Netflix Komedi ve Dolandırıcılık Filmi Rising High Hakkında Bilgiler

Netflix’in 2020 yılında abonelerine sunduğu en iyi yapımlardan biri olan Rising High hakkında bilgileri araştırdık. İşte komedi dolu sahneleriyle dikkat çeken Rising High filmi hakkında bilgiler…
Netflix Komedi ve Dolandırıcılık Filmi Rising High Hakkında Bilgiler

Rising High Filmi Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Netflix’te yer alan Alman yapımı filmlerden biri olan Rising High içeriğinde komedi dolu olayları barındırıyor. Son günlerde en çok izlenen netflix filmleri arasına girmeyi başaran Rising High filmi hakkında bilinmesi gerekenleri ve hakkında detaylı incelemeyi bu içeriğimizde bir araya getirdik. İşte NeOldu.com okurları için hazırladığımız inceleme film içeriğimizde Rising High filmi hakkında bilgiler ve izleyici yorumları…


1. Gurbetçi Türk yönetmen Cüneyt Kaya’nın hem yönetmenliğini hem de senaristliğini üstlendiği Alman yapımı Rising High filmi Netflix’te yayınlandı. Komedi dolu hikayesiyle kısa zamanda büyük bir izleyici kitlesi edinen film son günlerde yayınlanan en iyi Netflix yapımlarından biri oldu.

Netflix


2. Rising High filminin oyuncu kadrosunda David Kross, Janina Uhse ve Frederick Lau gibi sinema dünyasının tanınan isimleri yer almıştır. Filmin konusu ise iki arkadaşın zengin olmak amacıyla Berlin emlak piyasasını alt üst etmelerini anlatıyor.

Netflix


3. Filmde kendi halinde iyi bir adam olan Viktor hayatı boyunca zenginliğin tadına varmak istemiştir ancak bunu bir türlü başaramamıştır. Gerry ise yaptığı üçkağıtlarla hayatın keyfine bakmaktadır.

Netflix


4. Bir gün Viktor’un da bu acımasız dünyada para kazanmak için her şeyi yapabilecek duruma gelmesiyle iki arkadaş birlikte emlak piyasasını altını üstüne getirmeye başlarlar. Dolandırıcılık ve üçkağıtçılık iki arkadaş için artık sıradan şeyler olur.

Netflix


5. Hayatı bir anda değişen Viktor paranın tadına varıncaya kadar eğlenceden eğlenceye dalar. Ancak illegal bir şekilde kazanılmış olan bu para onların başına büyük bir dert açacaktır.

Netflix


6. Filmde bolca komedi unsurları ve renkli sahneler görüyoruz. Ancak kurguda bazı kopuklukların olması biraz beni hayal kırıklığına uğrattı diyebilirim. Filmi izlerken keyif aldım açıkçası. Netflix’te yayınlanan en iyi filmler arasına girmese de son dönemde yayınlanan içeriklerin birçoğundan iyi olduğu kesin.

Netflix


7. Rising High filminin oyuncu kadrosu ve oyuncuların performansı gayet iyi gözüküyor. Karakterler için oyuncu seçimleri çok doğru yapılmış. Senaryo da gayet güzel tabii Leonardo Di Caprio’nun başrolünde yer aldığı The Wolf of Wall Street’e olan benzerliği aklımda sorular oluşturmadı değil.

Netflix


8. Her ne kadar Leonardo Di Caprio’nun filmine benziyor olsa da Netflix’te izleyebileceğiniz en keyifli ve çerezlik filmlerden biri olduğunu söyleyebilirim.

Netflix


Rising High Filmi Hakkında İzleyici Yorumları

Netflix’in 2020 yılında abonelerine sunduğu en başarılı yapımlardan biri olan Rising High filmi hakkında izleyici yorumları;

İzleyici 1:

Gayet Keyifli ve akıcı bir film olmuş. David Kross yine oyunculuğunu konuşturmuş. Filmi puanım 10 üzerinden 7 mutlaka izleyin.


İzleyici 2:

Filmin hikayesi bence çok iyiydi ama kurguda bazı eksiklikler var. Yani birkaç olayın altı boş bırakılmış. Ancak sonuçta dünyanın en iyi filmi diye başlanmış bir çalışma değil. İzleyin geçin derim.


İzleyici 3:

Dolandırıcılık, üçkağıtçılık konulu filmler her zaman hoşuma gitmiştir. Bu yüzden izlerken keyif aldım. Çok iyi bir film değil ancak Netflix filmi olduğu için beklentiyi yüksek tutmadan izleyebilirsiniz.


İzleyici 4:

Uzun zamandır Netflix ne yaptığını bilmeden film yayınlıyor. Bu da o boş filmlerden biri boş vaktim vardı izledim. Açıkçası hiçbir şey kazanmadım da. Sadece boş vakti olanlara önerilir.


İzleyici 5:

Güldüm eğlendim iyi bir filmdi. Oyuncu kadrosu ve oyunculuklar bence çok iyiydi. Kesinlikle izleyin diyemem ancak film hafızanızda olması gerektiğini düşündüğüm bir film.


Rising High Filmi Oyuncu Kadrosu ve Karakter Analizleri

Rising High filminde rol alan oyuncular ve karakterler hakkında bilgileri bu içeriğimizde sizlere sunuyoruz. İşte Rising High filmi başrol oyuncuları ve karakter analizleri…

David Kross – Viktor

Netflix

Alman sinema dünyasının yetiştirdiği ve son yıllarda rol aldığı yapımlarla adını duyurmayı başaran David Kross genç yaşına rağmen adeta usta bir oyuncu performansı sergiliyor. Rising High filminde de başrol oynayan David konuşmaları, mimikleri, hal ve hareketleriyle filmi sadece kendisi için bile izlettirebilir. David Kross tarafından hayat verilen Kross karakteri ise aslında iyi aile çocuğu denilebilecek bir tip. Ancak para kazanma hırsı ve Gerry ile olan arkadaşlığı onu illegal yollara sürüklüyor.


Janina Uhse – Nicole

Netflix

Dizi ve film sektörünün güzel yüzlerinden biri olan Janina Uhse kariyer boyunca Der Vorname ve Berlin,Berlin filmlerinde rol almıştır. Son olarak Rising High filminde gördüğümüz Janina filmde Nicole karakterine hayat veriyor. Rising High filminde Nicole karakterine Janina Uhse hayat vermesine rağmen karakterin seslendirmesini Emily Goss yapmaktadır.  


Frederick Lau – Gerry

Netflix

Alman yapımı en iyi filmlerden biri olan Tehlikeli Oyun filminde de rol alan başarılı oyuncu Rising High filminde gösterdiği oyunculuk performansı ile beğenileri kazanmıştır. Filmde Gerry karakterine hayat veren Frederick komedi dolu sahnelerin hep başrolü olmuştur. Gerry karakteri ise Viktor’un zenginlik yolunda birlikte yürüdüğü üçkağıtçı arkadaşıdır.

Önerilen İçerik: Netflix'in Kore Yapımı Yeni Dizisi My Holo Love: Yapay Zekanın Duyguları Olur Mu? Hakkında Bilgiler

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum