ReLips İle Dolgun Dudaklar

Dolgun dudaklara sahip olmak artık çok kolay. Kadınlar, relips ile dudaklarını istediği gibi dolgunluk verebilir.
ReLips İle Dolgun Dudaklar

Kadınlar dolgun ve şekilli dudaklara sahip olmak ister. Bunun için birçok yola başvururlar. Makyaj hileleri, dolgular, estetik müdahale gibi yollarla dudaklarını kalınlaştırır ve dolgunlaştırırlar fakat bazı kişiler estetik ve dolgu gibi yöntemlerden korkarlar. Bu yüzden daha farklı yöntemlerden faydalanmak isterler. Son dönemde popüler olan relips kadınların bu sorununa çare oluyor.

 

relips-ile-dudak-dolgunlastirma-001.jpg

 

Relips, dudaklarınızı istediğiniz gibi dolgunlaştırır. Hayalini kurduğunuz dudaklara relips ile sahip olabilirsiniz. Hafif bir vakumlama yöntemi ile dudaklarınıza dolgunluk vermektedir fakat bu kalıcı bir yöntem değildir. Dudaklarınıza bu işlemi uyguladıktan sonra ancak 4 saat süren bir dolgunluk vermektedir.

 

relips-ile-dudak-dolgunlastirma.jpg

 

Dudaklardaki uyumsuzluğu gidermektedir. İki dudaktan kalın ya da ince olan dudaklara aynı boyutu ve dolgunluğu vermektedir. Relipsin çeşitlerini dudak boyutuna ve şekline göre seçebilirsiniz.

 

relips-ile-dudak-dolgunlastirma-002.jpg

 

ReLips Nasıl Kullanılır ?

Ürünü sabunla yıkayıp kurutunuz. Dudak çevrenizi nemlendirin ya da ıslatınız. Dudaklarınızın tamamına uygulamak istiyorsanız, relipsi dudaklarınızı kavrayacak şekilde tutunuz. Daha sonra hafifçe relipsi eminiz. Bu hareketi 15 saniye yapınız. 15 saniye sonunda parmaklarınızın yardımı ile relipsi nazilce çekiniz. İstediğiniz dolgunluğa gelene kadar 15 saniye olmak üzere birkaç kez uygulayınız. Bu ürünü 4 - 5 saatte bir kullanabilirsiniz fakat kullanırken hafif ve kibar hareketler kullanmaya özen göstermelisiniz. 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.