Realme 3 Pro Özellikleri ve Fiyatı - Detaylı İnceleme

Akıllı telefon piyasasına hızlı bir giriş yapan Realme, son zamanlarda çıkarttığı telefonlarla kullanıcıları büyülemeyi başaran nadir markalardandır.
Realme 3 Pro Özellikleri ve Fiyatı - Detaylı İnceleme

Realme 3 Pro Özellikleri ve Fiyatı

Akıllı telefon arayışında olan insanların dikkatini çekmeyi başaran Realme 3 Pro sahip olduğu özelliklere göre ucuz fiyatıyla insanı gerçekten de şaşırtıyor. Bu içeriğimizde çıkarttığı telefonlar ile piyasada yavaş yavaş adını duyurmaya başlayan Realme şirketinin çıkartmış olduğu Realme 3 Pro'yu detaylı bir şekilde maddeler halinde inceledik.


1. Realme 3 Pro, 6.3 inç büyüklüğünde bir ekrana sahiptir. Ayrıca 1080x2340 piksel çözünürlüğünde ekranı bulunan Realme 3 Pro, gorilla glass 5 ile korunmaktadır.

Realme 3 Pro Detaylı İnceleme


2. Realme 3 Pro, 4045 mAh batarya kapasitesine sahiptir. Telefon, hızlı şarj özelliği ile 30 dakikada %50 şarj olduğunu iddia etmektedir.

Realme 3 Pro Detaylı İnceleme


3. Realme 3 Pro, gücünü Qualcomm Snapdragon 710 adlı işlemciden almaktadır. Bu işlemci 8 çekirdekli olup 2.2 hızında çalışabilmektedir.

Realme 3 Pro Detaylı İnceleme


4. 64 GB dahili depolamaya sahip olan Realme 3 Pro'nun 128 GB depolama seçeneği de bulunmaktadır. Telefonun maksimum hafıza kartı kapasitesi 256 GB'dır.

Realme 3 Pro Detaylı İnceleme


5. Realme 3 Pro, 4 GB Ram'e sahiptir. İsteğe bağlı olarak 6 ve 8 GB Ram seçenekleri de bulunmaktadır.

Realme 3 Pro Detaylı İnceleme


6. Realme 3 Pro'nun arka kısmında 16 megapiksel ve 5 megapiksel olmak üzere 2 kamera bulunmaktadır. Bu kameralar, 4K video çekebilme özelliğine sahiptir.

Realme 3 Pro Detaylı İnceleme


7. Realme 3 Pro'nun ön kısmında 25 megapiksellik bir kamera vardır. Bu kamera, F2.0 diyafram açıklığına, portre moduna ve yüz tanıma özelliğine sahiptir. Realme 3 Pro, Full HD kalitede fotoğraf çekebilmektedir.

Realme 3 Pro İnceleme


8. Çift hat özelliği ile birlikte satılan Realme 3 Pro, arka kısmında parmak okuyucu bulundurmaktadır. Telefonun boyu 156.8 mm, eni 74.2 mm, kalınlığı 8.3 mm, ağırlığı ise 172 gram'dır.

Realme 3 Pro Detaylı İnceleme


9. Mavi, siyah ve mor renk seçenekleri ile satılan Realme 3 Pro'nun güncel fiyatı 300 - 320 dolardır. Realme 3 Pro'nun fiyatı sahip olduğu ram fiyatına ve depolama alanına göre değişkenlik göstermektedir.

Realme 3 Pro Detaylı İnceleme

Önerilen İçerik; Xiaomi Mi 8 Özellikleri ve Fiyatı - Detaylı İnceleme

Neoldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum