PlayStation'a Mesajlaşma Uygulaması Geldi

Oyun dünyasının yakından ilgilendiği PlayStation, iletişim alanına adım atarak mobil mesajlaşma uygulamasını çıkardı. İşte detaylar…
PlayStation'a Mesajlaşma Uygulaması Geldi

Sony tarafından çıkarılan ve oyun dünyasının en önemli video oyunu konsolu markalarından biri olan PlayStation, iletişim dünyasına adım attı. 1994 yılından bugüne kadar oyun konsolu geliştiren firma, online oyun platformu için mesajlaşma uygulaması çıkardı.

playstation-uygulama.jpg

PlayStation Network (PSN), oyun satın alma ve online oyun oynama işlemleri yapılan bir online mağaza olarak oyun severlere hizmet veriyordu. Bu alanda kendini geliştiren Sony, PSN’de artık mesajlaşma uygulamasına da yer verdi. PSN’deki arkadaşlarınızla artık telefonunuz üzerinden iletişime geçebileceksiniz.

playstation-mesajlasma-001.jpg

PlayStation Messenger adında çıkan mesajlaşma uygulaması, önceleri sadece PlayStation App’ta sunuluyordu. Ancak Sony, tüm kullanıcılarının yararlanması için şu an uygulama, Android ve iOS mağazalarında ücretsiz olarak indirilebilme özelliği ile sunuyor. Bu uygulama ile yazılı olarak görüşmeler yapabileceğiniz gibi ses ve resim de gönderebiliyorsunuz. Çeşitli emoji ve çıkartmaların bulunduğu bu uygulamada en çok 100 kişiden oluşan gruplar da kurulabiliyor. Şimdilik bu özellikleri ile öne çıkan PlayStation Messenger, ilerleyen zamanlarda daha da geliştirilecek.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.