Philips PSG8130/80 Özellikleri ve Yorumları - İnceleme

Philips PSG8130/80 PerfectCare 8000 Series buhar kazanlı ütünün özelliklerini, kullanıcı yorumlarını sizler için inceledik.
Philips PSG8130/80 Özellikleri ve Yorumları - İnceleme

Merhaba arkadaşlar! Bugün size OptimalTEMP teknolojili bir ütüden bahsedeceğiz ve bu ütünün sıfır yanma riski sunduğunu nasıl garanti ettiğini açıklayacağız. Philips PSG8130/80 buhar kazanlı ütü, OptimalTEMP teknolojisi sayesinde asla ütülenemez kumaşlarda yanığa neden olmaz. Yani, ütüyü giysilerinizin ya da ütü masanızın üzerinde güvenle bırakabilirsiniz. Artık kıyafetlerim yanar diye endişelenmeyeceğimize göre bu içeriğe kesinlikle göz atabilirsiniz.

Philips PSG8130/80 Buhar Kazanlı Ütü İnceleme

Güç2700 watt
Ağırlık4.9 kg
Buhar Basıncı170 gr/dk
Şok Buhar Basıncı700 gram
Su Haznesi1800 ml
Amazon
Fiyatını Gör
Philips
Ütü
Aradığın
Fiyatı Gör

Philips PSG8130/80 Özellikleri

  • 2700 watt güç
  • Otomatik buhar teknolojisi
  • 0.85 kg ütü ağırlığı
  • SteamGlide Elite taban özelliği
  • En fazla 700 gram şok buhar desteği
  • Şık ve modern tasarım
  • Çıkarılabilir su haznesi
  • 1800 ml su hazne kapasitesi

Hayatınızı kolaylaştıracak bir ütü arıyorsanız, Philips PSG8130/80 tam da size göre! 2700 watt güç sayesinde ütüleme işlemini daha hızlı ve kolay hale getiriyor. Otomatik buhar teknolojisi, ütülenecek kumaşın türüne göre ideal buhar ayarını otomatik olarak yaparak en iyi sonuçları elde etmenizi sağlıyor.

Bu ütü, sadece 0.85 kg ağırlığı ile son derece hafif ve rahattır. SteamGlide Elite taban özelliği sayesinde kumaşlarınıza en az sürtünmeyle ve kolayca kayarak ütüleme yapabilirsiniz. Ayrıca, en fazla 700 gram şok buhar desteği sayesinde kırışıklıkları kolayca açabilirsiniz.

Ütünün şık ve modern tasarımı ile ütü masanızda da harika görünecektir. Çıkarılabilir su haznesi ve 1800 ml su kapasitesi, ütüleme işleminizi kesintiye uğratmadan devam ettirmenizi sağlar.

Philips PSG8130/80 ütü ile ütüleme işlemini keyifli hale getirin ve hayatınızın daha da kolaylaştığını fark edin! Ayrıca, 2 yıllık dünya çapında garanti ile satın almanın

Philips PSG8130/8 Kırışıklık Azaltma 

Philips PSG8130/80

Philips PSG8130/80 ütü, kırışıklıklarla savaşmak için sizi güçlü bir buharla donatıyor! En kalın kumaşlardaki en inatçı kırışıklıklar bile etkili bir şekilde giderilirken, ultra hafif tasarımı kolayca kayarak bilekteki baskıyı azaltıyor. Sadece 800 gram ağırlığı ile, perdeler ve askılı giysiler için dikey buhar püskürtme işlemleri bile çok kolay! Maksimum 8,5 bar basınç, 2700 W güç ve en fazla 700 g şok buhar desteğiyle, zorlu kırışıklıkların üstesinden gelmek artık çok daha kolay! Üstelik, sürekli buhar kapasitesi de en fazla 170 g/dakika olarak ayarlanabiliyor. Philips PSG8130/80 ütü, günlük giysilerinizin ve ev tekstil ürünlerinizin pürüzsüz ve kusursuz görünmesi için en iyi seçimlerden bir tanesi olacaktır.

Philips PSG8130/8 Buhar Basıncı

Philips PSG8130/80

700 g'a kadar şok buhar özelliği sunan Philips PSG8130/8 en inatçı kırışıklıkları bile anında yok eder. Sürekli buharı ile dakikada 170 g'a kadar verimli bir ütüleme deneyimi sağlar. Bu güçlü özellikleri sayesinde, her türlü kumaş üzerinde mükemmel sonuçlar elde etmenize yardımcı olur.

Philips PSG8130/80 ütü, ütüleme hızınıza göre otomatik olarak buhar miktarını ayarlayan hız modu ile daha hızlı ve daha kolay ütüleme imkanı sunuyor. Ütünüz, giysilerinizin üzerinde ne zaman hareket ettiğinizi tespit eden yeni hareket sensörü sayesinde otomatik olarak güçlü buhar vererek zahmetsiz bir ütüleme deneyimi yaşatıyor. Ayrıca 2. nesil Akıllı Otomatik Buhar teknolojisi ile ütü, buhar miktarını kendi ayarlayarak size daha akıllı ve kolay bir ütüleme deneyimi sunuyor.

Philips PSG8130/80 Su Haznesi

Philips PSG8130/80

Philips PSG8130/80 buhar kazanlı ütü, tüm ütülenebilir kumaşlar için güvenlidir ve kullanımı da bir o kadar kolaydır. Isınma süresi sadece 2 dakika olan bu ütünün su haznesi kapasitesi ise tam 1800 ml. Üstelik çıkarılabilir su haznesi sayesinde suyu kolayca doldurabilirsiniz. Düşük su seviyesi uyarısı sayesinde suyunuz bitmeden haberiniz olacaktır. Ütüleme işleminiz sırasında istediğiniz zaman yeniden su doldurabilir ve doldurma esnasında musluk suyu kullanabilirsiniz. SteamGlide Elite taban özelliği sayesinde en zor kırışıklıkları bile kolayca gideren Philips PSG8130/80 ütü, hayatınızı kolaylaştıracak en iyi yardımcınız olacak!

Philips PSG8130/8 Kireç Temizliği

Philips PSG8130/80

Philips PSG8130/80 ütüsü, kireç birikimini önlemek ve temizlemek için Easy De-Calc Plus özelliği ile donatılmıştır. Ayrıca, Calc Clean hatırlatıcısı sayesinde zamanı geldiğinde ütünüzü temizlemek için size hatırlatma yapar. Işık ve sesli uyarılarla donatılan bu özellikler, ütüleme işleminizi daha keyifli ve sorunsuz hale getirir. Artık ütünüzün kireçlenmesi veya bakımı için endişelenmenize gerek yok, Philips PSG8130/80 ile tüm bunlar kolay ve zahmetsizdir.

Philips PSG8130/80 Boyut ve Ağırlık

Philips PSG8130/80

Philips PerfectCare 8000 Series, 47.5 cm genişlik, 28.8 cm yükseklik ve 22.9 cm uzunluk ölçüleri ile yer kaplamaz ve kolay kullanım sunar. Philips PSG8130/80 ütüsü, sadece 0,85 kg ağırlığı ile oldukça hafif ve kullanımı kolaydır. 4,9 kg'lık ütü ve taban ağırlığı sayesinde sağlam bir yapıya sahiptir. Taşınması da oldukça rahat ve kullanıcı dostu olan bu ütünün güvenli taşıma kilidi ise taban teması riskinin ortadan kalkmasını sağlar. 

Amazon
Fiyatını Gör
Philips
Kazanlı Ütü
Aradığın
Fiyatı Gör

Philips PSG8130/80 Yorumları 

👤 Ütünün buhar basıncı o kadar yüksek ki pamuklu kırışık kumaşları bile dakikalar içerisinde açıyor. Philips'in ütüleri gerçekten bu işte bir numara. Musluk suyu kullanılabiliyor olması artı özelliği. Zaten altta kireç toplama haznesi var, kireç dolduğunda sesli uyarı veriyor ve kolaylıkla temizlenebiliyor. Ben çok memnun kaldım.

👤Ürünü almamdaki en büyük faktör 8.5 bar basıncının olması ve 1.8 lt su haznesinin olmasıydı. Çünkü önceki ütümün su haznesi küçüktü ve ütü yaparken sık sık su eklemek zorunda kalıyordum. Ütü 2 dakika içerisinde ısınıyor ve hazır olduğunda sesli uyarı veriyor. Basıncı o kadar iyi ki en zor kırışıklıkları bile tek seferde açıyor. Perde gibi kumaşları bile ütüyü dik kullanarak kolaylıkla ütüleyebiliyorsunuz. Ayrıca kumaşı kendi tanıdığı için ısı ayarı yapmadan her kumaşı rahatlıkla ütüleyebildim. Evet, bu ürünü öneririm

👤 Ütünün kalitesi hafifliğinden ve performansından belli. Yüksek buhar gücü ve yanmama garantisinin olması da zaten ekstra sevdiren bir durum oluyor. Ürünüm asla zarar görmeden geldi. Kutulama yöntemi çok doğru olduğu İçin zarar görme ihtimali yoktu. Kesinlikle başka marka kullanmam.

👤 Anlık test etmiş olarak bildiriyorum. Ütünün buhar gücü muhteşem açamayacağı kırışıklık yok diye düşünüyorum. Otomatik buhar olayıda çokça artık baş parmağınız ütü bittiğinde kasılmış kalmalarına son.

👤 Ütü çok hafif ve çok kullanışlı aynı zamanda dikey ütü yapabiliyor olmak çok güzel yanık riski olmaması musluk suyu kullanabiliyor olmak yine güzel özelliklerinden şok buhar özelliği çok güzel aynı zamanda su haznesinin boyutu yeterince iyi her yönüyle güzel bir ütü iyiki almışım

Nihai Kararımız

Philips PSG8130/80

Şimdiye kadar denediğim en iyi ütülerden biri kesinlikle Philips PSG8130/80. Özellikle kireç önleme ve temizleme özellikleri sayesinde ütüleme işlemi çok daha kolay ve zahmetsiz hale geliyor. Ayrıca, 700 gram şok buhar ve 170 g/dakika sürekli buhar özelliği, en zorlu kırışıklıkları bile kolayca açıyor. Tabanı da oldukça pürüzsüz olduğu için ütülemesi keyifli bir deneyim haline geliyor. Üstelik, ütü ağırlığı sadece 0,85 kg olduğundan, uzun süreli ütüleme işlemlerinde bile yorulmuyorum. Kesinlikle tavsiye ederim, benim için ev işleri çok daha keyifli hale geldi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Ütü TavsiyesiBosch TDS8080TR Özellikleri
Arzum AR693 YorumlarıBraun Texstyle 7 Pro İnceleme
Philips Azur KullananlarArçelik Beu 9030 D Özellikleri
Tefal Maestro Plus FV1842 ÖzellikleriArnica Violet 2600 Yorum
Vestel V-Press İncelemeTefal Turbo Pro FV5696 Özellikleri

İçeriğimizin bu bölümünde Philips PSG8130/80 buhar kazanlı ütü ile ilgili ilgili sıkça sorulan sorulara yer verdik.

Philips PSG8130/80 buhar basıncı ne kadar?

Philips PSG8130/80, 700 grama kadar şok buhar basıncı ve 170 gr/dakika sürekli buhar verme özelliği ile güçlü bir buhar gücüne sahiptir.

Philips PSG8130/80 kireç önleme ve temizleme özelliği nedir?

Philips PSG8130/80, Easy De-Calc Plus adı verilen özel bir kireç önleme ve temizleme teknolojisine sahiptir. Bu özellik, ütünüzdeki kireç birikimini azaltarak performansını artırır ve ütünüzün ömrünü uzatır.

Philips PSG8130/80 Calc clean hatırlatıcısı nasıl çalışır?

Calc Clean hatırlatıcısı, ütünüzdeki kireç birikimini düzenli olarak temizlemek için tasarlanmıştır. Ütü, calc clean hatırlatıcısı ile belirli bir süre sonra kireç temizleme işlemini hatırlatır. Bu özellik, ütünüzün daha uzun süre verimli çalışmasını sağlar.

Philips PSG8130/80 otomatik buhar özelliği nasıl çalışır?

Philips PSG8130/80 ütü, otomatik buhar özelliği ile donatılmıştır. Yeni hareket sensörü, ütünün giysileriniz üzerinde tam olarak ne zaman hareket ettiğini bilir ve otomatik olarak güçlü buhar verir. Ütü, güçlü buharı ile buhar miktarını kendi ayarlarken siz de rahatlayın ve zahmetsiz ütülemenin keyfini çıkarın.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.