Recep İvedik 6 Film İncelemesi, Oyuncu Kadrosu ve İzleyici Yorumları

Türk komedisini sevilen türlerinden Recep İvedik karakteri, serinin altıncı filmiyle beyazperdeye aktarıldı. İzleyenleri kahkaha tufanına boğan Recep İvedik 6 film incelemesi, oyuncu kadrosu ve izleyici yorumları...
Recep İvedik 6 Film İncelemesi, Oyuncu Kadrosu ve İzleyici Yorumları

Recep İvedik 6 Film İncelemesi

Son zamanların en çok izlenen Türk komedi filmlerinden Recep İvedik, Togan Gökbakar yönetmenliğinde yeni filmiyle izleyicisiyle buluşmuştu. 8 Kasım 2019 tarihinde vizyona giren film, 12.3 milyonluk gişesiyle diğer filmlerinde olduğu gibi rekor bir izleyici kitlesine ulaşmıştı. Serinin daha önce yayınlanan 5 filmiyle milyonlarca izleyicinin beğenisini kazanan Recep İvedik, bu kezde Kenya yolculuğuyla yepyeni maceralara atılıyor. 10 Nisan Cuma günü Netflix'te yayınlanan Recep İvedik 6 filmi izleyiciyle buluştuğu ilk günden top 10 listesine girmeyi başarmıştı. Şahan Gökbakar ve Nurullah Çelebi'nin başrollerini paylaştığı komedi filmi, Recep İvedik serisinin altıncı filmiyle çok konuşulacağa benziyor.İşte bu inceleme film içeriğimizde izleyenleri kahkaha tufanına boğan Recep İvedik 6 filmi izleyici yorumları, oyuncu kadrosu ve film incelemesine yer verdik...

1. Şahan Gökbakar'ın baş rolünde yer aldığı Recep İvedik film serisi, bu kez de izleyenleri kahkahaya boğan Recep İvedik 6 filmiyle izleyicilerle buluştu. Film 8 Kasım 2019 tarihinde beyazperdeye aktarılmasından kısa bir süre sonra gişe rekoru kırmıştı.

Recep İvedik 6 Film İncelemesi


2. Son zamanların en çok konuşulan Türk yapımı komedi filmlerinden Recep İvedik 6, 10 Nisan 2020 Cuma günü Netflix'te yayınlandı. Film Netflix'te yayınlanmasından kısa bir süre sonra Türkiye'de en çok izlenen Top 10 listesine girmeyi başardı. 

Recep İvedik 6 Film İncelemesi


3. Çamaşırhane film imzalı Recep İvedik 6 filmi, Togan Gökbakar'ın yönetmen koltuğunda yer aldığı ve senaryosunu Şahan Gökbakar ile birlikte yazdığı Türk komedi filmidir. Film aynı zamanda Recep İvedik serisinin altıncı filmi olarak izleyiciyle buluşmuştur. 

Recep İvedik 6 Film İncelemesi


4. Ünlü komedyen Şahan Gökbakar'ın başrolünde yer aldığı Recep İvedik 6 filminin oyuncu kadrosunda Nurullah Çelebi, Somer Karvan, Chidi Benjamin John, Kepsin Misodi Teke, Mbaye Dieng ve Lorraine Kadye rol almaktadır.

Recep İvedik 6 Film İncelemesi


5. Recep İvedik 6 filminin konusu, kendisine gelen bir davet üzerinde Konya'ya doğru yola çıkan ancak kendini Kenya'da bulan Recep İvedik karakterinin maceralarını anlatmaktadır.

Recep İvedik 6 Film İncelemesi


6. Recep İvedik, kendisine gelen bir davetle bambaşka bir maceraya girişecektir. Hayatı kendisine gelen bir davetle değişecek olan İvedik, kuru fasulye festivali için bambaşka bir yolculuğa çıkacaktır. 

Recep İvedik 6 Film İncelemesi


7. Kendisine gelen daveti büyük bir memnuniyetle karşılayan Recep İvedik, yakın arkadaşı Nurullah'ı da yanına alarak festivalin gerçekleşeceği Konya'ya doğru yola çıkacaktır ancak ikili başlarına geleceklerden habersizdir.

Recep İvedik 6 Film İncelemesi


8. Yolculuk başlar başlamaz bir sürü talihsizlikle karşı karşıya kalan Recep İvedik ve Nurullah ikilisi, Konya diye çıktıkları yolculuktan kendilerini Kenya'da bulacaktır. Seyahat firmasının hatası sonucunda Kenya'ya giden Recep İvedik ve Nurullah, bu kez de Türkiye'ye geri dönmenin yollarını arayacaktır. 

Recep İvedik 6 Film İncelemesi


9. Türkiye'ye nasıl geri döneceklerini araştıran Recep İvedik ve Nurullah ikilisi, bu kez de hiç bilmedikleri coğrafyada kendilerini iki düşman kabilenin içerisinde bulacaktır. Kendine özgü yöntemleriyle bu vahşi doğada hayatta kalmaya çalışan Recep İvedik, başından geçen birbirinden komik sahneleriyle izleyicileri kahkaha tufanına tutacak.

Recep İvedik 6 Film İncelemesi


Recep İvedik 6 İzleyici Yorumları

Türkiye'nin en sevilen karakterlerinden Recep İvedik, bu kezde 6 filmiyle izleyicisiyle buluşmuştu. Türk sinemalarında 8 Kasım 2019 tarihinden gösterime giren yapım, izleyicileri gene gülmekten kırdı geçirdi. Son olarak dijital film kanalı Netflix'te yayınlanan film, Türkiye'de top 10 listesine girmeyi başardı. Sevilen komedi serisi Recep İvedik 6 filmi hakkında film sitelerinde, form sayfalarında ve sosyal medya platformlarında izleyiciler tarafından yapılan olumlu ve olumsuz yorumları inceledik. İzleyicilerin Recep İvedik 6 filmi hakkında genel olarak memnun kaldığını gördük. İşte sosyal medya platformları, form siteleri ve film sayfalarında yer alan Recep İvedik izleyici yorumları...

İzleyici 1

Recep İvedik karakterini defalarca izleyen birisiyim. Cidden onca eleştiriye rağmen seride çok güzel espriler var. Recep İvedik 5 'i de izlemiştim. Fena değildi. Ama Recep İvedik 6 beklentilerimi ne yazık ki karşılamadı.


İzleyici 2

Bence gayet güzel bir Türk sineması. Komedi türünün en güzel örneklerinden. Sizlerden tek isteğim biraz fazla bel altı esprilerle karşılasabilirsiniz. Bu sebeple çocuklarınızla beraber izlemenizi önermem.


İzleyici 3

10 numara 5 yildiz film seriye devamini temenli eder basarilarin devamini dilerim sahan sen bir yildizsin her zamanda oyle olcaksin en iyi komedyen filmleri


İzleyici  4

Tek kelime ile harikaydı bitene kadar güldük anlamsız yorumlar var aldırmayın Recep İvediği sevenler bol bol gülecektirler


İzleyici 5

Kötü yorumlara inanamıyorum herşeyin dozu harikadı bir hikayesi vardı giriş gelişim sonuç çok iyidi insanları memnun etmek zordur güldürmek nerdese imkansız gibidir ama güldürebilen bir filmdi serinin en iyi 3üne girer


İzleyici 6

Harika tek kelimeyle vizyona girmesini sabırsızlıkla bekledim ve girince hemen gittim baştan sonrada güldüm mutlaka gidin izleyin bol bol kahkaha altın...


İzleyici 7

İlk bölüm beklentileri karşılayacak kadar güzeldi. Fakat ikinci bölümde sonuç o kadar belli edilmişki yani okuduğunuz bir kitabı tekrar okuduğunuzu düşünün. Çok sıkıcı geçti ikinci bölümü.


İzleyici 8

Gerçekten muhteşem bir filmdi  kötü demiş siz siz olun kimsenin lafına bakmayın girdiğimden çıkana kadar gülmekten öldüm gerçekten muhteşem film serinin devam etmesini istiyoruz.


İzleyici 9

gayet güzel bir filmdi tabi daha fazla geliştirilebilirdi. Ama kesinlikle kötü bir filim değil izlerken çok güldüm inşallah 7.serisi de çıkar


İzleyici 10

Recep ivedik 1 den 5 e kadar Şahan gerçekten bu karakterin ruhunu izleyiciye çok iyi yansımıştı fakat son filmi recep ivedik 6 da bu karakter ruhunu tamamen kaybetmiş bunu üzülerek söylemeliyim


Recep İvedik 6 Oyuncu Kadrosu ve Karakter Analizi

Çamaşırhane film imzalı Recep İvedik, serinin altıncı filmiyle beyazperdeye aktarıldı. Komedi dolu sahneleriyle izleyicilere gülmekten kırıp geçiren Recep İvedik 6 filminin başrol oyuncuları ve karakter analiz...

Şahan Gökbakar / Recep İvedik

Recep İvedik 6 Film İncelemesi

Türk komedyen ve oyuncu Şahan Gökbakar, bu kezde Recep İvedik 6 filmiyle yeniden karşımıza çıkıyor. Recep İvedik film serisinin yapımcısı, senaristi ve başrol oyuncusu olan ünlü komedyen, gene birbirinden ilginç maceralarıyla izleyicileri gülmekten kırıp geçireceğe benziyor.


Nurullah Çelebi / Nurullah

Recep İvedik 6 Film İncelemesi

Düzceli oyuncu Nurullah Çelebi, 2017 yılında vizyona giren Recep İvedik 5 filminde karşımıza çıkmıştı. Eski filmde olduğu gibi bu filmdede Nurullah karakterini canlandıran Çelebi saf, doğal ve bir o kadar komik hareketleriyle izleyiciyi güldürmeyi başarıyor.


Somer Karvan / Tur Rehberi

Recep İvedik 6 Film İncelemesi

Türk sinemasının önemli isimleri arasında yer alan Somer Karvan, Recep İvedik film serisinde ilk kez karşımıza çıkıyor. Karvan, başarılı oyunculuğu ve komik tavırlarıyla Recep İvedik 6 filminde tur rehberini canlandırıyor.

Önerilen İçerik: En İyi Cem Yılmaz Filmleri

Neoldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum