Remziye Öztoprak Kimdir? & Hakkında Bilgi

1949 yılında Ankara'da doğdu. Ankara Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi mezunudur. Bu içeriğimizde Remziye Öztoprak hakkında tüm merak edilenleri bir araya getirdik.
Remziye Öztoprak Kimdir? & Hakkında Bilgi

Remziye Öztoprak Biyografisi

Diş hekimi ve Adalet ve Kalkınma Partisinin kurucu üyelerinden olan Remziye Öztoprak halka hizmet etmeyi, sağlık vermeyi ve siyasete atılmayı çok küçük yaşlarından beri istemiştir.


Remziye Öztoprak Kimdir ve Ne Zaman Doğmuştur?

1949 yılında Ankara ilinde dünyaya gözlerini açan Remziye Öztoprak, şu anda da Ankara ilinde yaşamaktadır. 2018 yılı itibariyle 69 yaşında olan ve 2 çocuk sahibi anne olan Remziye Öztoprak halen daha 40 yaş civarında gösterdiği için çevresi tarafından çok dinç oluşuyla ilgili sık sık iltifatlar almaktadır.


Çekirdek Ailesi Kaç Kişiden Oluşuyor ve Evli Mi?

Remziye Öztoprak Tıp fakültesini bitirdikten sonra kendine çekirdek bir aile kurmak istemiştir ve bu isteği doğrultusunda şimdilerde halen daha evli olduğu eşiyle evlenmiştir ve 2 çocuk dünyaya getirmişlerdir. Evlerinde 4 kişilik küçük bir çekirdek aile gibi mütevazı bir biçimde yaşadıkları yine çevreleri tarafından anlatılmaktadır.


Eğitim Durumu, Mesleği ve Siyasetçi Yönü

Remziye Öztoprak Ankara gibi bir büyük şehirde dünyaya gelmiş olmanın avantajını yaşamıştır. Bu sayede ilk, orta ve lise eğitimlerini Ankara'nın en iyi okullarında almış ve sonrasında da Ankara Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesini kazanarak Diş Hekimi olmuştur. Oldukça uzun yıllar okuyarak elde ettiği bu diş hekimliği mesleği için kendine Tunalı civarlarında özel bir klinik açmış ve serbest diş hekimi olarak halka hizmet vermektedir. Kendi özel kliniğini açmadan öncesinde 3 yıl Ankara Numune Hastanesinde Diş Hekimi olarak görev almıştır. Bu sırada Türk Diş Hekimleri Birliği Delegesi olmuştur. Tam da bu sıralarda çevresinin genişlemesiyle siyasete atılmaya karar vermiştir. 2001 yılında kurulacak olan AK Parti’nin kurucu üye kadrosuna katılarak AK Parti’nin kuruluşunda büyük bir destekte bulunmuştur.

Önerilen İçerik;

 Ak Parti Kurucu Üyeleri

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.