Prokar Yapı Ankara Rinnova İncek Projesi ve Fiyat Listesi

Rinnova İncek, Prokar Yapı tarafından hayata geçirilen bir proje olarak karşımıza çıkıyor. İşte proje bilgileri ve fiyatlar…
Prokar Yapı Ankara Rinnova İncek Projesi ve Fiyat Listesi

" Prokar Yapı "nın Ankara’da inşa ettiği " Rinnova İncek " son dönemde en çok ilgi gören projeler arasında yer alıyor.

25 bin metrekare gibi büyük bir alanda yükselen Rinnova İncek projesinde 33 villa bulunuyor. Rinnova İncek projesinde yer alan villaların kendilerine ait bahçeleri ile villa sakinlerinin yeşil ve doğayla iç içe yaşamasına olanak sağlanıyor. Akıllı ev sisteminin de yer alacağı projede cep telefonu veya tabletlerle evler dışarıdan yönetilebilecek. Çevre dostu teknolojileri de içerisinde destekleyip kullanıma sunan projede güneş enerji panelleri ile elektrik desteği sağlanırken yavaş yavaş hayata kazandırılmakta olan elektrikli araçların şarj edilebileceği araba şarj kiti de konut sakinlerinin kullanımına sunulacak.

Lokasyon olarak Panora AVM'ye 14 kilometre, Ted Koloji'ne 9 kilometre, Atılım ve Ufuk Üniversitelerine 4 kilometre, Çayyolu Güven Hastenesi'ne 10 kilometre ve Beytepe'de bulunan Murat Erdi Eker Devlet Hastenesi'ne ise 6 kilometre yakınlıkta bulunuyor. Nisan 2019'da teslim edilmesi planlanan Rinnova İncek projesinin tamamlanmasının ardından alıcısına yüzde 15 oranında prim sağlaması bekleniyor.


Rinnova İncek Daire Seçenekleri ve Fiyatlar

Rinnova İncek projesinde " 4+1 " daire seçenekleri bulunuyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları da 2.750.000 TL İle 2.950.000 TL arasında değişmektedir.


Rinnova İncek Ödeme Seçenekleri ve Kampanyalar

Rinnova İncek projesinde kişiye özel ödeme koşulları sunulabiliyor.


Rinnova İncek Nerede? (Konum ve Adres)

İncek Mahallesi 3035. Cadde No:231 Gölbaşı / Ankara

Telefon: 0 312 439 70 33


Rinnova İncek Örnek Daire Fotoğrafları

Rinnova İncekRinnova İncekRinnova İncekRinnova İncek

(Fotoğrafları büyütmek için üzerine tıklayın)

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.