Phasmophobia Hileleri | Sınırsız Para ve Eşya Hileleri

Phasmophobia oyununda en önemli şey para ve hayalet yakalamada kullanılan eşyalardır. Biz sizlere bu hileleri nasıl yapacağınızı göstereceğiz.
Phasmophobia Hileleri | Sınırsız Para ve Eşya Hileleri

Phasmophobia Kinetic Games tarafından geliştirilmiş ve yayınlanmış korku türünde bir oyundur. Popüler hayalet avcılığı hobisini konu alan oyun sadece bilgisayarda oynanabilir. İlk piyasaya sürülme tarihi 18 Eylül 2020’dir.

Phasmophobia oyununda ekip üyeleriniz ile çeşitli evlere, binalara girmeniz gerekir. Bu binalarda yaşanan paranormal olayları kayıt altına alabilir, hayaleti ortaya çıkartmak için çeşitli yöntemleri deneyebilirsiniz. Maksimum 4 kişi ile oynanabilen oyunda hayaleti avlamak için tepkilerini ölçmeli v e parmak izi gibi kanıtları aramalısınız.

Hayaleti avlamak için gereken ekipmanları satın almak gerekir. Bazı ekipmanlara paranızın yetmemesi durumunda hayaleti bulma olasılığınız daha da azalır. Bu yüzden tam ekipmanlı arama yapmak gerekir. Hayaleti bulduğunuzda para kazanabilirsiniz. Eğer hayaleti doğru tahmin edemezseniz para kazanamazsanız.

Oyunda seviye kazanarak da çeşitli eşyaların kilidini açabiliyorsunuz. Aynı zamanda oyunu oynadıkça hayalet türlerini yavaş yavaş tanımaya başlıyor, oyunda daha deneyimli hale geliyorsunuz. Biz siz değerli okurlarımız için oyunda size yardımcı olacak, hayalete asla yakalanmamanızı sağlayacak hileleri derledik.

Phasmophobia Hile Nasıl Yapılır?

Phasmophobia oyununda hile yapmak için Trainer indirmeniz yeterli olacaktır. Trainer sayesinde hem çevrimiçi hem de çevrimdışı oyunda hile yapabilirsiniz. Bunun için internet tarayıcınızın arama kısmına “Phasmophobia Trainer Hack” yazın. Daha sonrasında programı indirin.

Oyunun kurulu olduğu yere hile programını atın. Nasıl atacağınızı bilmiyorsanız ilk olarak Steam’i açın, Kütüphaneye girin ve Phasmophobia oyununu bulun. Sağ tıklayın, Özellikler diyin, Yerel Dosyalar, Göz At diyerek oyunun kurulu olduğu yere erişin.

Oyunu Steam’den indirmeyen kullanıcılar ise masasüstündeki Phasmophobia simgesine sağ tıklayarak ve “Dosya Konumunu Aç” diyerek oyunun kurulu olduğu yeri bulabilir. Hile programını attıktan sonra çalıştırın, oyuna girin. Oyundayken aşağıda belirtmiş olduğumuz kısayolları kullanabilirsiniz.

Phasmophobia Hileleri

Phasmophobia oyununda hileyi aktifleştirmek için kısayolları kullanabilirsiniz. Bu sayede ESP, Item, Para gibi hileleri kullanabilir, oyunun keyfini çıkarabilirsiniz.

  • Num 1: Para
  • Num 2: Eşya Hilesi
  • Num 3: Hayaleti Görme
  • Num 4: Hayalet Olma
  • Num 5: Seviye Hilesi
  • Num 6: Asla Hayalete Yakalanmama
  • Num 7: Odalarda Işıkları Açma
  • Num 8: Anti Tekmeleme

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.