Raising Dion Dizisi Hakkında Bilgi - İzleyici Yorumları

4 Ekim 2019 tarihinde Netflix üzerinden izleyiciyle buluşan Raising Dion dizisi bir Amerikan süper kahraman drama web televizyon dizisidir. Bu içeriğimizde bir çizgi roman uyarlaması olan Raising Dion dizisi hakkında tüm merak edilenleri derliyoruz.
Raising Dion Dizisi Hakkında Bilgi - İzleyici Yorumları

Raising Dion Dizisi Hakkında Bilgi - İzleyici Yorumları

cizgi-roman-uyarlamasi-netflix.gif

Netflix dizileri, başarılı biyografik serilerinden ve kitap uyarlaması dizilerinden öyle büyük olumlu geri dönüşler aldı ki bu sefer de çizgi roman dünyasını içeriklerine konu etmeye başladı. İlk sezonu 4 Ekim’de Netflix üzerinden yayınlanan Raising Dion dizisi çizgi roman severlerden tam not almayı başardı. Bu inceleme dizi içeriğimizde 2019 yılının en sevilen yapımlarından Raising Dion dizisi hakkında merak edilenleri, dizinin hikayesini, izleyici yorumları ve karakterlerini sizler için mercek altına alıyoruz. 


raising-dion-dizisi.jpg

1. İlk olarak 2015 yılında basılan aynı isimli çizgi romandan uyarlanan Raising Dion dizisinin yaratıcı ikilisi, çizgi romanın yazarı olan Dennis Liu ile Three Rivers isimli bir dizinin de yaratıcısı konumunda bulunan Carol Barbee‘den oluşuyor. 2015 yılında çekilmiş bir de kısa filmi bulunan bu hikayenin dizi versiyonunu izlemek çizgi roman severler için gerçekten çok keyif verici!


cizgi-roman-uyarlamasi-netflix-dizisi-raising-dion.jpg

2. İlk sezonu 9 bölümden oluşan Raising Dion dizisinin 2. Sezon müjdesi de Netflix’ten geldi. Fantastik dram ve aile dramı ögelerini başarılı bir şekilde harmanlayan dizinin bölüm süreleri ise 38-50 dakika arasında değişiyor. 


michael-b.-jordan’li-cizgi-roman-uyarlamasi.jpg

3. Liu ve Barbie dışında yapımcı kadrosunda Leigh Dana Jackson, Michael Green, Kenny Goodman, Charles D. King ve Michael B. Jordan gibi isimlerin de yer aldığı dizi, kökenlerini ve eşinin ölümünü araştıran bekâr bir annenin, süper güçlere sahip olan oğlunu tehlikelerden korumak için yaptıklarını konu almaktadır. 


raising-dion-dizisi-hakkinda.jpg

4. Raising Dion dizisinin başrolünde Creed ve Black Panther filmleriyle tanınan Michael B. Jordan yer alırken dizide Alisha Wainwright, Ja’Siah Young, Jason Ritter, Jazmyn Simon, Sammi Haney gibi isimler eşlik ediyor. Dizinin konusu veya uyarlandığı kitabın hikayesi ilginizi çekmese de Raising Dion dizisi sadece oyuncu kadrosu sebebiyle bile izlenmeyi hakediyor.


raising-dion-dizisi-hakkinda-bilgi.jpg

5. IMDB’de 6.6 gibi düşük bir puan almış olsa da Raising Dion dizisi kesinlikle hikayeyi son derece akıcı ve sürükleyici işlemiş diyebiliriz. Aile draması ve fantastik dramanın gayet başarılı bir şekilde harmanlandığı bu dizi aynı zamanda görsel efektlerinin başarısıyla da dikkat çekiyor.


raising-dion-dizisi-hakkinda-bilgi---izleyici-yorumlari.jpg

6. Alisha Wainwright’ın çok iyi bir performans sergilediğini Raising Dion dizisi, yarattığı sıcak ve samimi havasıyla 2019 Netflix’inin bizce en iyi işlenen konularından birisine sahip! Çocuk oyuncunun oyunculuğunun yetersiz kalması gibi olumsuzluklar barındırsa da kalan kadrosu, performanslar, Kris Bowers’ın elinden çıkan dizi müzikleri ile Raising Dion Netflix’te izlenmeyi bekliyor.


Raising Dion Dizi Oyuncuları ve Karakterler

1. Dion - Ja’Siah Young

Raising Dion’dan önce hiçbir yapımda yer almamış çocuk oyuncu Ja’Siah Young, bu dizide ele avuca sığmayan yaramaz bir çocuk olan Dion karakterine hayat veriyor. İlk olarak telekinezi yeteneğini keşfeden Dion’ın bölümler ilerledikçe farklı yeteneklerini keşfetme sürecini izliyoruz. Yeni okulunda arkadaş edinme problemleri yaşayan Dion, laf dinleme konusunda da büyük sorunlar yaşayan bir çocuk.

dion - ja’siah-young.jpg

2. Nicole - Alisha Wainwright

Shadowhunters dizisinden hatırladığımız Alisha Wainwright, Raising Dion dizisinde Dion’ın annesi Nicole karakterine hayat veriyor. Eskiden çok yetenekli bir dansçı olan Nicole kocası Mark’ın ölümünden sonra oğlunu tek başına büyütmüş bir kadındır. Dion’ın yeteneklerinin ortaya çıkmasının ardından ise oğlunun dikkat çekmemesini, kendine ve başkalarına zarar vermemesini sağlamaya çalışmaktadır.

nicole - alisha-wainwright.jpg

3. Mark - Michael B. Jordan

Black Panther, Chronicle ve That Awkward Moment gibi sinema filmleri dışında Friday Night Lights ve Parenthood gibi dizilerden hatırladığımız başarılı oyuncu Michael B. Jordan, Raising Dion dizisinde Dion’ın babası Mark karakterine hayat veriyor. Bir fırtına sırasında hayatını kaybeden Mark, fizik mühendisidir ve Nicole ile üniversite yıllarında tanışmışlardır. 

mark---michael-b.-jordan.jpg


Raising Dion Dizisi İzleyici Yorumları

1. dennis a. liu'nun 2015'te yayınlanan 3 dakikalık kısa filminden uyarlanan netflix dizisi. michael b. jordan, dizinin yapımcısı.


2. bu nasıl bir trailerdır. tüylerim nedense diken diken oldu. küçücük bebeye rağmen sarabilir bu dizi.nedense istemsiz aklıma legion geldi. keşke biraz daha büyük olaydı en azından 18 yaşında bebe olaydı.neyse izledikten sonra editlicem umarım yanılırım trailer çoook fazla güzel. yukarıda paylaşılmış kesinlikle izleyin. bu arada tüm bölümler yayınlandı netflix ile. konusu; bir gün nicole, oğlu dion’un bir takım süper güçlere sahip olduğunu keşfeder. nicole, bu sıra dışı olay karşısında ne yapacağını bilemez. oğlundaki güçlerin açığa çıkmasının ona zarar vereceğini düşünen nicole, bu güçleri gizlemeye karar verir.


3. ja'siah young mal degnegi bir bebeyi (dion) mukemmel bir sekilde oynuyor. gelecegi cok parlak bunun tam bir metot oyuncusu simdiden..


4. bilim kurgu seven varsa izlesin. gereksiz;aşk,trip,sağa-sola gereksiz atarlar yok bu dizide.tam atıştırmalık dizi.


5. birinci bölümüyle biraz olsun ilgimi çekmeyi başarmış ama devamı tamamen fiyasko olan netflix dizisi. insanların sürekli netflixte kalmaları adına üretilen saçma sapan kalitesiz dizi serilerinden bir tanesi daha.


6. konusu çok güzel olan bir dizi. (hafif spoiler içerir.) fakat ilk bölümlerdeki ilgi çekicilik sonraki bölümlerde tuhaf bir hal alıyor. sahnelerdeki duygu geçişleri çok kötü . örneğin, hastanedeki basit bir kayıt silme olayı lezbiyen iki aşığın aşklarını anında bitiriyor ve hatta aynı dakikada biri diğerini işten atıyor. fırtına adamın kim olduğunu daha ikinci bölümde anlamıştım. çocuk güzel oynuyor. fakat diğer karakterler biraz zayıf bırakılmış. süper güçleri olan bir karaktere daha fazla doğaüstü sahneler yazmaları gerekirdi. ilk sezonun sonu biraz çocuk filmi gibi bitti. bakalım ikinci sezon çıkar mı? sonuç olarak ilk sezon bende 5/10 puan aldı. izlenir mi? bence izlenir ama beklentinizi büyük tutmayın. stranger things’in getir götürünü yapar.


7. konusu güzel sıkmayan abartıya kaçmayan bir dizi. ayrıca dizide kullanılan şarkılar efsane, tabikide bir stranger things değil ama izlenir çerezlik ve merak uyandırıyor.


8. dizide dion isimli çocuk nokta atışı, harika oynuyor, dizi ise atıştırmalık denilebilir, sıkmıyor ama muhteşem de diyemeyiz. tanım yapmak gerkirse, şu an için 1 sezonluk netflix dizisi.

Önerilen İçerik: IMDB Puanı Yüksek En İyi 67 Netflix Dizisi

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.