Rast Grup Ankara Rast Avend Çayyolu Projesi ve Fiyat Listesi

Rast Avend Çayyolu, Rast Grup tarafından hayata geçirilen bir proje olarak karşımıza çıkıyor. İşte proje bilgileri ve satılık daire fiyatları…
Rast Grup Ankara Rast Avend Çayyolu Projesi ve Fiyat Listesi

" Rast Grup "un Ankara’da inşa ettiği " Rast Avend Çayyolu " son dönemde en çok ilgi gören projeler arasında yer alıyor.

10 bin metrekare gibi büyük bir alan üzerine yükselen Rast Avend Çayyolu projesinde 113 konut bulunuyor. Rast Avend Çayyolu projesinde sosyal donatı olarak içerisinde çocuk oyun alanlarının da yer alacağı büyük bir fitness salonu inşa edilecek. Aralık 2018'de teslim edilmesi planlanan Rast Avend Çayyolu projesinin tamamlanmasının ardından alıcısına yüzde 25'in üstünde prim sağlaması öngörülüyor. Projede 4+1 dairelerin kira getirilerinin 3 bin 500 TL'den başlaması bekleniyor.

Rast Avend Çayyolu projesinde 2+1, 4+1 ve 5+1 şeklinde daire tipleri bulunuyor.


Rast Avend Çayyolu Daire Seçenekleri ve Fiyatlar

Rast Avend Çayyolu projesinde " 2+1, 4+1 ve 5+1" daire seçenekleri bulunuyor.

2+1 Daireler; " 76 ve 121 metrekare " olarak tasarlanmış dairelerin " en düşük satış fiyatı 330.000 TL " olarak belirlenmiş.

4+1 Daireler; " 204 metrekare " olarak tasarlanmış dairelerin " en düşük satış fiyatı 1.068.000 TL " olarak belirlenmiş.

5+1 Daireler; " 318 metrekare " olarak tasarlanmış dairelerin " en düşük satış fiyatı 1.900.000 TL " olarak belirlenmiş.


Rast Avend Çayyolu Ödeme Seçenekleri ve Kampanyalar

Rast Avend Çayyolu projesinde daireler banka kredisine uygun durumda. Aynı zamanda lansman dönemine özel yüzde 5 indirim fırsatı sunuluyor. Projede kısa dönemli şirket içi vadelendirmeler de mümkün.


Rast Avend Çayyolu Nerede? (Konum ve Adres)

Alacaatlı Mah. 3381/1 Cad. No:36 Çankaya /Ankara


Rast Avend Çayyolu Proje Fotoğrafları ve Örnek Daire

Rast Avend Çayyolu Rast Avend Çayyolu Rast Avend Çayyolu

(Fotoğrafları Büyütmek İçin Üzerine Tıklayın)

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.