Recep Bakırcı Kimdir? & Hakkında Bilgi

1982 tarihinde Rize’de doğan MHPli siyasetçi Recep Bakırcı hakkında bilinmesi gerekenleri bu içeriğimizde bir araya getirdik. İşte Recep Bakırcı'nın biyografisi!
Recep Bakırcı Kimdir? & Hakkında Bilgi

Recep Bakırcı Biyografisi

Recep Bakırcı, 12 Nisan 1982 tarihinde Rize’de dünyaya geldi. Gençlik yıllarını ve eğitim yıllarının büyük bir kısmını doğduğu yer olan Rize'de geçiren Bakırcı, lisans eğitimi için farklı bir şehre gitmiştir. Gençlik yıllarından itibaren siyasi hayatını devam ettiren Recep Bakırcı, iş hayatında da aktif şekilde rol almıştır.

recep-bakirci-biyografisi.jpg


Recep Bakırcı Eğitim Hayatı

Recep Bakırcı, ilk ve orta eğitimini Rize’de tamamlayarak, lise eğitimi için Samsun iline gitmiştir. Samsun'da lise eğitimini alarak buradan da lisans eğitimi için Erzurum'a gelmiş ve Atatürk Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü’nde lisans eğitimini tamamlamıştır. Atatürk Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümünden mezun olan Bakırcı, eğitiminin ardından iş hayatına ve siyasi hayatına devam etmiştir.


Recep Bakırcı İş Hayatı

Recep Bakırcı iş hayatını aldığı eğitim doğrultusunda devam ettirmiştir. Atatürk Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra eğitimi ile alakalı olan bir firmada mühendis olarak uzun yıllar görev almıştır. İş hayatının yanı sıra MHP teşkilatı içerisinde de aktif şekilde yöneticilik ve kurul üyeliği yapmıştır.


Recep Bakırcı Siyasi Hayatı

Recep Bakırcı, siyasi hayatına MHP teşkilatı içerisinde devam etmiştir. Özellikle doğduğu yer olan Rize ilinde Ülkü Ocakları içerisinde aktif bir şekilde görev almıştır. Ülkü Ocakları'nda üniversite masa Başkanlığı görevini başarı ile yürütmüştür. Bu görevden sonra da 5 yıl boyunca Rize Ülkü Ocakları Başkanlığı görevini yürütmüş, MHP komisyonunda da aktif olarak yer almıştır. Başarılı bir iş hayatının yanı sıra siyasi hayatının da var olduğu Recep Bakırcı, özellikle teşkilat içerisinde Milliyetçi Harekat Partisine verdiği destek ile de bilinmektedir. Gençlik Kolları olarak pek çok görevde yer alan Recep Bakırcı, halen Milliyetçi Harekat Partisi üyesi olarak görevini başarılı bir şekilde devam ettirmektedir.

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.