7 Max kamera var mı?

Roborock Q7 Max Plus, gelişmiş sensörleri ile yön belirlemesini sağlar. Kamerası olmayan bu robot süpürge, işlevsel sensör teknolojisiyle çalışarak yönünü kendisi belirler.

Roborock Türkiye distribütörü kim?

Roborock Türkiye distribütörlüğünü üstlenen firma; TSE onayına sahip “Hubsan” firmasıdır. Firma, aynı zamanda Roborock ürünlerini 5 yıl garanti desteği ile satmaktadır.

Roborock WiFi olmadan çalışır mı?

Roborock Q7 Max+, Wifi olmadan da süpürme işlemlerini yapabilir. Fakat uygulama üzerinden yapabileceğiniz bölgesel temizlik, görünmez duvar oluşturma, temizlik rutini gibi işlevsel özelliklerinin kullanılabilmesi için Wifi bağlantısı gereklidir.

Roborock Q7 Max ne zaman çıktı?

Roborock firması tarafından 2022 yılında tanıtılan Q7 Max Plus, birçok teknik özelliğine ek olarak 5200 mAh batarya gücü ve 4200 Pa gibi ciddi oranda yüksek olan emiş performansı ile rakiplerini geride bırakmaya hazırlanıyor.

Roborock Q7 Max kurulumu nasıl?

Roborock Q7 Max kurulumu için öncelikle cihazınızı konumlandırmak istediğiniz, modeme yakın olan bir alanı seçebilirsiniz Cihazın giriş çıkışını engellemeyecek bu alan, duvar kenarı olarak ercih edilebilir. Robotu istasyona yerleştirdikten sonra Roborock uygulamasını telefon ya da tabletinize indirebilirsiniz. Cihazı ara bölümünden kendi cihazınızı seçerek kurulumu yapabirsiniz. Robotu Wifi ağıyla eşleştirdikten sonra özellikleri de rahatlıkla kullanabilirsiniz.

<

 Takım Lideri
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum