Ptt Kargo Gönderi Takip Sorgulama Nasıl Yapılır? | Resimli

Ptt Kargo takip, Ptt Kargo sorgulama, Ptt takip no ve kargo sorgulama ekranı dahil konu hakkında bilgileri resimli anlatım ile sizlere sunuyoruz.
Ptt Kargo Gönderi Takip Sorgulama Nasıl Yapılır? | Resimli

PTT Kargo kullananların en çok merak ettiği konuların başında PTT Kargo takip nasıl yapılır? sorusu gelmektedir. Bizler de birçok kişinin bilmediği PTT Kargo takip sistemini ve Ptt kargonun nerede olduğunu içeriğimizde detaylı olarak anlattık.

Kargom nerede? Kargom hangi Ptt'de? Kargo takip numarası ne? gibi soruların cevaplarını da aşağıda bulacaksınız. Ayrıca kayıtlı posta takibi işleminin de nasıl yapılacağını içeriğimizde detaylıca anlattık. Bu yazımızdan Ptt Kargo Sorgulama işlemlerinizde kullanabileceğiniz Barkod No, Postane, Telefon ve E-Devlet ile sorgulama işlemlerini nasıl yapacağınızı kolaylıkla öğrenebilirsiniz.

Ptt Kargo Gönderi Sorgulama

SıraPtt TakipSorgula
1Barkod NoTakip
2E-DevletTakip
3Telefon444 1 788
4PostaneTakip

4 Farklı PTT Kargo Sorulama İşlemi

İşte adım adım resimli anlatımıyla Ptt kargo takibi ve sorgulama ekranı;

Ptt Kargo Barkod No ile Sorgulama Nasıl Yapılır?

Ptt Kargo Takip Sorgulama Nasıl Yapılır?

Kargo takip işleminizi gerçekleştirmek için kargo gönderimi sırasında verilen belgenin üzerindeki "Kargo Barkod No" yazan bölümdeki numarayı kullanabilirsiniz. Kargonuzu bulmanızın en kolay yolu "PTT kargo takip no" kullanmaktır.Buraya tıklayarak Ptt'nin kargo takip sayfasına erişebilirsiniz. Belirlenen yerlere doğru bilgileri doldurarak sorgulamayı yapabilirsiniz. Sorgulamayı doğru yaptıktan sonra PTT kargonuzu adım adım takip edebileceksiniz. Postane kargo takip ve posta barkod sorgulama işlemi de yukarıda anlattığımız şekilde yapılmakta.

PTT Kargo Takip E-Devlet Sorgulaması Nasıl Yapılır?

Ptt Kargo Takip Sorgulama Nasıl Yapılır?

Ptt Kargo Takip işleminizi E-Devlet uygulamasından da yapabilirsiniz. Buraya tıklayarak e-devlet Ptt kargo sorgulama ekranına gidin. Çıkan ekrandaki "Barkod Numarası" yerine numarayı girerek kargo takibi yapabilirsiniz. Barkod numarası "Ptt kargo takip no" anlamına gelmektedir.

Ptt Kargo Telefon ile Sorgulama Nasıl Yapılır?

Ptt Kargo Takip Sorgulama Nasıl Yapılır?

Ptt kargom hangi şubede, kargom hangi Ptt şubesinde? diye soruyorsanız, telefon numarası ile sorgulamak en doğru yol olacaktır. Telefon ile kargo takip öğrenmek için sadece 444 1 788 numaralı hattı aramanız ve müşteri hizmetlerine bağlanmanız yeterli olacaktır. Burada sizi müşteri temsilcisi yönlendirecektir. Ayrıca 444 1 788 numaralı hattı aradığınızda ek bir ücret alınmamakta.

NOT: Eğer barkod numaranızı bilmiyorsanız adınız ve soyadınızla da telefon ile sorgulama yapabilirsiniz.

PTT Kargo İletişim Numaraları;

  • PTT Kargo Tel: 0 (312) 509 50 00
  • PTT Kargo Fax: 0 (312) 309 51 44 - 45
  • PTT Kargo Çağrı Merkezi: 444 1 788

PTT Kargo Takip Postane Sorgulaması Nasıl Yapılır?

Ptt Kargo Takip Sorgulama Nasıl Yapılır?

Telefon ve internetten kargo takibi yapamıyorsanız herhangi bir PTT şubesine giderek kimliğinize gelen herhangi bir kargonun olup olmadığını öğrenebilirsiniz ancak her PTT şubesi kargo sorgulama işlemi yapmamaktadır. Bunun için kargo hizmeti veren Ptt şubesini bulmanız gerekmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Aliexpress Kargo Takip SorgulamaAmazon Kargo Takip Sorgulama
MGN Kargo Takip SorgulamaAras Kargo Takip Sorgulama
Sürat Kargo Takip SorgulamaYurtiçi Kargo Takip Sorgulama

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
153 Yorum