Pubg Mobile PC Sistem Gereksinimleri | Güncel (2024)

Bilgisayarınız belirttiğimiz özellikleri karşılıyorsa Pubg Mobile oyununu rahat bir şekilde oynayabilirsiniz.
Pubg Mobile PC Sistem Gereksinimleri | Güncel (2024)

Pubg Mobile Boyutu Kaç Gb?

Pubg Mobile oyununu oynamak için minimum 4 GB kullanılabilir alana sahip olmanız gerekmektedir. Çok düşük bir alan kullanımına sahip olan Pubg Mobile oyununda oyun içi indirmeler de mevcuttur. Bu yüzden önerilen depolama alanı boyutunuzun 6 GB üzerinde olması sizin için iyi olacaktır. Bilgisayarlar üzerinde bulunan çoğu depolama cihazının boyutları ise 80 GB'dan başlamaktadır. Eğer Pubg Mobile oyununu indirecek yeriniz kalmadıysa bazı dosyaları, fotoğrafları, müzikleri veya oyunları silmeniz gerekebilir. Yer açtıktan sonra Pubg Mobile oyununu rahatça indirebilirsiniz.

Pubg Mobile PC Sistem Gereksinimleri


Pubg Mobile Pc Kaç Gb Ekran Kartı İstiyor?

Pubg Mobile'i bilgisayarınız üzerinden oynamak istiyorsanız en az 2 GB hafızaya sahip olan bir ekran kartınız olması gerekmektedir. Ekran kartınızın da güncel oyunları kaldırabilen, yeni nesil bir ekran kartı olması Pubg Mobile oyununun oynanmasına büyük önem taşımaktadır. Güncel olmayan bir bilgisayar Pubg Mobile'de kasmalar yaşatabilir.

Pubg Mobile PC Sistem Gereksinimleri


4 GB Ram ile Pubg Oynatır mı?

Yeni nesil bir 4 GB Ram'e sahip bilgisayar ile Pubg Mobile oynanabilir. Bu bilgisayarın, yeterli hafızası ve ekran kartı varsa Pubg Mobile oyununu Pc üzerinden rahat bir şekilde oynayabilirsiniz. Ayarları düşüğe almanız sizin için daha iyi olacaktır.

Pubg Mobile PC Sistem Gereksinimleri


1 GB RAM Pubg Mobile Kaldırır mı?

1 GB sistem belleği yani Ram ile Pubg Mobile oynamak neredeyse imkansızdır. Yapmanız gereken ya bilgisayarınıza yeni yükseltmeler yapmak ya da komple değiştirmektir. Pubg Mobile'i oynamak için minimum 4 GB Raminiz olması gerekmektedir.

Pubg Mobile PC Sistem Gereksinimleri


Pubg Mobile İçin Nasıl Bir Bilgisayar Lazım?

Pubg Mobile için büyük bütçeler ayırmanıza gerek kalmadan orta dereceli bir bilgisayar yeterli olacaktır. Çok yüksek bütçeler ayırıp Pubg Mobile'de son ayarlarda da oynayabilirsiniz fakat orta bütçeli bir bilgisayar da Pubg Mobile oyununu kasma veya donma yapmadan oynatabilecek güçtedir. Bilgisayar seçerken dikkat etmeniz gerekenler ise bir ekran kartının bulunması, Ram kapasitesinin en az 4 GB olması ve hafızasının 100 GB üzerinde olmasıdır. Tüm saydıklarımızı karşılayan bir bilgisayar size Pubg Mobile oynamak için yeterli olacaktır.

Pubg Mobile PC Sistem Gereksinimleri


Pubg Mobile Pc Sistem Gereksinimleri

Mobil üzerinden Pubg Mobile oynamayı seven kişiler bilgisayarından da Pubg Mobile oyununu oynamak istemekte. Peki bilgisayarda oynayacağınız Pubg Mobile'in minimum ve maksimum sistem gereksinimleri nelerdir? Gelin hep birlikte göz atalım. İşte Pubg Mobile sistem gereksinimleri;

Pubg Mobile Pc Sistem Gereksinimleri (Minimum)

  • İşletim Sistemi: Windows 7, 8.1 ve 10 64 Bit
  • İşlemci: Intel Dual-Core ya da AMD 1.8 GHz
  • Ekran Kartı: Nvidia GeForce 8600 veya AMD Radeon HD2600
  • Bellek: 3 GB
  • DirectX: Sürüm 9.0

Pubg Mobile Pc Sistem Gereksinimleri (Önerilen)

  • İşletim Sistemi: Windows 7, 8, 8.1 ve 10 (64 Bit)
  • İşlemci: Intel Core i3 8100 veya AMD Ryzen 5 2600
  • Ekran Kartı: Nvidia GTX 660Ti, GeForce GTX 1050 ya da AMD Radeon HD 7850
  • Bellek: 8 GB
  • DirectX: Sürüm 11.0

Pubg Mobile PC Sistem Gereksinimleri

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum