Philips Daily Collection Özellikleri ve Yorumları & İnceleme

Philips Daily Collection el mikseri ile ilgili yorumları, özellikleri ve performansı sizler için inceledik.
Philips Daily Collection Özellikleri ve Yorumları & İnceleme

Mutfakta harika sonuçlar elde etmek için işlevsel bir yardımcıya ihtiyacınız varsa Philips Daily Collection el mikseri, sizin için ideal bir tercih olabilir. Kabarmış kekler ve pürüzsüz hamur karışımları hazırlamanıza yardımcı olacak bu milser, %20 daha hızlı karıştırma özelliğiyle hamur işlerinizin hazırlık süresini kısaltırken daha fazla zaman kazanmanıza da yardımcı olur. Eğer siz de hazırsanız Philips Daily Collection el mikseri ile tanışmanın tam zamanı.

Philips Daily Collection HR3705/10 Özellikleri

Güç300 W
MateryalPaslanmaz Çelik
Boyut186x84x154  mm
Amazon
Fiyatını Gör
Philips
Mikser
Aradığın
Fiyatı Gör

Philips Daily Collection HR3705/10 El Mikseri

Philips Daily Collection el mikseri, her türlü hamur ve karışımı mükemmel bir şekilde hazırlar. Kusursuz kabarmalar ve kıvamlar elde etmek için güçlü motor bulunan bu mikserin, aynı zamanda farklı hız ayarı da bulunmaktadır. Bu özellikler ile hamur işleri konusunda herhangi bir deneyiminiz olmasa bile kolayca lezzetli tarifler hazırlamanız mümkün olur.

Hafif ve ergonomik tasarımı, kolay kullanımı ve saklama imkanı ile ön plana çıkar. Tutması kolay kolu ve düğmeleri de mikserinizi rahatça kullanmanıza olanak tanır. 

Philips Daily Collection el mikseri, işlerinizi kolaylaştırmak ve daha lezzetli sonuçlar elde etmeniz mümkün olur.

İşte, Philips Daily Collection HR3705/10 ile ilgili tüm detaylar;

Philips Daily Collection HR3705/10 Tasarım

Philips Daily Collection el mikseri, mutfakta şıklığı ve pratikliği bir arada sunan yenilikçi bir tasarıma sahiptir. Siyah rengi ve modern tasarımı ile her mutfağa uyum sağlayan bu el mikseri, hamur çengelleri ve şerit çırpıcıları ile her türlü hamur, krema ve sosu kolayca hazırlamanızı sağlar.

Hamur çengelleri, yoğurduğunuz hamuru istediğiniz kıvama getirmenize yardımcı olurken, şerit çırpıcıları sayesinde yumurta, krema veya sos gibi malzemeleri çırpma işlemi oldukça kolay hale gelir. Philips Daily Collection el mikseri, yüksek hızı ve güçlü motoru sayesinde her işi kısa sürede ve sorunsuz bir şekilde tamamlamanızı sağlar.

Ayrıca, bu el mikseri şık görünümü ile mutfakta da göz doldurur. Kullanışlı tutacağı sayesinde rahatlıkla tutulabilir ve kontrollü bir şekilde kullanılabilir. Philips Daily Collection el mikseri, evde pratik bir şekilde yemek yapmak isteyen herkesin ihtiyacı olan bir üründür.

Philips Daily Collection HR3705/10

Philips Daily Collection Karıştırma Gücü

Elektrik Gücü300 Watt
TurboVar
Hız Ayarı5

Philips Daily Collection el mikseri, 300 watt'lık motor gücü sayesinde kek karışımlarınızı, hamur işlerinizi veya diğer tariflerinizi kolayca hazırlayabilirsiniz.

5 farklı hız ayarı ve turbo fonksiyonu, farklı malzemelerin karıştırılması veya hamur işleri için ideal kıvamı yakalamanızı sağlar. Böylece hamur işlerinizin kıvamı istediğiniz gibi olurken elde ettiğiniz sonuçlar da daha lezzetli olur. 

Philips Daily Collection el mikseri, şerit çırpıcıları hafif karıştırma işleri için idealdir ve yumurta akı, krema veya kek karışımlarınızı mükemmel bir şekilde karıştırmanıza yardımcı olur. Hamur çengelleri ise daha ağır hamur işleri için kullanılır ve ekmek, pizza veya makarna hamuru gibi işlerde mükemmel sonuçlar verir.

Philips Daily Collection el mikseri yüksek performansı ve işlevsel özellikleri ile her türlü ihtiyacınızı karşılar.

Philips Daily Collection Teknik Özellikleri

  • 300 watt motor gücü
  • 5 kademe hız ayarı
  • Hafif kullanım
  • Şerit ve hamur çırpıcı
  • Turbo özelliği
  • Kablo klipsi 
  • Büyük çıkarma düğmesi
  • Pürüzsüz yüzeylerle kolay temizlik

Philips Daily Collection Boyutları

Philips Daily Collection

Philips Daily Collection el mikseri, 186 mm uzunluğu, 84 mm genişliği ve 154 mm yüksekliği ile ön plana çıkar. Yalnızca 0.852 kg ağırlığındaki bu el mikseri, ergonomik yapısı sayesinde elinize kolayca uyum sağlarken modernliğiyle de kullanıcılarını memnun eder.

Amazon
Fiyatını Gör
Philips
Mikser
Aradığın
Fiyatı Gör

Philips Daily Collection Kullanıcı Yorumları

👤 *** ***: Kek yapayım dedim. 2 dakikada inanılmaz köpürdü. Sanırım uçlarının şekli, büyüklüğü iş görüyor. Oldukça hafif, kullanımı rahat tutuşu var. Sesi de az, şahane bayıldım.

👤 *** ***: Yeterince güçlü bir motoru var. 5 hız kademesi olması güzel. 5. hız kademesi ile turbosu arasında fazla fark yok. Aparatlarının uzunluğu iyi. İlk çalıştırmada hafiften bir koku yaptı. Yüksek devirlerde biraz elde titreme yapıyor ama rahatsız edici değil. Uzun kullanımda beni hayal kırıklığına uğratmayacağını umuyorum. Daha pahalısına bence gerek yok.

👤 *** ***: Ürün sağlam geldi kargo özenliydi Philips eşyalarına bayılıyorum çok kullanışlı.

👤 *** ***: Markanın kalitesinden bahsetmeye gerek bile yok. 5 kademeli hız ayarı buna üstelik turbo tuşu muazzam konfor sağlıyor. En baştaki gri tuşla çırpıları zorlanmadan çıkarabiliyorsunuz. Uzun çırpma telleri sayesinde derin kaplarda da rahatlıkla çırpma işlemi gerçekleştiriyor.

👤 *** ***: Çok memnun kaldım. Çırpma tellerinde de çizik yoktu. Denemek için çalıştırdım. Çalışma gücüde gayet başarılı. 5 kademeli olması güzel bi özellik. Tavsiye ederim.

👤 *** ***: Uzun süre araştırdıktan sonra bu mikseri almaya karar verdim. Ürün çok kısa bir süre içerisinde ve çok iyi paketlenmiş bir şekilde gönderildi. Geçen haftasonu kullandım ve çok beğendim. Çırpıcıları kaliteli ve diğer mikserlere kıyasla daha uzun.Bu özelliği sayesinde sıçratma yapmıyor. Ağır değil ve sessiz çalışıyor.

👤 *** ***: Alalı 4 ay oldu. Ancak 4-5 kere kullanmışımdır. Ama kırıldı, beğenmedim.

👤 *** ***: Yavaş dönüyor, fazla köpürtmüyor. Beğenmedim ne yazık ki.

Editör Yorumu

Philips Daily Collection

Eğer mutfakta zaman kazanmak ve lezzetli yemekler hazırlamak istiyorsanız Philips Daily Collection el mikseri sizin için ideal bir tercih olacaktır. Üstün karıştırma gücü, hız ayarı ve turbo fonksiyonu sayesinde her türlü tarifi kolayca hazırlamanıza olanak tanır.

Hamur işleri veya tatlı tariflerinde kullanabileceğiniz şerit çırpıcılar ve hamur çengeller ile çalışan Philips Daily Collection el mikseri, mutfakta yaratıcılığınızı konuşturmanıza imkan verir. Hafif ve ergonomik tasarımı, rahat bir kullanım ve saklama imkanı sunar.

Philips Daily Collection el mikseri, mutfakta en güvenilir yardımcınız olurken sevdiklerinize yapacağınız özel yemeklerde de yaratıcılığınızı en üst düzeye çıkaracaktır.

Eğer güvenilir, hızlı ve son derece kullanışlı bir el mikseri arıyorsanız Philips Daily Collection el mikseri tam size göre. Mutfakta harikalar yaratmanızı sağlayacak bu mikser ile yemek yapmanın keyfini çıkarabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Mikser TavsiyesiSchafer Prochef Xl Özellikleri
Braun HM3100WH YorumlarıKaraca Multichef İnceleme
Beko BKK 1392 KullananlarBosch MFQ40303 Özellikleri
Fakir Sierra ÖzellikleriHomend Foodrunner Yorum
Tefal Mastermix İncelemeArzum Mixxi Color Özellikleri

Bu bölümde Philips Daily Collection El Mikseri hakkında merak edilenlere cevap vereceğiz. 

Philips Daily Collection el mikseri kaç watt gücündedir?

Philips Daily Collection el mikseri, 300 watt gücüne sahiptir.

Philips Daily Collection el mikseri kaç hız ayarına sahiptir?

Philips Daily Collection el mikseri, 5 farklı hız ayarına ve turbo fonksiyonuna sahiptir. Böylece rahat kullanım için sizi memnun etmeyi başarır.

Philips Daily Collection el mikseri hangi malzemeler için kullanılabilir?

Philips Daily Collection el mikseri, kek karışımları, hamur işleri, soslar, çırpılmış krema, yumurta akı, mayonez ve daha pek çok malzeme için kullanılabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.