Regal CMI 121202 Y Özellikleri ve Yorumları - İnceleme

Regal CMI 121202 Y çamaşır makinesinin kullanıcı yorumlarını, özelliklerini ve programlarını detaylı bir şekilde inceledik.
Regal CMI 121202 Y Özellikleri ve Yorumları - İnceleme

Geniş bir aileye sahipseniz ve yıkama kapasitesi yüksek bir makine arıyorsanız tam da burada durmalısınız. Regal CMI 121202 Y çamaşır makinesi, geniş yapısı ve birçok fonksiyonel özelliği sayesinde kullanıcılarının beğenisini toplamayı başarır. Biz de bu içerikte Regal CMI 121202 Y ile ilgili kullanıcı yorumları, performans ve özellik bilgisi gibi merak edilen noktaları sizler için inceledik.

Regal CMI 121202 Y Özellikleri

Program Sayısı15
Devir1200
Boyut85x60x63 cm
Kapasite12 kg
Ses Seviyesi76 dB
Amazon
Fiyatını Gör
Regal
CMI Çamaşır Makinesi
Aradığın
Fiyatı Gör

Regal CMI 121202 Y Çamaşır Makinesi

İnverter Motoru sayesinde sessiz ve tasarruflu bir şekilde çalışan Regal CMI 121202 Y çamaşır makinesi, 12 kilogram yıkama kapasitesiyle de göz dolduran bir performans sunar. 1200 rpm devir özelliğine ek olarak sessiz çalışmasıyla da sizleri memnun eder.

İşte, yıkama kapasitesi geniş olan Regal CMI 121202 Y çamaşır makinesi ile ilgili tüm detaylar;

Regal CMI 121202 Y Tasarım

Regal CMI 121202 Y çamaşır makinesi, üstün teknolojiyle donatılmış bir yapıya sahiptir. Boomerang gövdesi sayesinde sessiz ve hareket etmeden çalışır. Geniş formdaki kapı tasarımı, yorgan ve perde gibi eşyalarınızı rahatlıkla içine atmanıza olanak tanıyarak büyük bir kolaylık sağlar. Beyaz renkteki bu makine, siyah kapısı ve işlevsel ayarlama paneli ile öne çıkmayı başarır.

Regal CMI 121202 Y Tasarım

Regal CMI 121202 Y Boyutları

Uzunluk85 cm
Genişlik60 cm
Derinlik63 cm
RenkBeyaz

Regal CMI 121202 Y, 85 cm uzunluğa ek olarak 60 cm genişlik ve 63 cm derinliğe sahiptir. Beyaz renkte tasarlanan gövdesi, siyah panel ve kapakla şık bir form yakalamayı başarmıştır. Buna ek olarak geniş formda tasarlanan kapısı sayesinde çamaşırların rahat bir şekilde makineye yerleştirilmesini sağlar.

Regal CMI 121202 Y Programları

15 farklı programı sayesinde kolaylık sağlayan Regal CMI 121202 Y çamaşır makinesi, yorgan yıkama programıyla dikkat çekmeyi başarır. Hassas çamaşırlar için elde yıkama programıyla düşük devir ve sıcaklık sunar. Bu sayede çamaşırlarınızın titiz bir şekilde yıkanmasını sağlar. 12 dakika hızlı yıkama programıyla çamaşırlarınızı üstün bir hız ile yıkamayı başarır. Spor giysi, bluz gömlek ve Eko 40-60 program seçenekleri, her giysiye aynı özeni göstermesini sağlayarak sizin de kullanımınızı kolaylaştırır.

Regal CMI 121202 Y Programları

Regal CMI 121202 Y Kapasite

Kapasite12 kilogram
Kurutma KapasitesiYok
Devir1200

Regal CMI 121202 Y çamaşır makinesi 12 kilogramlık geniş ve büyük bir yıkama kapasitesine sahiptir. Dakikada 1200 devir sıkma özelliği, çamaşırlarınızın daha hızlı kurumasına da katkı sağlar. Buna ek olarak güçlü motoru da çamaşırlarınızın güvenli ve hassas bir şekilde yıkanmasında önemli bir yere sahiptir.

Regal CMI 121202 Y Yıkama

Geleneksel motor yapısına sahip makineleri geride bırakan Inverter motor teknolojisine sahip Regal CMI 121202 Y, düşük enerji ile yüksek performansta bir yıkama sunar. Zaman erteleyerek yıkama yapabilmenize olanak tanıyan bu ürün, ileri saatlerde çalıştırmanızı sağlayarak kullanımda büyük kolaylık yaratır. Enerji sınıfı B olan bu çamaşır makinesi, bütçenizi de ön planda tutarak fazla enerji harcamadan yıkama yapar.

Regal CMI 121202 Y Yıkama

Regal CMI 121202 Y Teknik Özellikleri

Program Sayısı15
Devir1200
Kapasite12 kg

Regal CMI 121202 Y çamaşır makinesi, 12 kilogramlık yıkama kapasitesiyle geniş ailelerin ihtiyaçlarını karşılamayı başarır. Dakikada 1200 devir sıkma kapasitesi, giysilerinizin kurutma süresinin de azalmasını sağlar. Boomerang gövdesiyle öne çıkan bu makine, sarsıntı ve sallanmalara engel olarak sessiz bir yıkama sağlar. Zaman erteleme opsiyonunun desteği ile istediğiniz zamanda çalıştırmanızı sağlayarak fonksiyonel bir kullanım sunar. Buna ek olarak led özellikteki ekranı, kolayca ayarlamaları yapmanıza olanak tanır. Aynı zamanda motor tipi İnverter Motor olan bu ürün, çalışma performansının her zaman yüksek olmasını sağlayarak kullanım süresini uzatmayı başarır.

Regal CMI 121202 Y Yorumları

Regal CMI 121202 Y Yorumları

👤 *** ***: Makine çok güzel sessiz çalışıyor. Sorunsuz şekilde eve ulaştı ve servis ücretsiz olarak kurulumunu tamamladı.

👤 *** ***: Güzel kullanışlı bir ürün, çalışması sorunsuz. Biz severek kullanıyoruz.

👤 *** ***: Ben 2 kişi yaşayan yaşlı teyzeme aldım, gayet memnunlar. 2 ya da 3 kişilik aile için ideal bir cihaz. Kullanımı kolay, fiyatı uygun bir ürün.

👤 *** ***: Sesi, sarsıntısı az. Pahalı kurutmalı 11 kg bir üründen sonra bunu kullandım onunla mukayese ediyorum. Programları anlaşılır ve ihtiyaçlara uygun. Kısa programları kullanışlı.

👤 *** ***: Çocuk kilidinin 2 tuşlu olması iyi, önceki dokunmatik tek tuşluyu çözmeleri çok sürmemişti. Bunda çocuk kilidindeyken program seçme topuzu durma konumuna gelirse program beklemeye geçiyor. Çocuklar başka program seçerse sorun yok.

👤 *** ***: Gayet iyi mağazada bu fiyata bu kalitede bulamazsınız. Memnun kaldık, severek kullanıyoruz.

👤 *** ***: Çok iyi tam bir f/p ürünü. Sessiz çalışması, erteleme özelliği muhteşem. Anneme de almayı düşünüyoruz.

👤 *** ***: Makine beklediğimden iyi çıktı henüz 1 haftadır kullanıyoruz ama güzel makine servis olayı çok güzeldi kargoya verilip elimize ulaşması uzun sürmedi gayet memnunuz.

👤 *** ***: Ben indirim döneminde aldım fiyat ile performansı kıyaslarsak bence bu fiyata böyle bir ürün bulmak zor kurulumu Vestel yapıyor yani tavsiye ederim. Çok güzel bir makine, sessiz çalışıyor. Herkese tavsiye ederim.

👤 *** ***: Çok güzel bir makine, çalışması olsun programları olsun çok iyi. Biz severek kullanıyoruz. Yorgan bile atıyoruz içine, daha ne olsun?

👤 *** ***: Ürün biraz fazla ses çıkarıyor, bir de bize biraz büyük geldi, yer kapladı. Tabi kapasitesinin geniş olması ayrı iyi.

👤 *** ***: Anneme aldık, diğer makinesi ses yapıyor diye, bu ondan daha çok ses çıkarıyor. Bilmiyorum belki biz yanlış yere koyduk ama böyle çalışması bizi üzdü doğrusu.

👤 *** ***: 1200 devirde çalışırken bildiğin zıplıyor. Onun haricinde hiç bir sıkıntısı yok.

Amazon
Fiyatını Gör
Regal
CMI Çamaşır Makinesi
Aradığın
Fiyatı Gör

İçeriğimizin bu kısmında geniş yıkama kapasitesine sahip Regal CMI 121202 Y çamaşır makinesi hakkında merak edilenlere cevap vereceğiz. İşte Regal CMI 121202 Y ile ilgili sıkça sorulan sorular:

Regal hangi firmaya aittir?

Regal markası Zorlu Holding tarafından 2002 yılında kurulmuştur. Çamaşır makinesi, buzdolabı, bulaşık makinesi, fırın, derin dondurucu, klima ve ankastre klima, televizyon gibi ürünlerin üretimini yapmaktadır.

Regal Çamaşır Makinesinin kaç yıl garantisi bulunmaktadır?

Regal çamaşır makinelerinin ürün teslim edildikten sonra başlayan 3 yıl garanti süresi bulunmaktadır.

Regal çamaşır makinesinde renkliler hangi programda yıkanır?

Regal çamaşır makinelerinde günlük modda 60° 60 dakikalık programda ve Pamuklu yıkama programlarında renkli çamaşırlar yıkanabilmektedir. Aynı zamanda giysilerin türüne göre farklı yıkama opsiyonları da tercih edilebilir.

<

 Takım Lideri
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.