Gerçek Güç: Philips Marathon Ultimate İnceleme

Ülkemizde satışları oldukça fazla olan Philips’in yeni elektrikli süpürgesi Marathon Ultimate hakkında detaylı bir araştırma yaptık.
Gerçek Güç: Philips Marathon Ultimate İnceleme

Philips Marathon Ultimate

Yeni nesil teknolojilerle donatılan Philips’in elektrik süpürgesi, alerji sertifikasıyla siz ve sevdiklerinizi korumak için tasarlandı.

İşte hayatımızın elektrikli süpürgelere yeni bir soluk getiren Marathon Ultimate inceleme.

Teknik Özellikler
Toz Kapasitesi2.2 lt
Emiş TürüKuru
Motor Gücü650 W
Ses Seviyesi78 dB
EPA / HEPA FiltreVar
Siklon FiltreVar
Ağırlık6.2 kg
Amazon
Fiyatını Gör
Marathon
Ultimate Süpürge
Aradığın
Fiyatı Gör

Kullanıcı Yorumları

? Ben çok memnun kaldım harika temizliyor. Özellikle borunun ucundaki sürekli kullanabilmeniz için sabit uç fırça harika derecede iyi bir ayrıntı sürekli elinizin altında her detayı mobilyalar üzerindeki tozları koltukları pırıl pırıl yapıyor. S*** Ç***

? Yüksek emiş gücü ile süpürdüğümüz halıdan çıkardığı tozu görünce yorumlara hak verdim. Hazne temizliği çok kolay, kapağı açtığınızda toz bulutuyla karşılaşmıyorsunuz. Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. Mustafa Güven Y***

İnceleme

1. NanoClean teknolojisiyle karşımıza çıkan süpürge, bu sayede makinenizdeki toz bulutu oluşumunu engelliyor. Cihaz, çektiği tozları makine haznesinin en dibine yollayarak sizler için kolay hazne temizliği sağlıyor.

Philips Marathon Elektrikli Süpürge

2. Philips Marathon Ultimate, TriActive ultra başlığı ile oval köşelerden en dar uçlara kadar maksimum temizlik sağlıyor. En ince tozları içine çekebilen makine, hassas döşemeleri ve mobilyaları rahatlıkla süpürebiliyor.

Philips Marathon Elektrikli Süpürge

3. Ürün, profesyonel mühendisler tarafından tasarlanan PowerCyclone 10 teknolojisi sayesinde üstün bir emiş gücü sunuyor. Bünyesinde silindirik hazne bulunan Marathon Ultimate, bu sayede hızlandırılmış hava akışı sağlayarak tozu zeminden etkili bir şekilde ayırabiliyor.

Philips Marathon Elektrikli Süpürge

4. Allergy H13 filtre sistemiyle üretilen elektrik süpürgesi, yapılan bilimsel testlerde %99.9 başarı sağlayarak adından söz ettirmeyi başarıyor. Hepa 13xxx filtrelere eşdeğer olan ürün, evcil hayvan tüylerini hayatınızdan tamamen çıkarıyor.

Philips Marathon Elektrikli Süpürge

5. Bünyesinde SmartLock boru bağlantısı kullanan Philips, kullanıcısına büyük bir kolaylık sağlıyor. Dayanıklı metal malzemesiyle çarpmalara karşı korumalı ürün, 77 dB ses seviyesiyle kullanım esnasında rahatsızlık vermiyor.

Philips Marathon Elektrikli Süpürge

6. Maksimum 650 watt gücünde çalışan makine, bu sayede üstün bir temizlik performansı sunarak sizin ve ailenizin sağlığını koruyabiliyor.

Philips Marathon Elektrikli Süpürge

7. Ülkemizde oldukça fazla rağbet gören Philips Marathon Ultimate, 2.000 TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.Philips Marathon Elektrikli Süpürge

Benzer Tavsiye Önerileri
Redroad V17 İncelemeVestel Yıldız S8500 İnceleme
Amazon
Fiyatını Gör
Philips
Süpürge
Aradığın
Fiyatı Gör

Philips Marathon Ultimate Hakkında Sıkça Sorulan Sorular (SSS)

Kolay kullanılan ve sessiz çalışan Philips Ultimate hakkında sıkça sorulan soruları cevapladık.

Philips Marathon Ultimate kaç TL?

En çok tercih edilen elektrikli süpürge modeli Philips Marathon, 2000 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Philips Marathon emiş gücü kac watt?

Güçlü emişiyle gerçek temizlik yapan Marathon Ultimate, 650 Watt gücünde çalışıyor.

Philips Marathon garanti süresi ne kadar?

Birçok markadan daha uzun garanti süresi veren Philips, Marathon Ultimate modeli için 5 yıl garanti sağlıyor.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.