Puhu TV Orijinal Yapımı En İyi Diziler | 2024

Sizler için hazırladığımız içeriğimizde ücretsiz olarak izleyebileceğiniz en iyi Puhu TV dizileri yer alıyor. İşte Puhu TV orijinal yapımı diziler...
Puhu TV Orijinal Yapımı En İyi Diziler | 2024

Sadece Puhu TV’de İzleyebileceğiniz En İyi 6 Dizi

Online dizi ve film izleme platformu olan Puhu TV imzalı en iyi dizileri listeledik. İçeriğimizde sadece Puhu TV üzerinden izleyebileceğiniz orijinal yapımlar yer alıyor. İşte aksiyon, macera, aşk ve heyecan dolu en iyi Puhu TV Orijinal dizileri...


1. Seyyar (2021) – IMDb: 6.7

Puhu TV Orijinal Dizileri, En iyi Puhu TV Dizileri

Seyyar isimli en yeni Puhu TV orijinal dizisi olan bu yapımda pilav nohut satıcılığı yapan bir gencin başına gelen macera ve dram dolu olaylar anlatılıyor. İstanbul’un en canlı sokaklarında pilavcılık yapan Yasin, para kazanıp kız arkadaşıyla evlenmek ister. Ancak karıştığı bir olay onu yer altı dünyasının karanlık köşelerine çeker. Dizi hakkında detaylı inceleme yazımıza Seyyar Dizisi linkine tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Tür: Aksiyon, Macera

Yönetmen: Cem Özüduru

Oyuncular: Ozan Ağaç, Özge Özacar, Erdem Kaynarca, Zeynep Çoşkun

Fragman


2. Şahsiyet (2018) – IMDb: 9.1

Puhu TV Orijinal Dizileri, En iyi Puhu TV Dizileri

Tüm dünyanın severek izlediği Şahsiyet dizisinde Agah isimli bir emekli memurun yaşadığı hastalık sonrası değişen hayatını izliyoruz. Alzheimer teşhisi konulan Agah anılarını ve yaptıklarını unutacağını öğrendiğinde geçmişte yaşadıklarının intikamını almaya karar verir. Düşmanlarına karşı planlar kuran Agah hepsini bir bir avlamaya çalışır.

Tür: Dram, Gerilim

Yönetmen: Hakan Günday

Oyuncular: Haluk Bilginer, Cansu Dere, Metin Akdülger

Fragman


3. Fİ (2017) – IMDb: 7.8

Puhu TV Orijinal Dizileri, En iyi Puhu TV Dizileri

Puhu TV orijinal yapımı ilk dizi olan Fi dizisi başarılı yazar Azra Kohen’in Fİ-Çİ-Pİ serisinin ilk hikayesini anlatıyor. Serenay Sarıkaya ve Ozan Güven’in başrolünde rol aldığı dizi aşk dolu sahneleriyle ve başarılı hikayesiyle dikkat çekiyor.

Tür: Web dizisi

Yaratıcı: Azra Kohen

Oyuncular: Serenay Sarıkaya, Ozan Güven, Berrak Tüzünataç

Fragman


4. Dip (2018) – IMDb: 7.1

Puhu TV Orijinal Dizileri, En iyi Puhu TV Dizileri

Puhu Tv’de izleyebileceğiniz en iyi dizilerden biri olan Dip’te emniyete bağlı bir psikolog olan Sahir’in değişen hayatı anlatılıyor. İntihar vakalarında vazgeçirmek amacıyla alana gelen Sahir aldığı son ihbarda Bilge isimli genç bir kadınla tanışır. Bilge’nin hayatına dahil olan Sahir kendisini bir anda karanlık bir dünyanın içerisinde bulur.

Tür: Polisiye, Gerilim

Yaratıcı: Başar Başaran, Emre Özdur

Oyuncular: İlker Kaleli, Neslihan Atagül, Bülent Emin Yarar

Fragman


5. Jet Sosyete (2018) – IMDb: 6.5

Puhu TV Orijinal Dizileri, En iyi Puhu TV Dizileri

BKM yapımcılığında ortaya çıkan bu sitcom dizisi komedi dolu sahneleri ve eğlenceli hikayesiyle dikkat çekiyor. Başrolünde Gülse Birsel’in rol aldığı dizide son yılların parlayan komedyenlerinden Çağlar Çorumlu ve Cengiz Bozkurt gibi isimlerde yer alıyor.

Tür: Komedi

Yaratıcı: Gülse Birsel

Oyuncular: Çağlar Çorumlu, Cengiz Bozkurt, Hasibe Eren, Derya Karadaş, Sarp Apak

Fragman


6. Gün On4 (2020) – IMDb: 6.8

Puhu TV Orijinal Dizileri, En iyi Puhu TV Dizileri

2020 yılında izleyiciye sunulan Gün On4 dizisinde koronavirüs teşhisi konulan Komiser Gazanfer ve ekibinin bir cinayet olayını soruşturmasını izliyoruz. Pandemi sebebiyle karantina altına alınan Komiser Gazanfer evdeyken bile bu cinayet soruşturmasını bırakmayıp olabildiğince çok ipucu toplamaya çalışıyor.

Tür: Gizem, Polisiye

Oyuncular: Emrullah Cakay, Muhammet Uzuner, Güneş Zavrak

Fragman

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.