Proxima Filmi Hakkında Bilgiler ve İzleyici Yorumları

2019 yılında yapımı tamamlanan ve vizyona çıkmayı bekleyen Proxima filmi korona virüs sebebiyle online dizi ve film platformları üzerinden izleyicisiyle buluştu. İşte Toronto film festivalinde adeta şov yapan Proxima filmi hakkında bilgiler.
Proxima Filmi Hakkında Bilgiler ve İzleyici Yorumları

Proxima Filmi Hakkında Bilgiler ve Film İncelemesi

Başrolünde Eva Green’in rol aldığı uzay ve aile temalı Fransız yapımı Proxima filmi 2019 yılında Toronto film festivalinde tanıtıldı. 2020 yılında vizyona girmesi beklenen film korona virüs sebebiyle sinema salonlarında değil de online dizi ve film izleme platformları üzerinden yayınlanmaya başlandı. Uzun zamandır merakla beklenen Proxima filmini NeOldu.com okurları için detaylıca inceledik. Film hakkında bilgileri sunduğumuz bu inceleme film içeriğimizde Proxima filmi ile ilgili izleyici yorumları da yer alıyor. Ayrıca Proxima filmi 7 Mayıs itibarı ile Blu TV, Bein Connect ve Turkcell TV+’da yayınlanacak. İşte dram ve aksiyon dolu senaryosuyla dikkat çeken Proxima filmi incelemesi…


1. Usta oyuncu kadrosuyla dikkat çeken filmin başrollerinde Eva Green ve Matt Dillon’u görüyoruz. Proxima filminin yönetmenlik koltuğunda Mayland ve Augustine filmlerinin de yönetmen ve senaristliğini yapan Alice Winocour’u görüyoruz. Mustang filminin senaryosunda da imzası olan Alice aynı zamanda Proxima filminin senaryosunu da yazmıştır.

Netflix


2. Fransız sinemasının bu yıl ki en iddialı filmlerinin başında gelen Proxima filminde anlatılan olay ise 7 yaşındaki kızına bakan bir astronotun 1 yıl sürecek uzay görevine gitmek için hazırlanması ve bu süreçte kızı ile arasında yaşananlardır.

NEtflix


3. Doğduğundan beri kızını özenle büyütmeye çalışan genç kadın aynı zamanda kendi hayatı içinde bazı tercihlerin içerisine girer. Son olarak 1 yıllık uzay görevine başvuran Sarah bu görev için seçilir ve eğitimler için çağırılır. Ekibin tek kadın astronotu olan Sarah bu süreç içerisinde hem eğitimin ağırlığı hem de kızı ile ilgilenememesinden dolayı bir hayli yıpranır.

Netflix


4. Annesinden başka hiç kimsesi olmayan küçük kız ise 7 yaşında olmasına rağmen erken büyüyen insanlardan. Annesiyle arasında sıkı bir ilişki olan Stella için de günler zorlu geçmektedir.

Netflix


5. Fransız sinemasında örneklerini çok gördüğümüz o dramatik sahneleri Proxima filminde de izliyoruz. Güçlü bir kadın karakterin başrolde olduğu filmde senaryo ve kurgu başarıyla işlenmiş gözüküyor.

Netflix


6. Sadece Eva Green’in performansı bile filmi bir hayli iyi yapıyor. Ancak filmin zaten çok başarılı olduğunu söyleyebiliriz.

İnceleme


7. Dram ve Aksiyon dolu sahnelerde heyecanlanırken Sarah’ın iç duyguları izleyicileri etkisi altına alıyor ve film vermek istediği duyguyu izleyiciye kesinlikle aktarıyor. Son olarak IMDb’de 6.4 puan alan Proxima hak ettiği değeri görememiş başarılı bir dram filmidir.

İnceleme


 Proxima Filmi Hakkında İzleyici Yorumları

Proxima filmi hakkında en net fikirlere ulaşacağınız izleyici yorumlarını bu içeriğimizde sizlere sunuyoruz. İşte Proxima filmi izleyici yorumları…

İzleyici 1:

Eva Green’in olduğu her film gibi yine muhteşem bir film olmuş. İlk başta bilimkurgu filan bekledim ama değilmiş. Olsun yine de film çok iyiydi. O nasıl bir rol kesmektir Eva Green.


İzleyici 2:

Geçen yıl çokça ismini duydum bu filmin geçen Blu TV’de denk geldim ve hemen izledim bakalım ne anlatıyor diye. Senaryo bence çok güzeldi. Oyuncularda iyi performans ortaya koydular bence. Benim filmi puanım 10 üzerinden 7.5.


İzleyici 3:

Fransız filmlerini oldum olası sevmişimdir. Misal Taksi serisi muhteşem bir filmdi komedi dahil her şey var. Bu filmde de dram unsurlarını fazlaca görüyoruz. Ve gayette başarılı bir şekilde senaryo anlatılıyor. İzlerken bir hayli etkilendim. Başroldeki kadını araştırıp tüm filmlerini izleyeceğim.


İzleyici 4:

Netflix’te neden yok dediğim efsane bir film gerçekten çok başarılı bir yapım olmasına rağmen IMDb puanı neden bu kadar kötü anlam veremedim. Yine de Eva Green’in ismi yeter izleyin.


İzleyici 5:

Ben filmi sıkıcı buldum sanırım çok ağlak bir senaryo olduğu için. Ancak karakterlerdeki psikoloji iyi oluşturulmuş diyebilirim yine de hem izlemesi hem de anlaması ağır bir film.


Proxima Filmi Oyuncu Kadrosu ve Karakter Analizleri

Fransız yapımı Proxima filminde rol alan aktörleri inceledik. İşte Proxima filminin başrolünde yer alan aktörler hakkında bilgiler.


Eva Green – Sarah Loreau

Sinema dünyasının güzeller güzeli Fransız aktörü Eva Green rol aldığı Penny Dreadful, Casino Royale, Sın Cıty ve diğer unutulmaz filmlerinde gösterdiği oyunculuk performansını bu seferde Proxima filminde gösteriyor. Filmde Sarah karakterine hayat veren ünlü aktör özellikle dram sahnelerinde izleyicileri adeta kendisine aşık ediyor. Başarılı aktörün en iyi filmlerini öğrenmek için En İyi Eva Green Filmleri içeriğimizi incelemelisiniz…

Praxima


Matt Dilon – Mike Shannon

Proxima

Hollywood’un başarılı isimlerinden Matt Dilon kariyeri boyunca bir çok filmde rol almış ve bi hakkın yerine getirebilmiş nadir isimlerdendir. Filmde Mike Shannon karakterine hayat veren Matt Dilon’un oyunculuğu izleyicilerden beğeni kazandı.

Önerilen İçerik: Netflix Dram Filmi 18 Hediye Hakkında Bilgiler ve İzleyici Yorumları

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.