Ranch Simulator Hileleri | Sınırsız Mermi, Para, Odun Hilesi

Çiftliğinizi baştan dizayn ettiğiniz Ranch Simulator oyununda hile yapmanın yollarını sizlere göstereceğiz.
Ranch Simulator Hileleri | Sınırsız Mermi, Para, Odun Hilesi

İlk olarak 4 Mart 2021 yılında piyasaya sürülen Ranch Simulator, çiftlik simülasyon oyunudur. Çiftlikte yapabileceğiniz neredeyse her işi yapmanızı sağlar. İçeriğinde çok fazla çeşitlilik vardır. Elde ettiğiniz domuzlar, inekler, keçiler ile birçok şey yapabilirsiniz. Aynı zamanda bahçe işlerine girebilir, tavuk yetiştirebilir oyun içerisinde tam bir çiftçi hayatı yaşayabilirsiniz.

Aynı zamanda Ranch simulator arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz en keyifli oyunlardan bir tanesidir. İlk başta harabe olmuş çiftlik evini onararak oyuna başlarsınız. Daha sonrasında çiftliğinizi yavaş yavaş geliştirir ailenizden kalan bu çiftliği muazzam bir hale getirirsiniz. Yıllar aile çiftliğinize pek nazik davranmamıştır. Çiftliği eski ihtişamına kavuşturmak için bol bol zaman ve para harcamanız gerekir. Biz sizlere zaman harcamadan hile yapmanızın yollarını göstereceğiz.

Ranch Simulator Hile Nasıl Yapılır?

Ranch Simulator oyununda en önemli şey paradır. Para ile oyundaki her şey satın alınabilir. Oyuna başladığınızda amacınız yavaş yavaş ilerleyerek para kazanmaktır. Para hilesi yapabilmek için ilk olarak Cheat Engine programını indirin. Daha sonrasında Ranch Simulator oyununu çalıştırın. P

C simgesinden oyunun exe programını açın. Value Type kısmına mevcut paranızı yazın ve aratın. Sonuçlar çıktıktan sonra marketten herhangi bir ürün alın ve güncel paranızı tekrardan aratın. Çıkan sonuçların hepsini seçin ve aşağıya alın.

Aşağıya aldıktan sonra CTRL+A kombinasyonlarını yapın ve istediğiniz miktarı yazın. Oyuna girdiğinizde istediğiniz miktar hesabınıza geçecektir. Ranch simulator oyununda hile yapmak bu kadar basittir.

Cheat Engine programıyla para hilesinin yanı sıra bir diğer Ranch Simulator hilesi daha vardır. Diğer hileyi indirmek için internet tarayıcınıza "Ranch Simulator Trainer" yazın. İlk çıkan sitelerden oyun sürümünüze uyumlu olanı indirin. Daha sonrasında Trainer'ı RAR'dan çıkartın ve oyunu açın. Trainer'ı çalıştırın, hile menüsünden istediğiniz gibi hile yapmaya başlayın.

Ranch Simulator Hileleri

Ranch Simulator oyununda yapabileceğiniz  birçok hile vardır. Aşağıda göstermiş olduğumuz hileler sadece Trainer'larda işe yaramaktadır. Cheat Engine programıyla oyunda para hilesi yapabilirsiniz.

  • Havayı Değiştir
  • 5000 Para Ekle
  • Sınırsız Mermi
  • Şarjör Değiştirmeyi Kaldır
  • Işınlan
  • Ölümsüzlük
  • Uçma
  • Sınırsız Odun, Metal, Çimento

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum