Bataryası Bitmeyen Telefon: Realme 6i İnceleme

Fiyatı ve sahip olduğu özelliklerle diğer orta seviye telefonlardan bir adım önde olan Realme 6i’yi inceledik. İşte Realme 6i özellikleri ve incelemesi.
Bataryası Bitmeyen Telefon: Realme 6i İnceleme

Uzun ömürlü bataryasıyla dikkat çeken Realme 6i’nin özelliklerine detaylı bir şekilde göz attık. Bu yazımızda Realme 6i hakkında aradığınız tüm bilgileri bulabilirsiniz.

İşte fiyat performans ürünü olan Realme 6i’nin özellikleri ve incelemesi...

Teknik Özellikler
İşlemciMediaTek Helio G80
Depolama64 GB ve 128 GB
RAM3 GB ve 4 GB
Pil5000 mAh
Arka Kamera48 MP + 8 MP + 2 MP + 2 MP
Ön Kamera16 MP
Ekran6.5 inç
İşletim SistemiAndroid 9
Ekran TipiIPS LCD
Amazon
Fiyatını Gör
Realme
6i Cep Telefonu
Aradığın
Fiyatı Gör

Kullanıcı Yorumları

? Tam anlamıyla fiyat performans ürünü. Ses kalitesi, görüntü, pili hepsi tam bana göre. Oyun, film, çeşitli programlar full telefon elimde olduğu halde 2 güne yakın şarjı dayanmakta. Herkese tavsiye ederim. Pahalı rakiplerine para vermeye hiç gerek yok. B** K**.

? Ürün güzel paketlenmişti ürün çok güzel fiyatına göre çok iyi pahalı telefon almanıza gerek yok. Bataryası uzun ömürlü ürün özellikleri de çok güzel ben memnunum. S** G**.


İncelemesi

1. MediaTek Helio G80 yonga setini kullanan Realme, ana işlemci tarafında 8 çekirdek 2.0 Ghz ARM Cortex-A75 modeline sahiptir. Ayrıca telefonda 1 adet yardımcı işlemci bulunmaktadır. Böylelikle güçlü uygulamalarda performans kaybı en aza indirilmektedir.

Realme 6i işlemci

2. Mali-G52 MC2 grafik işlemcisi ile görüntü sağlayan Realme, 3 GB ve 4 GB ram belleği, depolama tarafında ise 64 GB ve 128 GB kapasiteli modelleri seçme şansı sunmaktadır. Dilerseniz modele hafıza kartı takarak saklama alanını 256 GB’a kadar artırabilirsiniz.

Realme 6i ram ve depolama

3. Telefonun arka kısmında yer alan 4 adet kamerası sırasıyla 48 MP + 8 MP + 2 MP + 2 MP çözünürlüklerine sahiptir. Ön kamerası ise damla çentik tasarımla eklenmiş olup 16 MP çözünürlüğünde çekim yapabilmektedir.

Realme 6i kamera çözünürlüğü

4. Realme 6i’nin kameralarıyla 1080p video kaydedebilir veya birçok kamera özelliğini kullanarak birbirinden güzel fotoğraflar elde edebilirsiniz. Aynı zamanda video özellik kısmında time-lapse ve yavaş çekim modlarını görebilirsiniz.

Realme 6i kamera özellikleri

5. 6.5 inçlik IPS LCD teknolojili ekranı 720 x 1600 piksel görüntü kalitesi sağlamaktadır. Corning Gorilla Glass 3+ ile korunan ekranın 81.56 % gövde oranı ve 60 hz yenileme hızı bulunmaktadır. Multi Touch özelliği sayesinde birden fazla parmağınızı kullanabilirsiniz.

Realme 6i ekran özellikleri

6. 164.4 mm boy, 75.4 mm en ve 9 mm kalınlık ölçülerine göre üretilen Realme 6i’nin sadece 195 gram ağırlığı vardır. Telefonun kapak ve çerçeve tasarımında tamamen plastik malzeme kullanılmıştır.

Realme 6i boyut bilgileri

7. Beyaz, yeşil ve mavi olmak üzere 3 farklı renk seçeneği bulunan Realme 6i, 4.5G bağlantıya kadar destek vermektedir. Modelin alt kısmında 3.5 mm’lik ses çıkışı mevcuttur. Realme 6i’nin arka kısmına yerleştirilen daire şeklinde olan parmak izi okuyucusu sizleri bekliyor.

Realme 6i renk seçenekleri

8. 5000 mAh kapasiteli bataryası size tam şarj ile 12.3 saat oyun oynama imkanı sunmaktadır. İsteğinize bağlı ek olarak 18 W’lık şarj adaptörü satın alarak Realme 6i akıllı telefonunu daha hızlı şarj edebilirsiniz.

Realme 6i batarya

9. Android işletim sistemi kullanan Realme 6i, suya ve toza karşı dayanıklı bir yapıya sahip değildir. Telefona USB Type-C kablosu ile kolaylıkla bağlanarak cihazlar arasında dosya aktarımı gerçekleştirebilirsiniz.

Realme 6i işletim sistemi

10. Orta seviye telefonlar içerisinde kendisini özellikleriyle önce çıkaran Realme 6i, ülkemizde 2.300 Türk Lirası ve 2.700 Türk Lirası arasında satılmaktadır.

Realme 6i fiyat

Benzer Tavsiye Önerileri
Oppo Reno Z İncelemeXiaomi Redmi 8 İnceleme
Amazon
Fiyatını Gör
Realme
6 Akıllı Telefon
Aradığın
Fiyatı Gör

Realme 6i Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

İçeriğimizin bu kısmında Realme 6i hakkında sıkça sorulan sorulara cevap vereceğiz. İşte Realme 6i hakkında sıkça sorulan sorular.

Realme 6i'nin batarya performansı nasıl?

5000 mAh kapasiteli bataryaya sahip olan Realme 6i, bu sayede tek şarjla gün boyunca kullanım imkanı sunuyor.

Realme 6i suya dayanaklı mı?

Realme 6i suya karşı korumalı bir şekilde tasarlanmamıştır. Bu yüzden telefonunuzu suyla temastan uzak tutun.

Realme 6i'de hızlı şarj var mı?

Evet, Realme 6i'de hızlı şarj özelliği bulunuyor. 18 W değerindeki hızlı şarj desteği sayesinde telefonunuzu kısa sürede şarj edip işlerinize kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.