Profilo BD3086IFAN Yorum ve Özellikleri - İnceleme

Geniş kapasitesiyle kalabalık aileler için uygun olan Profilo BD3086IFAN Buzdolabı'nı sizin için inceledik. Ürünün tüm özellik ve yorumları içeriğimizde...
Profilo BD3086IFAN Yorum ve Özellikleri - İnceleme

Geniş hacimli buzdolabı arayan ailelere harika bir önerimiz var. Profilo BD3086IFAN, derin soğutucu bölmesiyle tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabilir. Kombi tipindeki buzdolabı, koku filtresi gibi kullanışlı özellikleriyle sizi memnun edebilir. Bu modelin detaylarını öğrenmek ve buzdolabı alma konusundaki kararınızı doğru vermek için sizi içeriğimizi okumaya davet ediyoruz.

Profilo BD3086IFAN Buzdolabı Özellikleri

Net Kapasite682 Litre
Dondurucu Hacmi479 Litre
Soğutucu Hacmi152 Litre
Ölçü1860x860x810 mm
Yıllık Enerji Tüketimi384 kWh
Enerji SınıfıF
Soğutma TürüNo Frost
Ses Seviyesi42 dB
Gösterge EkranıDijital
Amazon
Fiyatını Gör
Profilo
Buzdolabı
Aradığın
Fiyatı Gör

Profilo BD3086IFAN İnceleme

Profilo BD3086IFAN, geniş iç hacmiyle büyük ve kalabalık ailelere hitap ediyor. 628 litrelik hacme sahip olan modelde 497 litrelik geniş bir soğutucu bölümü yer alıyor. Yılda yalnızca 384 kWh elektrik tüketimi yapan cihaz, birçok modele kıyasla daha fazla enerji tasarrufu sağlıyor. Kolay anlaşılır dijital ekranıyla kontrol edilebilen buzdolabı, şık görünüşüyle olduğu kadar kullanışlı iç tasarımıyla da memnun ediyor.

Profilo BD3086IFAN Özellikleri

  • 682 Litre Kapasite
  • Extra Fresh Özelliği
  • F Enerji Tasarrufu
  • 682 kWh Yıllık Enerji Tüketimi
  • No Frost Soğutma Türü
  • 42 Desibel Ses Seviyesi
  • 1860x860x810 mm Ölçü
  • Kombi Tipi

Profilo BD3086IFAN Özellikleri

Profilo BD3086IFAN'da nem kontrolü sağlayan ExtraFresh çekmecesi bulunur. Burada duran meyve ve sebzelerin tazeliği korunur ve vitaminleri daha uzun süre saklanabilir. Extra cold çekmecesi ise et ve balık gibi yiyecekler için özel olarak tasarlanmıştır ve buradaki yiyeceklerin de taze kalma süresi uzar.

Yüksekliği ayarlanabilir 2 adet rafı bulunan model, kendi ihtiyacınıza göre şekillendirilerek kullanılabilir. Büyük tencerelere yer açmak Profilo buzdolabı sayesinde oldukça basittir.

Profilo BD3086IFAN Ölçüleri

Profilo BD3086IFAN Buzdolabı 186 cm yüksekliğe, 86 cm genişliğe ve 81 cm derinliğe sahiptir. Geniş iç hacmi ve çekmeceleriyle bolca yiyecek için depolama alanı sağlar. Büyük mutfaklar için ideal olan modelin kapı yönü isteğe göre değiştirilebilir.

Profilo BD3086IFAN Özellikleri

Profilo BD3086IFAN Boyutları

Yükseklik1860 mm
Genişlik860 mm
Derinlik810 mm

Profilo BD3086IFAN Kapasite ve Hacim

En geniş kombi tipi buzdolapları arasında yer alan Profilo BD3086IFAN, 682 litre kapasiteye sahiptir. Bu kapasitenin 479 litresi soğutucu, 152 litresi dondurucu bölümüne ayrılmıştır. Geniş hacimli dolapta raf yükseklikleri de kullanıcının isteğine göre ayarlanabilir.

Profilo BD3086IFAN Özellikleri

Profilo BD3086IFAN Soğutucu ve Dondurucu Hacmi

Net Hacim682 L
Soğutucu Kapasitesi479 L
Dondurucu Kapasitesi152 L

Profilo BD3086IFAN Kullanımı

Profilo BD3086IFAN Buzdolabının nasıl kullanılacağını öğrenmek ve ayarını yapmak için gereken adımlar şu şekildedir;

  • Ekran panelindeki büyük yuvarlak alana basın.
  • Fridge (soğutucu) bölümünde açılan derecelerden birini seçmek için "-" ve "+" tuşlarına dokunun.
  • Freezer (dondurucu) bölümüne geçmek için büyük yuvarlak alana yeniden dokunun.
  • Freezer bölümünün altında açılan derecelerden birini seçmek için "-" ve "+" tuşlarını kullanın.

Profilo BD3086IFAN Özellikleri

Buzdolabının diğer özelliklerini öğrenmek ve dikkat etmeniz gereken noktaları bilmek için Profilo BD3086IFAN kullanım kılavuzundan yardım alabilirsiniz.

Profilo BD3086IFAN Elektrik Tüketimi

Enerji tüketiminde F sınıfında yer alan Profilo BD3086IFAN, yılda 384 kWh elektrik tüketimi yapar. Geniş hacimli birçok modele göre daha düşük elektrik tüketimi yapan cihaz, bütçenize dost olur ve fazla elektrik yakmaz.

Profilo BD3086IFAN Özellikleri

Profilo BD3086IFAN Enerji Sınıfı

Enerji SınıfıF
Elektrik Tüketimi384 kWh
Amazon
Fiyatını Gör
Profilo
Kombi Tipi Buzdolabı
Aradığın
Fiyatı Gör

Profilo BD3086IFAN Yorum

Profilo BD3086IFAN Özellikleri

👤 *** ***: Şu anlık gayet güzel stabil çalışıyor, iç hacmi de büyük sessiz.

👤 *** ***: Ürün gerçekten harika ötesi. Çok çok sessiz çalışıyor, soğutma ve dondurucu tam gerektiği gibi çalışıyor. Satıcı çok ilgili, servis sonrası bile arayıp sorun olup olmadığını soruyor, çok teşekkürler!

👤 *** ***: Soğutma bölümü çok iyi - 6 derece soğutma bölümünü kullanıyorum 40 derece havada bile yeterli soğutması var ki 2 dereceye kadar düşebiliyor soğutma bölümü, - derin dondurucu kısmında buzlanma gibi sorunla karşılaşmadım - Çalışıyor mu diye kapağını açtım o derece sessiz, - 159 TL gelen elektrik faturası 90 TL ye düştü - Dış görünümü çok güzel

👤 *** ***: Gönül rahatlığıyla alıp kullanabilirsiniz..

👤 *** ***: Uzun zaman oldu alalı sıkıntısız teşekkürler.

👤 *** ***: Sessiz büyük ve kaliteli bir dolap. Tavsiye ederim.

👤 *** ***: Ürün 10 numara 5 yıldız diğer markalara fazla para vermeye gerek servis çok ilgili kapaklarını bile sökmeden kurulumunu yaptı satıcı firmada ben ürünü sattım bitti demiyor ilgileniyor.

👤 *** ***: Ürün güzel yalnız üst kapağı kapatınca alttaki dondurucu kapağı aralanıyor normal dedi servis bilemiyorum.

👤 *** ***: Süper bir ürün dedikleri kadar vardır para helal olsun.

👤 *** ***: Ürün çok güzel eşim ve ben çok beğendik kullanışlı alacaklara tavsiye ederim.

👤 *** ***: Çok güzel tasarımı var ve profesör ürün boşuna marka simi için siemens veya bosh almayın her şeyi aynı zaten.

👤 *** ***: 4 aydır kullanıyorum. Kalitesinden memnunum, tasarruf ayarındaki soğukluk derecesi daha iyi geldi bize. Gerçekten oldukça sessiz, çalıştığı belli olmuyor.

👤 *** ***: Ürün gecikmeli geldi kurulumunu yeni yaptırdık sessiz çalışan bir ürün kafama takılan su pınarı var görselde fakat dolabın içerisinde öyle görseldeki gibi bir su pınarı yok sadece buzmatik var bunların dışında bir sorun gözükmüyor alına bilir bir ürün genişliği süper bayağı büyük.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi No Frost Buzdolabı ModelleriAltus ALK 471 Özellikler
Profilo BD3086WDFDN İncelemeVestel NF48001 Kullananlar
Samsung RT46K6000WW YorumlarBosch KGN86AID1N Özellikler
Grundig GSND 6384 S KullananlarSamsung RF85K90127F İnceleme
LG GR-F802HLHU YorumlarSiemens KG76NAIF0N Teknik Özellikler

İçeriğimizin bu kısmında Profilo BD3086IFAN hakkındaki sıkça sorulan soruları yanıtlayacağız. İşte Profilo BD3086IFAN hakkındaki sorular...

Profilo buzdolabı Extra Cold ne demek?

Profilo buzdolaplarında bulunan Extra Cold özelliği et ve balık ürünlerinin bir çekmecede saklanmasını ve bozulmamasını sağlıyor. Böylece bu ürünleri buzluk bölümüne koyup dondurmanıza gerek kalmıyor.

Profilo buzdolabı yaz kış ayarı kaç olmalı?

Profilo buzdolabındaki ideal dereceler soğutucu için 4, dondurucu için +18'dir. Yaz ayalarında bu sıcaklıkları soğutucu için 2'ye dondurucu için -20'ye ayarlayabilirsiniz.

Profilo buzdolabı Eco ne demek?

Eco modu, buzdolabının tasarruf modudur ve bu modda ürün, en düşük enerji tasarrufu yapabileceği soğutma derecelerini ayarlar. Buzdolabını fazla kullanmayanlar için ideal olan bu mod, ürünü sıkça kullanan ve fazla yiyecek depolayanlar için ideal olmayabilir.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum