Profilo CGA242X0TR Kullanıcı Yorumları ve Özellikleri

Profilo CGA242X0TR çamaşır makinesi kullananların yorumları, programları ve özellikleri gibi merak edilen noktaları sizler için araştırdık.
Profilo CGA242X0TR Kullanıcı Yorumları ve Özellikleri

A+++ enerji sınıfına üye olan, sessizliğiyle dinlenme anlarınızı bozmayan işlevsel bir çamaşır makinesi arıyorsanız bu içerikte bir kahve molası verebilirsiniz. Bu içerikte Profilo CGA242X0TR çamaşır makinesinin kullanıcı yorumlarını, programlarını ve özelliklerini inceledik. Hazırsanız hemen başlıyoruz.

Profilo CGA242X0TR Özellikleri

Ağırlık69.2 kg
Program Sayısı14
Devir1200 devir
Boyut845 x 597 x 588 mm
Kapasite9 kg
Ses Seviyesi51 dB
Amazon
Fiyatlarını Gör
Profilo Çamaşır
Makinesi Modelleri
Aradığın
Fiyatları Gör

Profilo CGA242X0TR Çamaşır Makinesi

Profilo CGA242X0TR, beyaz rengiyle klasik bir tasarıma sahiptir. 9 kilogram yıkama kapasitesi bulunan bu çamaşır makinesinin sıkma devri ise 1200 rpm’dir. Yıkama sırasında 51 dB ses düzeyi sayesinde kullanıcılarının kalbini kazanmayı başarmıştır. İşlevselliği sayesinde dikkat çeken bu makine, JetPlus+ programıyla öne çıkar.

İşte, sessiz ve yüksek performanslı Profilo CGA242X0TR çamaşır makinesi ile ilgili tüm detaylar;

Profilo CGA242X0TR Tasarım

Profilo CGA242X0TR çamaşır makinesi, siyah program ayarı ekranı ve kapağı ile modern bir görüntü yakalamayı başarır. Kolayca açılıp kapanabilen kapak formu, pratik bir kullanımı da beraberinde getirir. Programları, süreyi ve devir ayarını yapmanızı kolaylaştıran ekranları ve ayar düğmesi, kullanımı kolaylaştırarak işinizi kısa sürede bitirmenize yardımcı olur.

Profilo CGA242X0TR Tasarım

Profilo CGA242X0TR Boyutları

Uzunluk845 mm
Genişlik597 mm
Derinlik588 mm
Ağırlık69.2 kg
RenkBeyaz

Profilo CGA242X0TR çamaşır makinesi 845 mm uzunluğuna ek olarak 597 mm genişliği ve 588 mm derinliği ile minimal bir form kazanmıştır. Beyaz renkli bu makine 69.2 kilogram ağırlığı ile rakiplerinden daha hafif olmasıyla öne çıkar. Aynı zamanda 160 cm elektrik kablosu uzunluğu mevcuttur.

Profilo CGA242X0TR Programları

Profilo CGA242X0TR çamaşır makinesi, 14 ayrı yıkama programı sayesinde kişisel kullanımda pratik sağlamayı başarır. Beyazlar/renkliler, hassas, sentetikler, yünlüler elde yıkama programı gibi birçok giysi türünü nazikçe yıkamasını sağlayacak yıkama stilleri, giysilerinize gereken özenin verilmesini sağlar. Buna ek olarak yorgan ve perde gibi hassas ve yıkama zorluğu bulunan eşyaların da hijyenini üstlenerek işinizi büyük oranda kolaylaştırır. Tambur temizlik programı da bulunan bu makine sayesinde her zaman yüksek performans sunmayı başarır.

Profilo CGA242X0TR Programlama

Profilo CGA242X0TR Kapasite

Kapasite9 kilogram
Kurutma KapasitesiYok
Devir1200

Profilo CGA242X0TR 9 kilogram yıkama kapasitesi sayesinde geniş bir yıkama alanı sunar. 1200 rpm sıkma devri bulunan bu çamaşır makinesi, SilentPlus motorunun desteğini alarak sessiz bir şekilde çalışırken uzun ömürlü ve tasarruflu bir kullanım sunar. 10 yıllık garanti desteği ile makinenizin performansından endişelenmeniz gerekmez.

Profilo CGA242X0TR Yıkama

Yeni Nesil SudaBekletme opsiyonu sayesinde dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Profilo CGA242X0TR, inatçı lekelerin siz uğraşmadan giysilerinizden çıkmasını sağlar. EkstraEkle özelliği bulunan bu makine, etrafta unutulan giysilerin de eklenmesine yardımcı olarak enerjiden ve zamandan tasarruf etmenizi sağlar. JetPlus sayesinde seçtiğiniz programın %65'e kadar daha kısa sürede yıkanması mümkün hale getirilir.

Profilo CGA242X0TR Yıkama

Profilo CGA242X0TR Teknik Özellikleri

Ağırlık69.2 kg
Program Sayısı14
Devir1200 devir
Tambur Hacmi63 L
Kapasite9 kg

Profilo CGA242X0TR, 9 kilogram yıkama kapasitesi ile kullanıcılarının beğenisi toplamayı başarmış bir makinedir. 1200 rpm devir ile çalışan bu makine, 14 farklı yıkama programı ile çamaşırlarınızın, giysilerinizin, perde ve yorganlarınızın temizlenmesinde sorumluluğu üstlenir. A+++ enerji sınıfı üyesi olması, yüksek performans sunarken enerjiden de tasarruf etmenize yardımcı olur. Buna ek olarak 845 x 597 x 588 mm boyutları sayesinde minimal bir form yakalayarak rakiplerinin önüne geçmeyi başarır. 69.2 kilogram ağırlığındaki bu makinenin 160 cm uzunluğunda elektrik kablosu bulunmaktadır.

Amazon
Fiyatlarını Gör
Profilo
Çamaşır Makineleri
Aradığın
Fiyatları Gör

Profilo CGA242X0TR Çamaşır Makinesi Yorumları

Profilo CGA242X0TR Çamaşır Makinesi Yorumları

? *** ***: Çamaşır makinesi aşırı sessiz, programları çok ve yeterli. Perde programı istediğimiz için bu modelini tercih ettik. Diğer markalar isimden dolayı daha pahalı fakat özellikler ve kalite diğer pahalı markalarla aynı. Biz memnun kaldık.

? *** ***: Çamaşır makinesini almadan önce çok araştırdım, diğer markalarla karşılaştırdım ve yorumları okudum. Olumsuz yoruma rastlamadım ve tereddütsüz aldım ve şu an çok çok memnunum, teşekkürler.

? *** ***: Tek kelimeyle harika bir makine görselinden daha güzel kesinlikle tavsiye ederim. Programları da çok iyi, biz severek kullanıyoruz.

? *** ***: Ürün göründüğü gibidir, hiçbir sıkıntı yok rahatlıkla alabilirsiniz. Kullanımı ve programları çok iyi. Makine sessiz. Gayet işlevi yerinde.

? *** ***: Ürün gayet güzel ve kaliteli, Profilo diyorum tek kelimeyle mükemmel. Sessiz olması çok güzel. Eşim de ürüne bayıldı.

? *** ***: Yorumları dikkate alarak çeyiz için aldık. Kullanan yakınım çok memnun, tavsiye edilir.

? *** ***: Ürünü araştırarak aldım ve memnunuz, herhangi bir sorun olacağını düşünmüyorum. Çok güzel ve şık bir ürün.

? *** ***: Çamaşır makinesini beğendim, çok sessiz ve konforlu yıkıyor. Evde bebek var diye sessizlik önemliydi. Hiç şaşırtmadı.

? *** ***: 10 numara 5 yıldız. Sessizliği çok iyi ve programları tertemiz yıkıyor. Perde programı olması çok güzel. Biz severek kullanıyoruz.

? *** ***: Düşünmeden alabilirsiniz, tam bir fiyat performans ürünü. Yıkama programları yeterli. Sesi az. Daha ne olsun?

? *** ***: Memnun kaldık, herkese tavsiye ederim. Yorganlarımı bile yıkıyorum bu makine sayesinde. Ayrıca aşırı sessiz çalışıyor. Düşünenler beklemesin derim.

? *** ***: Ürünün yıkaması, sessizliği çok güzel fakat program süreleri bana uzun geldi. O nedenle bir puan kırdım.

? *** ***: Sıkma sırasında sesi bir anda çok yükseliyor. Anlayamadım. Programları güzel ama uzun sürüyor.

İçeriğimizin bu kısmında programlarıyla giysilerinizin her zaman tertemiz olmasını sağlayacak Profilo CGA242X0TR çamaşır makinesi hakkında merak edilenlere cevap vereceğiz. İşte Profilo CGA242X0TR ile ilgili sıkça sorulan sorular.

Profilo CGA242X0TR özellikleri nedir

Profilo CGA242X0TR çamaşır makinesi, 9 kilogram yıkama kapasitesine sahiptir. 1200 rpm sıkma devri olan bu makine; yıkama sırasında 51 dB, sıkma sırasında 74 dB ses düzeyi ile çalışmaktadır. 14 ayrı programı bulunmaktadır.

Profilo çamaşır makinesi jet plus ne demek?

Profilo çamaşır makinelerinde yer alan Jet Plus özelliği, seçtiğiniz programın süresini %65'e kadar azaltılmasını sağlar. Çamaşırlarınıza yine aynı özeni göstererek yıkama yapan bu program sayesinde hijyeni elden bırakmadan zamandan tasarruf ederek giysilerinizin temizlenmesini sağlayabilirsiniz.

Profilo çamaşır makinesi ne malı?

Profilo markası, 1976 yılında, İstanbul'da kurulmuştur. Beyaz eşya ve elektronik ürünler üretmekte olan bu marka, Türk malıdır.

<

 Yazar
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.