Philips'ten Uzaktan Kumandalı Ampul

Hollandalı teknoloji devi Philips ev ve ofislerde kullanılabilecek uzaktan kumandalı ampul üretti.
Philips'ten Uzaktan Kumandalı Ampul

Ev eşyaları teknolojisinde neredeyse her alanda aktif olan Hollandalı dev şirket Philips şimdi de uzaktan kumandalı ampul üretti.

Tasarruflu ampul konusunda son derece iddialı işler yapan firma bu kez uzaktan kumandalı ampul üretti. Bu senenin başından beri böyle bir teknoloji üzerine çalışan Philips sonunda yeni teknolojisini satışa çıkarttı.

Hue Wireless

Yeni teknolojisine “Hue Wireless” adını veren firma “Hue wireless dimming kit”adı altında satışa çıkarılan Philips uzaktan kumandalı setinin içerisinde bir adet ampul ve bir adet ışığı açma, kapatma ve karartma özelliği bulunan uzaktan kumanda yer alıyor.

Set ile birlikte gelen uzaktan kumanda aynı zamanda kolayca duvara monte edilebiliyor, böylece anahtar görevi de görüyor. Uzaktan kumanda birden fazla Hue ampulü de kontrol edebiliyor. 10 adet Hue ampulü destekleyen cihaz ayrı olarak uzaktan kumanda gibi de kullanılabiliyor. Bu kumanda ile ışığı kapatıp açmanın yanında ışığın renk şiddeti de ayarlanabiliyor.

Hue Wireless

Kutu içerisinden çıkan Hue ampulü ise sadece beyaz ışık yayıyor. 2700K renk sıcaklığı bulunan Hue 806 lümen gücünde de ışık yayabiliyor.

Eylül ayında satışına başlanacak olan ampullerin uzaktan kumanda seti ile birlikte yurtdışındaki fiyatı 40 dolar olacakken, uzaktan kumandası olmayan Hue 20 dolar olacak.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.