Roblox Hileleri | Robux, Uçma, Hızlı Koşma, Eşya Hilesi

Çıktığı günden bu yana popülerliğini kaybetmeyen Roblox oyununda nasıl hile yapabileceğinizi anlattık.
Roblox Hileleri | Robux, Uçma, Hızlı Koşma, Eşya Hilesi

Roblox, Roblox Corporation tarafından geliştirilmiş ve yayınlanmış çevrimiçi oyun platformu ve oyun oluşturma sistemine verilen isimdir. Kullanıcılar Roblox içerisinde oyunlarını programlayabilir. Programlanan oyunlar diğer kullanıcılar tarafından oynanabilir.

Roblox 1 Eylül 2006 yılında piyasaya sürülmüş olmasına rağmen hala daha günümüzde milyonlarca kişi tarafından oynanmaktadır. Genel olarak çocuklara hitap etse de gençler de bu oyunu oynamaktadır.

Xbox X ve S serisi, Android, Microsoft Windows, iOS, Mac OS üzerinde Roblox’a ücretsiz erişim sağlanabilir. Oyun içerisinde satın alabileceğiniz birçok şey vardır. Aynı zamanda oyunlarda birinci olmakta son derece önemlidir. Birinci olan kişiler bir miktar ödül kazanabilir.

Oyun içerisinde Robux denilen bir para birimi vardır. Çoğu eşya bu Robuxlar sayesinde alınır. En çok ihtiyaç duyduğunuz Robuxların hilesini sizlere nasıl yapabileceğinizi göstereceğiz.

Roblox Robux Hilesi Nasıl Yapılır?

Roblox oyununda Robux hilesi yapabilmek için çeşitli yollara başvurabilirsiniz. Bazı robux siteleri ücretsiz olarak Roblox parası dağıtmaktadır. Bu siteleri bulmak için “Roblox Robux Hack” yazabilirsiniz. Sitelere girdiğinizde istediğiniz Robux miktarını ve hesabınızın ismini yazmanız yeterli olacaktır. Bu sayede ücretsiz bir şekilde Robux edinebilirsiniz.

Roblox Uçma Hilesi Nasıl Yapılır?

Roblox’ta uçma hilesi yapabilmek için “Roblox Fly Hack” yazıp sitelerden indirmeniz gerekmektedir. Oyun sürümüyle uyumlu hile programını bulduktan sonra indirin ve masaüstüne yapıştırın. Programı çalıştırın, oyuna giriş yapın. Oyundayken “PageUP” tuşuna basarak uçabilir, “PageDown” tuşuna bastığınızda da aşağıya inebilirsiniz. Roblox oyununda uçma hilesi yapmak bu kadar basittir.

Roblox Hızlı Koşma Hilesi

Roblox’ta hızlı koşma hilesi sayesinde diğer rakiplerinizden daha hızlı koşarak parkurları hemen tamamlayabilirsiniz. Hızlı koşma hilesini yapmak için “Roblox Speed Hack” yazın. Oyununuzun sürümüyle uyumlu olan hile programını bulun ve indirin. İndirdiğiniz hileyi Roblox’un kurulu olduğu yere kurun. Masaüstündeki hile programını çalıştırın, oyuna giriş yapın. Ardından hileli oyunun keyfini çıkartın.

Roblox Hileleri

Aşağıda bulunan roblox hilelerini yapmak için yukarıdaki talimatları okuyabilirsiniz. Bu sayede oyundaki her şeye ücretsiz bir şekilde erişebilir, hileli bir şekilde oyunun kralı olabilirsiniz. İşte Roblox hilesi;

  • Robux Hilesi
  • Uçma Hilesi
  • Hızlı Koşma Hilesi
  • Evcil Hayvan Hilesi
  • Tüm Eşyaların Hilesi
  • Omuz Arkadaşı Hilesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
273 Yorum