'Prison Break' Geri Mi Dönüyor?

Yayımlandığı günden itibaren Dünya'nın en iyi dizilerinden biri olarak gösterilen 'Prison Break' (Büyük Kaçış) yeni bölümleriyle geri mi dönüyor?
'Prison Break' Geri Mi Dönüyor?

Onlarca ülkede gösterime giren ve milyonlarca insanın tutkusu haline gelen ABD yapımı 'Prison Break' adlı dizi yaklaşık 7 yıl aradan sonra geri dönüyor. Dizide haksız yere hapis yattığını düşündüğü ağabeyini oradan kurtarmak için yaptığı planla milyonları ekran başına kilitleyen genç bir yapı mühendisinin zekası ve fedakarlığı anlatılmaktadır. Her sezonu ayrı bir macera ve ayrı bir heyecan yaratan Prison Break'ın (Büyük Kaçış) yeniden ekranlara döneceği ABD'nin büyük TV kanallarından Fox TV'nin resmi Twitter adresinden duyuruldu. 

Fox TV kanalının patronları Dana Walden ve Gary Newman dizinin 10 bölüm gibi kısa bir dönemden oluşacabileceğini duyurdu. Ayrıca 2016 yılında yeniden gösterime girmesi beklenen dizinin başrollerinde yine abi ve kardeşi canlandıran Wentworth Miller ve Dominic Purcell oynayacak. Dizinin yeniden gösterime gireceği bilgisi sosyal medyada büyük yer buldu. 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.