Rai Vloet Kimdir

Rai Vloet, 8 Mayıs 1995’de Hollanda’nın Schijndel kentinde dünyaya gelen, kariyeri boyunca yer aldığı kulüp takımlarında ve Hollanda Genç Milli Takımı’nda ofansif orta saha pozisyonunda görev alan futbolcudur.
Rai Vloet Kimdir

Rai Vloet Biyografisi

Rai Vloet’in Kulüp Kariyeri

Rai Vloet, futbol kariyerine ilk olarak 2000’li yıllarda SVN takımının alt yapısında başladı. Bir dönem burada futbolunu geliştirdi ve 2005 yılında Hollanda’nın güçlü ekiplerinden PSV Eindhoven’e geçiş yaptı.

İlk zamanlar minik takımlarda oynayan genç futbolcu, aradan belli bir zaman geçtikten sonra yıldız takımlarına sonrasında ise genç takımlarında yükseltildi. Özellikle genç takımlarda gösterdiği performans sayesinde as takıma göz kırpan Rai Vloet, 2013 yılında emeline ulaştı ve dönemin teknik direktörü tarafından As takıma davet edildi.

rai vloet psv eindhoven

PSV Eindhoven'a birinci kadrosuna yükselmesiyle beraber profesyonel kariyerine başlangıç yapan Hollandalı yıldız, ilk olarak kendisini geliştirmesi için Jong PSV’ye kiralık olarak gönderildi.

2013-2014 sezonunda burada 26 maça çıkıp 5 gol attı. 2014-2015 sezonunda da burada oynamaya devam eden Rai Vloet, daha sonra PSV Eindhoven’e geri döndü ve 12 maçta sahne alıp, sezon sonunda Hollanda Ligi Şampiyonluğu’nu yaşadı. Başarılı performans sergileyen Rai Vloet, 2015-2016 sezonunda da kariyerine PSV Eindhoven forması altında devam etmektedir.

Rai Vloet’in Milli Takım Kariyeri

Rai Vloet, milli formayı kariyerinde ilk kez 2011 yılında Hollanda U-17 takımında giydi ve 16 maça çıkıp 3 gol attı. Bir sene burada oynadıktan sonra U-18 çıkartıldı. U-18 ile 4 maça çıkıp 1 gol atan Rai Vloet, sonrasında 10 kez U-19, 3 kez U-20 ve 3 kez de U-21 formasını giydi. Genç takımlarda toplamda 36 maça çıkıp 10 kez fileleri havalandırdı.

 

NeOldu.com / Enes Som

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.