Şık Tasarım, Uygun Fiyata Sahip Realme Watch S İncelemesi

Realme’nin yeni akıllı saati Watch S'i sizler için inceledik. İşte teknoloji meraklılarının beklediği Realme Watch S fiyatı, özellikleri ve yorumları.
Şık Tasarım, Uygun Fiyata Sahip Realme Watch S İncelemesi

Uygun fiyatı ve performansı ile diğer modellere göre bir adım daha öne çıkan Realme Watch S’e detaylı bir şekilde göz attık. İçeriğimizde Realme Watch S hakkında aradığınız tüm bilgileri bulabilirsiniz.

İşte Realme Watch S’in teknik özellikleri ve detaylı incelemesi...

Teknik Özellikler
Çözünürlük360 x 360 Piksel
Pil Kapasitesi390 mAh
Ekran Boyutu1.3 inç
Ağırlık48 gram
Ekran TeknolojisiIPS TFT
İşletim SistemiAndroid
Amazon
Fiyatını Gör
Realme Watch S
Akıllı Saat
Aradığın
Fiyatı Gör

Kullanıcı Yorumları

👤 2 gün içinde geldi. Gayet temiz ve sağlamdı. Ürün de çok iyi, kandaki oksijeni falan ölçüyor. Bu fiyata çok iyi bir ürün, almanızı tavsiye ederim. H** Ü**.

👤 Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Güzel, kullanışlı. Tabi ki çok bir beklentiniz olmasın ama iyi. Sinan F.

İncelemesi

1. 1.3 inçlik IPS TFT teknolojili ekranı 360 x 360 piksel görüntü kalitesi sağlamaktadır. Aynı zamanda dokunmatik ekranın üzerinde Corning Gorilla Glass koruması bulunmaktadır. Ek olarak otomatik parlaklık ayarı sayesinde ortam ışığına göre kendisini ayarlayabilmektedir.

Realme Watch S ekran özellikleri

2. Siyah gövde rengi bulunan Realme Watch S’in üretiminde Alüminyum malzeme kullanılmaktadır. Kordon kısmında mavi, siyah, turuncu ve yeşil olmak üzere 4 farklı renk seçeneği mevcuttur.

Realme Watch S renk seçenekleri

3. İçerisinde farklı hareketlerin bulunduğu 16 farklı antrenman modu ile hareketleri en doğru şekilde yapın. Sahip olduğu bazı sensörler sayesinde vücudunuzun değerlerini rahatlıkla ölçebilirsiniz.

Realme Watch S antreman modu

4. IP6X ile IPX8 sertifikaları Realme Watch S’i suya ve toza karşı dayanıklı hale getirmektedir. Bu akıllı saat içerisinde birçok spor aktivitesi bulunmaktadır. Böylelikle yaptığınız spor sonrası en iyi veri alımını yapabilirsiniz.

Realme Watch S özellikleri

5. 259.5 mm boy, 47.0 mm en, 12.0 mm kalınlık ölçülerine üretilen Realme Watch S’in slikon yapıda olan ve dilediğiniz gibi değiştirebileceğiniz kordon modelleri sizleri bekliyor. Telefonunuzla eşleştirdiğiniz bu saat ile gelen aramaları rahatlıkla yönetebilirsiniz.

Realme Watch S boyut bilgileri

6. 390 mAh kapasiteli bataryası 15 günlük çalışma ömrü sunmaktadır. Cihazı manteyik şarj istasyonu kullanarak kolayca şarj edebilirsiniz. Android 5.0 ve üstü telefonlarla sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır.

Realme Watch S pil ömrü

7. Gelen mesaj ve aramaları yaptığı titreşim ile kısa sürede görebilirsiniz. Realme Watch S’de ivmeölçer, kalp atış hızı sensörü ve ortam ışığı sensörü mevcuttur.

Realme Watch S sensör

8. Ocak ayının sonlarına doğru satışa çıkarılan Realme Watch S, ülkemizde 748 Türk Lirası ve 900 Türk Lirası arasında satılmaktadır.

Realme Watch S fiyat


Benzer Tavsiye Önerileri
Akıllı Saat TavsiyeHuawei Watch GT 2 İnceleme

Realme Watch S Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

İçeriğimizin bu kısmında Realme Watch S hakkında merak edilenleri cevaplayacağız. İşte Realme Watch S hakkında sıkça sorulan sorular.

Realme Watch S suya dayanıklı mı?

Realme Watch S'in IPX8 suya dayanıklılık sertifikası bulunuyor. Bu sayede cihaz su sıçramalarına karşı dayanıklı oluyor.

Realme Watch S ile konuşulabiliyor mu?

Realme Watch S'te mikrofon olmadığı için konuşma özelliği bulunmamaktadır. Ancak Realme Watch S üzerinden gelen aramaları yönetebilirsiniz.

Realme Watch S'in kordonu değiştirilebiliyor mu?

Evet, Realme Watch S'in kordonu özelleştirilebilirdir. Bu sayede kendinize uygun kordonu seçip saatinizin tarzınıza ayak uydurmasını sağlayabilirsiniz.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum