Puhu TV Orijinal Yapımı Seyyar Dizisi Hakkında Bilgiler

Puhu TV’de yayınlanmaya başlayan Seeyar isimli yeni dizi hakkında bilinmesi gerekenleri bir araya getirdik. Dizi oyuncuları, konusu ve izleyici yorumlarını bu içeriğimizde bulabilirsiniz. İşte Puhu Tv üzerinden izleyebileceğiniz Seyyar dizisi incelemesi.
Puhu TV Orijinal Yapımı Seyyar Dizisi Hakkında Bilgiler

Seyyar Dizisi Oyuncu Kadrosu, İzleyici Yorumları ve Dizi İncelemesi

Puhu TV’nin orijinal yapımları arasına yeni katılan Seyyar isimli dizi hakkında detaylı bir araştırma yaptık. Bu inceleme dizi içeriğimizde Seyyar dizisi hakkında bilgiler, dizi konusu, oyuncu kadrosu ve izleyici yorumlarını bulacaksınız.

  • Tür: Aksiyon, Macera
  • Yönetmen: Cem Özüduru
  • Senarist: Cem Özüduru, Ozan Ağaç
  • Yapımcı: Limon Yapım
  • Oyuncu Kadrosu: Ozan Ağaç, Özge Özacar, Erdem Kaynarca, Zeynep Çoşkun, Nezat Yılmaz, Eşref Seyitoğlu

Fragman


Seyyar İnceleme

1. Puhu TV üzerinden ücretsiz izleyebileceğiniz Seyyar dizisi sokak aralarında seyyar nohut ve pilav satan bir gencin maceralarını anlatıyor. Yasin Gencer isimli bu genç sevgilisi ile hayal ettikleri lokantayı açabilmek için gece gündüz çalışıyor.

Seyyar Dizi İnceleme, Oyuncu Kadrosu, Konusu


2. Genellikle Beyoğlu sokaklarını arşınlayan Yasin Gencer absürt bir şekilde başlayan olaylar ile birlikte tüm hayallerine elveda diyecektir. Kendini bir anda İstanbul’un karanlık dünyasında bulan Yasin artık hayatta kalmaya çalışacaktır.

Seyyar Dizi İnceleme, Oyuncu Kadrosu, Konusu


3. Hiçbir düşmanı yokken bir anda suç dünyasının en çok aranan adamı haline gelen Seyyar satıcı Yasin, Beyoğlu’nun labirent gibi sokaklarında düşmanlarından kaçarken bu sebepsiz yere çıkan savaşı kazanması gerektiğini düşünür.

Seyyar Dizi İnceleme, Oyuncu Kadrosu, Konusu


4. Şahsiyet ve Dip gibi aksiyon dolu dizileri ile yoğun talep kazanan Puhu TV yapımcılarına göre Seyyar’da en az önceki yapımlar kadar başarılı olacak. Genç ve dizi sektöründe yeni yüzlerle projeye başlayan Seyyar dizi ekibi projelerine Limon Yapım gibi dev bir şirketten sponsor bulabilmişler.

Seyyar Dizi İnceleme, Oyuncu Kadrosu, Konusu


5. İlk izlenimlere göre aksiyonu ve gerçekliği bol bir yapım olan Seyyar dizisini Puhu TV üzerinden ücretsiz bir şekilde izleyebilirsiniz.

Seyyar Dizi İnceleme, Oyuncu Kadrosu, Konusu


Seyyar Dizisi İzleyici Yorumları

? ilk bölüm itibarıyla beğendim ben bu diziyi. mıy mıy ilerleyen dizilerden gına gelmişti. şöyle aksiyonu bol diziler iyi gidiyor. ilerleyen bölümlerle olaylar başlayınca daha da keyifli hale gelir. Ahmet C.

? ilk bölümü hayırlı uğurlu olsun. isminden komedi sandım ama bayağı polisiye çıktı. Mira A.

? Dizi gayet iyi ilerliyor aksiyonu bol birde gerçekçiliği iyi ya sanki pilavcı olsam da bu hikaye başıma gelse diyorsun ilk bölümden bağladı. Talha K.

? Oyuncular amatör ama ellerinden geleni yapmışlar dijital için iyi bir iş boş vakitleri değerlendirmek amacıyla izlenir ama tabiki bir şahsiyet değil. Yasemin A.

? Sevdim ben bu diziyi bir derinliği bir içtenliği var oyunculuklar daha iyi olabilirmiş ama konu güzel başlangıç basit gibi ama ilerleyen bölümler daha da can yakacak gibi hadi bakalım Canan K.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.