R10.net’ten Anlamlı Adım: Davetiyesiz Üyelik Açıldı!

Koronavirüsü salgını nedeniyle birçok kişi ekonomik sıkıntılarla boğuşurken popüler web master platformu R10.net’ten anlamlı bir adım geldi.
R10.net’ten Anlamlı Adım: Davetiyesiz Üyelik Açıldı!

1. Çin’de başlayan koronavirüsü krizi ülkemizde de sıkıntılı günler geçirmeye neden oluyor. Kişiler bir yandan sağlıklarını korumaya çalışırken, bir yandan da ekonomilerini ayakta tutmaya çalışıyor.

R10.net Nasıl Üye Olunur


2. Türkiye’nin en büyük webmaster platformu olan r10.net konuyla alakalı anlamlı bir harekete imza attı. Uzun zamandır geleneği haline getirdiği davetiyeli üyelik sistemini kaldıran r10.net insanların ekonomilerine katkı sağlayabilmek ve gelen talepler adına kolaylık sağlayarak davetiye sistemini 10 Nisan’a kadar kaldırdı.

R10.net Üyelik


3. R10.net yönetimi yaptığı açıklamada “R10.net'e yıllardır davetiyesiz olarak üyelik kabul etmiyoruz. Dünya'da ve Ülkemizde Korona Virüsü sebebiyle maalesef yaşanan sıkıntılardan dolayı #EvdeKal projesi kapsamında insanlarımızın ekonomilerine katkıda bulunabilmek adına böyle bir şey yapmayı düşündük.” İfadelerini kullandı.

R10.net Davetiyesiz Üyelik


4. Firma davetiyesiz üyelik sisteminde ise güvenli bir ortam oluşturabilmek adına “T.C Kimlik Kontrol, Mail Onay, SMS Onay, Selfie fotoğrafı yükleme ile birlikte 3 doğrulama sonrası Manuel Moderatör Onayı” şartlarını sunuyor.

R10.net Davetiyesiz Üyelik


5. Üyelik sonrası kullanıcılarına bir de sürpriz yapan platform “Paylaşım Ödülü” başlattı. Üyelik açıklaması bağlantısını site, forum, platform, blog, sözlük, sosyal medya hesapları vb. gibi yerlerden paylaşanlar arasında çekiliş yapılacağı ifade edildi. Çekiliş sonucunda ise 30 kişiye sponsor reklam, kurumsal üyelik, platin üyelik, gold üyelik, silver üyelik, ultra mesaj kotası gibi ödüllerin verileceği duyuruldu.

R10.net Davetiyesiz Üyelik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.