Pokemon Go Hileleri | Yürüme, GPS, Konum, Yıldız tozu Hilesi

Pokemon Go oyununda yapabileceğiniz hileler sayesinde Pokemonlarınızı oturduğunuz yerden toplayabilirsiniz.
Pokemon Go Hileleri | Yürüme, GPS, Konum, Yıldız tozu Hilesi

Niantic tarafından geliştirilen Android ve iOS tabanlı oyun Pokemon Go, geçtiğimiz aylarda Türkçe desteği olan ve içerisinde kullanıcılarına birçok etkinlik düzenleyen oyun son zamanlarda oldukça popüler olmuştur. Bulunduğunuz bölgedeki Pokemonları avlamanızı sağlayan oyun eğlenceli vakit geçirmenizi sağlıyor. Biz sizler için daha kolay Pokemon bulmanızı sağlayacak hilelerin hepsini araştırdık.

Pokemon Go En Popüler Hileler

  • Saati İleri Alma
  • Hız Sınırı Engelini Aşma
  • Havada Durumunu Gözetleme
  • Yumurtadan Çıkan Pokemon'u Bilme
  • Sahte yani Fake GPS ayarlama

1. Saati İleri Alma Hilesi

Pokemon Go oyununda görevleri tamamlamak için beklemeniz gerekmektedir. Bu süreyi beklemeden geçmek için telefonunuzun saat ayarlarıyla oynayabilirsiniz. Bunun için Ayarlar'a girin Android'lerde Sistem iOS'larda ise Genel'e tıklayın. Gördüğünüz Saat ve Tarih kısmını değiştirin.

2. Hız Engelini Aşma Hilesi

Pokemon Go yürüme ve konum tabanlı bir oyun olduğu için geliştirici bireyler saatte sadece 30 mph hıza izin vermektedir. Eğer hızı artırırsanız çevrenizde Pokemon çıkmaz. Bunun için yapmanız gereken basit bir yöntem vardır. İlk olarak oyun içi günlüğünüzü açın ve hemen kapatın. Biraz bekledikten sonra oyuna giriş yapın. Oyun yükleme ekranındayken hangi hızla seyahat edildiğinize bakamadıkları için hız sınırı engelini bu sürede aşabilirsiniz.

3. Animasyonları Atlama Hilesi

Pokemon Go oyununda animasyonları atlamak istiyorsanız Pokeball değiştirici simgesini sağdan sola kaydırmak için fırlatmadığınız elinizi kullanın. Simge çevrilmiş durumda kalacak fakat Pokeball çekmecesi açılmayacak. Bu esnada parmağınızı kaldırmayın.

Genelde Pokeball'u Pokemon'a atmak için fırlatma elinizi kullanmalısınız. Pokeball Pokemon'a çarpana kadar sol parmağınızı yerinden oynatmayın. Sol köşeden parmağınızı kullanın, Pokeball çekmecesi açılacaktır. En kısa sürede çıkma butonuna basmaya çalışın. Karşılaşmadan çıktıktan sonra Pokemon'a tekrar tıklayın. Yakaladıysanız hata diyecek, aksi taktirde yakalama karşılaşmasını yeniden başlatmanız gerekir.

4. Yumurtadan Çıkan Pokemon'u Bilme

PokeStop'tan bazı Pokemon yumurtaları satın aldığınızda onlar için bir kuluçka makinesi de satın almalısınız. Pokemonlar yumurtadan çıkmadan önce bu yumurtalarla yürümeniz gereken kilometrelerce yollar vardır. Yumurtadan çıkmadan önce 10 kilometre yürüyüş yapmanız gerekir. Bunun için konum değiştirme hilesini yaparak yürüyüş yapmadan yumurtan pokemonları çıkarabilirsiniz.

5. Pokemon Go Fake GPS Hilesi

Oyunda avlamış olduğunuz Pokemonlar ne kadar güçlüyse o kadar fazla geliştiğiniz için sahte konum hilesi son derece önemlidir. Bu sayede istediğiniz zaman istediğiniz yerde olarak oturduğunuz yerden Pokemon avlayabilirsiniz. Fake GPS yapmak için ilk olarak Play Store üzerinden "Fake GPS Location" tarzındaki uygulamaları indirin.

Sevdiğiniz uygulamalara girdikten sonra ayarları açın. Telefonun hakkında sekmesinden Derleme Numarası bölümünü bulun. Geliştirici seçenekleri menüsünden sahte konum uygulaması seçin. Ardından konumu göstermek istediğiniz bölgeyi işaretleyin.

Bu uygulamayı iOS'ta yapmak istiyorsanız iTools'u indirin. Daha sonrasında cihazınızı bilgisayarınıza bağlayın. Toolbox kısmından Virtual Location seçeneğini seçin. Ekranın üst kısmından bir konum belirleyin, ardından onu haritada bulmak için Git'i seçin. Fake GPS'i ayarlamak için "Move Here" yazısına basın. Oyuna girdiğinizde istediğiniz bölgeye oturduğunuz yerden ışınlanabileceksiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.