Rainbow Six Extraction Sistem Gereksinimleri (2024)

Ubisoft'un yeni oyunu olan Rainbow Six Extraction tanıtıldı. Bu yazımızda Rainbow Six Extraction'un sistem gereksinimlerine yer verdik.
Rainbow Six Extraction Sistem Gereksinimleri (2024)

Rainbow Six Extraction Sistem Gereksinimleri

Game dünyasının önde gelen firmalarından olan Ubisoft, yeni oyunu olan Rainbow Six Extraction’ı tanıttı. 16 Eylül 2021 yılında piyasaya sürülen Extraction oyunu oldukça ses getirmeyi başardı. Tom Clancy's Rainbow Six: Siege adlı oyunun ikinci serisi olan çıkan Extraction, devasa yaratıklara karşı savaşmanızı sağlıyor. Bu yazımızda Rainbow Six Extraction sistem gereksinimleri hakkında bilgileri derliyoruz.


Rainbow Six Extraction Nedir?

İlk oyununa nazaran yeni çıkan Rainbow Six Extraction, arkadaşlarınızla birlikte zombi benzeri yaratıklarla savaşmanıza olanak sağlıyor. Oyun konusunda Ubisoft Rainow serisine yeni bir heyecan katıyor diyebiliriz. İlk oyunda ki karakterleri Extraction serisi olan ikinci oyunda da bulabilirsiniz. Karakterler artık yeni bir hikayeye atılıyor. Özellikle ilk oyunu oynayan kişiler karakterleri direkt olarak tanıyacaktır. Oyunu destekleyen platformalar Windows, Playstation olarak belirlendi.

Diğer oyundan bulunan karakterler yeni seride de yer alıyor. Bu karakterler ise şöyle, Doc, Albi, Ela, Finka, Hibana, Lion, Pulse, Sledge, Vigil. Elbette oyun çıktıktan sonra yeni karakter eklemeleri de olacaktır. Arkadaşlarınızla birlikte aksiyon ve gerilim dolu görevlere atılacaksınız.

Rainbow’un en çok sevilen özelliklerinden bir tanesi de vuruş hissiyatıdır. Bu hassasiyet yeni çıkan Rainbow Six Extraction da yer alıyor. Canavarlara ateş ederken ki hissiyat oyunu daha kaliteli hale getiriyor. Özellikle grafik kalitesi diğer fps oyunlarından tamamen bağımsız. Yüksek çözünürlükte oyunu oynadığınızda kaliteyi mutlaka fark edeceksiniz.

Rainbow Six Extraction Nedir


 Rainbow Six Extraction Kaç Gb?

Oyunun piyasaya sunulmasının ardından en çok merak edilen konulardan bir diğeri de kaç gb olacağıdır. Rainbow Six Extraction 60 gb depolama alanına sahiptir. Sahip olduğu grafik kalitesinin yanında istediği bu hafıza alanı çok uygun diyebiliriz. Fazla abartmadan 60 Gb’lık alan tasarlayan yöneticilerin oyun severlerin gönlüne su serpti.

 Rainbow Six Extraction Kaç Gb


Rainbow Six Extraction Fiyatı

İçerisinde barındırdığı grafik kalitesi ve hikayesi oyunu daha da çekici kılıyor. İlk olarak Rainbow Six Extraction’ın ilk olarak çıkış fiyatı 269 TL olarak belirlendi. Ayrıca Deluxe sürümü almak istiyorsanız da 359 TL ödemeniz gerekmektedir. Oyunu Epic Games Store’dan satın alabilirsiniz.

Rainbow Six Extraction Fiyatı


Rainbow Six Extraction Sistem Gereksinimleri

Aşağıda yer alan kısımda Rainbow Six Extraction’ın ayrıntılı sistem gereksinimlerine ulaşabilirsiniz. En güncel sistem gereksinimlerini sizler için maddeler halinde inceliyoruz. Oyunun kaç Gb Ram istediği ve hangi işlemciyle uyumlu olduğu aşağıda bulunuyor. İşte Rainbow Six Extraction sistem gereksinimleri.

Rainbow Six Extraction Minimum Sistem Gereksinimleri

  • İşlemci: Intel Core i5-4460 3.2 GHz veya AMD Ryzen 3 1200 3.1 GHz
  • RAM: 8 GB
  • İşletim Sistemi: Windows 10 64 bit
  • Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 960 4GB veya AMD Radeon R9 290X 4GB
  • HDD: 60 GB

Rainbow Six Extraction Önerilen Sistem Gereksinimleri

  • İşlemci: Intel Core i7-4790K 4.0 GHz veya AMD Ryzen 5 1500X 3.5 GHz
  • RAM: 16 GB
  • İşletim Sistemi: Windows 10 64 bit
  • Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 1660 Ti 6GB veya AMD Radeon RX 580 4GB
  • HDD: 70 GB

Rainbow Six Extraction Sistem Gereksinimleri

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.