Roblox Oyunu Nedir, Nasıl İndirilir ve Nasıl Oynanır?

Dünya’da birçok kullanıcı tarafından giriş yapılan Roblox, oyuncunun kendi sanal dünyasını yaratmasına imkan tanıya, bunu sanal dünyasındaki insanlara sunabilen oyun sistemidir. İşte, son dönemin konuşulan oyunlarından bir tanesi olan Roblox incelemesi.
Roblox Oyunu Nedir, Nasıl İndirilir ve Nasıl Oynanır?

Bu içeriğimizde, dünyada çok sayıda kullanıcıya sahip olan Roblox hakkında kısa bir bilgi vereceğiz. Roblox, bir oyun sistemedir ve bu sistem üzerinde bulunan bütün sanal kullanıcılar ister kendi oyunlarını yaparlar isterlerse de yer alan oyunları oynarlar. Peki, Roblox'a nasıl kayıt olunur ve oynanır?

roblox oyunu nasıl oynanır


Roblox Oyunu’na Nasıl Kayıt Olunur?

Roblox oyununu indirmek isteyen kullanıcılar ilk olarak " www.roblox.com " adresine erişmeleri gerekmektedir. Burada yer alan Sing Up bölümüne tıklayarak basit bir kayıt olma işlemini gerçekleştiriyorsunuz.


Roblox Nasıl İndirilir?

Dünyanın en çok gamer kullanıcısına sahip olan oyunlardan bir tanesi olan Roblox’a kayıt olma işlemini gerçekleştirdikten sonra kullanıcı sayfanız karşınıza gelecektir. Bu bölümde Games kategorisine tıkladıktan sonra karşınıza bir sürü oyun seçeneği gelecektir.

Karşınıza gelen Roblox oyun seçeneklerinden bir tanesine tıklayın. Ardından karşınıza gelen oyunun ana sayfasında bulunan “ dowloand “ yazan yere tıklayın. Oyunu indirmek işte bu kadar kolay…

roblox oyunu nasıl oynanır


Roblox Nedir?

Roblox veya RŌBLOX, 8-18 yaşındaki kişileri hedefleyen bir MMOG oyunudur. Oyunda kullanıcılar diğer kullanıcıların girebileceği çeşitli şekillerdeki blokların rengini ve boyutunu değiştirerek sanal dünyalarını yapma imkanı bulular.

Oyun Microsoft Windows, Mac OS X, iPad 2+, iPhone 4+, iPod touch 5th generation ve Android (işletim sistemi) üzerinden oynanabilmektedir.


Roblox Nasıl Oynanır?

Roblox’ta yer alan oyunların oynanmasında farklılıklar yer almaktadır. Sistem üzerinden kullanıcılar tarafında oluşturulan sanal oyunların hepsi birbirinden bir şekilde de olsa ayrılmaktadır. Bu yüzden her oyunun kendi has bir oynama şekli bulunmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
105 Yorum