PES 4'e Canlı Yayın Özelliği Geliyor

PlayStation 4'e gelecek olan güncelleme şimdiden büyük yankı uyandırmış durumda.
PES 4'e Canlı Yayın Özelliği Geliyor

PlayStation 4 için gelecek olan güncelleme şimdiden büyük bir merak konusu oldu. Gelecek olan 3.0 sürüm hakkında sızdırılan bilgilere göre hataların iyileştirilecek ve birçok yeni özellik gelecek. Konsol üzerinde yapılacak güncellemelerin başında konsolun arkadaşlık bölümüne topluluk özelliği kazandırılacak. Diğer yandan da konsola otomatik yazma özelliğinin hızı sabit olmayacak. Gelecek olan güncellemeye bağlı olarak kullanıcı otomatik yazma hızını kendi ayarlayabilecek. Bunun gibi birçok ayar konsola yapılacak olan güncelleme ile gelecek.

pes-4.jpg

Beklenen Özellik Geliyor

PlayStation sevenlerin en büyük tutkusu, arkadaşlar arasındaki yapılan rekabetlerdir. Hatta bu rekabetlerde yaşanan ciddi çekişmelerdeki önemli anlar telefon kameralarına çekilip sosyal medya alanlarında paylaşılır. İşte bu konuda PlayStation 4 uzmanları adım attı. Gelecek olan PlayStation 4’ün 3.0 sürümü ile oyun esnasında canlı yayın yapılabilecek. Twitter için 10 saniyelik video paylaşma özelliğinin yanı sıra asıl olan Youtube üzerinde istediğiniz zaman canlı yayın yapabileceksiniz. Bu özelliği ile de rakipleriyle arayı epey açacağa benziyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.