Roblox Sistem Gereksinimleri (2024)

2006 yılında Corporation tarafından ücretsiz olarak piyasaya sürülen Roblox oyunu kısa süre içerisinde milyonlarca kez indirilmiştir.
Roblox Sistem Gereksinimleri (2024)

Roblox Nedir?

Dünya çapında 15 milyondan fazla oyuncunun kayıt olduğu çevrimiçi oyun platformu Roblox 2006 yılında çıkmasına rağmen günümüzde hala milyonlarca kişi tarafından oynanmaktadır. Roblox oyununu bu kadar popüler yapan şey ise oyuncuların kendi oyunlarını yaratabilmesi ve sürekli iletişim halinde olmalarıdır. Bazı insanlar Roblox oyunu için yeni nesil lego demektedir.

Roblox nedir


Roblox Nasıl Oynanır?

Çevrimiçi bir şekilde oynanabilen Roblox oyununda insanlar birbirleriyle iletişim kurarak arkadaş olabilmektedir. Aralarında takım kuran insanlar arkadaşlarıyla beraber eğlenceli vakit geçirebilmektedir. Gelişmiş bir sohbet filtresine sahip olan Roblox oyunu çocuğunuz için kesinlikle tehlike içermemektedir. Ayrıca Roblox oyununda içerisinde geçerli Robux para birimi vardır. Oyunda zaman geçirerek kazandığınız bu Robuxları gerçek parayla da satın alabilirsiniz.

Roblox Nasıl Oynanır ve İndirilir


Roblox Kaç Gb?

Her gün güncellenen ve yeni oyun modları getirilen Roblox yıllardır popüler olan nadir oyunlardan birisidir. Roblox oyunu denilince akla gelen ilk sorulardan birisi de oyunun kaç gb olduğudur. Üç boyutlu grafiğe sahip olan Roblox oyununun istediği depolama alanı 20 MB'dır.

Roblox Kaç Gb


Roblox Sistem Gereksinimleri

Dünyada milyonlarca kullanıcı tarafından oynanan başarılı oyun Roblox'un sistem gereksinimleri nelerdir? Bu yazımızda Roblox sistem gereksinimlerini bulabilir ve bilgi sahibi olabilirsiniz. İşte Roblox sistem gereksinimleri;

  • İşlemci: 1,6 GHz değerine sahip bir işlemci
  • Bellek: Windows Vista ve üzeri için 1 GB / Windows XP için 512 MB.
  • İşletim Sistemi: Windows XP, 7, 8, 10
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce FX 5500 veya ATI Radeon 9500 veya Intel GMA 3100
  • Depolama: 20 MB

Roblox

Neoldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
87 Yorum