Renault Talisman Türkiye

Renault' un yeni üst segment modeli Talisman tasarımıyla olduğu kadar sunduğu özellikler ile de dikkat çekiyor. Talisman' ın tüm detaylarını ve ülkemize gelecek donanım seçeneklerini ve satış tarihini araştırdık.
Renault Talisman Türkiye

Yeni Tasarım Dilinin İlk Örneği Talisman

Talisman, tasarımıyla daha satışa sunulmadan tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. D sınıf sedan otomobiller arasındaki en büyük rakibi Passat ile şimdiden kıyaslanmaya başlayan aracın ülkemizde satışa sunulacak versiyonları hakkında detaylar belli oldu.

Renault Talisman detaylı incelemesi için tıklayınız.

 

Talisman Türkiye Donanımları

talisman-led.jpg

Renault' un başarılı satış grafiklerine imza attığı ülkelerden bir tanesi şüphesiz ki Türkiye. Yedek parça bulmanın kolaylığı ve yol şartlarımıza daha uygun tasarımlarına bir de uygun fiyat eklenince ülkemizde Ranault sevilen ve tutulan markalar arasında yer alıyor.

Talisman' ın Fransa ve Belçika' da satılacak motor seçenekleri arasında yer alan TCe 150 ve TCe 200 benzinli motorlar ülkemizde satışa sunulmayacak. Yalnızca dizel seçenekleriyle satışa sunulacak Talisman' ın motor seçenekleri şöyle:

  • 1.5 litrelik 110 beygir dizel manuel ya da EDC otomatik
  • 1.6 litrelik 130 beygir dizel manuel ya da EDC otomatik
  • 1.6 litrelik 160 beygir dizel otomatik

Görüldüğü üzere Talisman' ın 110 beygirlik ve 130 beygirlik versiyonları hem manuel şanzıman hem de EDC otomatik şanzıman seçeneği ile tercih edilebilecek. Fakat 1.6 litre 160 beygirlik motor sadece EDC otomatik şanzıman ile birlikte satışa sunulacak.

Donanım paketlerine baktığımızda Talisman, ülkemizde sadece Touch ve Icon olmak üzere iki paket ile satışa sunulacak. Aracın donanımları arasında 8.7 inç ile sınıfındaki en büyük dokunmatik multimedya ekranı, 4Control elektronik çekiş ve adaptif şasi ile masaj fonksiyonlu ısıtmalı-soğutmalı koltuklar gibi seçenekler sunuluyor. 

talisman-kirmizi-kahverengi.jpg

Talisman ayrıca 2 adet renk seçeneği eklenmiş olarak satışa sunulacak. Sedef beyaz, opak beyaz, siyah, bulut gri, platik gri, kum beji, cosmo mavi, carmin kırmızı ve vizon kahve renkleriyle 10 renk seçeneği sunuluyor. Carmin kırmızı ve vizon kahve eklenen yeni renk seçenekleri olarak karşımıza çıkıyor.

3 adet jant seçeneği sunulan Talisman' ı 17 , 18 ve 19 inç jantlar ile satın alabiliyorsunuz. Başalnagıç modelinde sunulacak 17 inç jantlar 5 kollu daha klasik tasarıma sahipken 18 ve 19 inç jantlar elmas efektli ve çift renge sahip yapısıyla oldukça sportif görüntü oluşturuyor.

jantlar.jpg

 

Talisman Türkiye'de Ne Zaman Satışa Çıkacak?

Renault Talisman, Fransa ve Belçika' da 2015' in sonunda yollarda olacak. Ülkemizde ise 2016 yılının Şubat ayında yollara çıkacak. Talisman' ın başlangıç fiyatları 90.000 TL den aşağı olmayacak. Hatta gelişmiş teknolojik eklentileri ve zengin opsiyonlarıyla fiyatının Volkswagen Passat' ı bile geride bırakabileceği öngörülüyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.