Perkotek Turnike, Bariyer ve X Ray Cihazları

Kollu bariyerler uzaktan kumanda ile kontrol edilebilmeleri ile kullanımda kolaylık sağlamaktadır.
Perkotek Turnike, Bariyer ve X Ray Cihazları

Kollu Bariyer Turnike Sistemini Uzaktan Kontrol Edilebilir mi?

Kollu bariyerler uzaktan kumanda ile kontrol edilebilmeleri ile kullanımda kolaylık sağlamaktadır. Kumanda alıcısı bağlantısı yapılarak alıcının kapasitesi kadar kumanda tanıtılıp bütün kumandalar ile geçiş kolaylığı sağlanabilir. Bu sayede bariyer bulunan araç geçiş bölgelerinde geçişlerin insan gücü ve kontrolünde olmayan bölgelerde her araç kullanıcısına kumanda verilerek geçişlerin sağlanmasını mümkün kılar.

Online çalışabilen HGS OGS yazılım ile entegre edildiğinde kişilerin geçiş izni istenilen kurallar çerçevesinde ayarlanabilmektedir. Site otopark vb. girişlerine takılan UHF okuyucu antenler gelen araçların üzerinde bulunan HGS sistemine ait cam etiketi veya sert plaka etiketlerini algılayarak bağlı bulunduğu panel sistemine iletir. Panel sistemi HGS yazılımın yüklü olduğu programdaki verileri kontrol ederek kollu bariyer sistemine otomatik geçiş için izin verebilir. Ayrıca programdan gerekli kısıtlama ve kontrollerin yapılması oldukça kolay hale gelmektedir.

Bariyerlerin anakartı üzerinde kuru kontak tetik soketleri bulunur. Bu tetik soketi girişlerinden tetik alabilirler. Bu sayede kontrol geçiş cihazlarıyla entegreli olarak çalışabilmektedir. Bariyerlerin tetik alabilmesi için geçiş kontrol cihazlarına ihtiyaç vardır. Geçişler buton, kumanda veya geçiş kontrol üniteleriyle sağlanabilir.  Turnike kuru kontak tetik verme özelliği bulunan Yüz tanıma cihazları, parmak izi algılama cihazları, kart okuma cihazları, UHF Hgs antenleri, acces kontrol panelleri vb. cihazlarla geçiş sağlanabilir.

Otopark Bariyer Sistemi Teknik Özellikleri Nelerdir?

Bariyerlerde 220 voltluk enerji kullanılmaktadır. Ip 65 koruma sınıfı alüminyum alaşımlı gövdesi ile elektronik toz boya sıkıştırma teknolojisiyle üretilmiştir.220 voltluk motora sahiptir. Bariyer kol uzunluğu teleskobiktir ve 3 metreden 6 metreye kadar uzayabilir. Bariyerin kullandığı maximum güç 120 volttur.5 milyon devir çalışma süresi test ederek onaylanmıştır. Bariyer kollarının üzerine gece fark edilebilmeleri için reflektör görevi gören parlak işaretleyiciler vardır. Bariyer gövdesinin üst kısmında flaşör dediğimiz kalkış ve inişlerde yanan bir uyarı ışığı bulunmaktadır. Bariyerlerin karşı taraflarına bir çatal ayak konularak bariyerin denge destek ayağı olarak kullanılır ve ürün motorunun ve yaylarının daha uzun ömürlü olmasını sağlar. Bariyer ve çatal ayağa montaj yaptığımız iki adet fotosel sayesinde kalkış ve iniş işlemleri sırasında bir nesne (insan, araç, hayvan vb) geçişi olur ise geri kalkar ve zarar görülememişini sağlar. Yeni nesil bariyerlerde bariyerin ön kısmındaki led ışıkları sayesinde bariyerler daha çok fark edilip kullanıcıların bariyerlere çarpma oranları düşmüştür. Yeni nesil bariyerlerin getirildiği yeniliklerden biride wifi buton özelliğidir eski nesillerde buton ile bariyer arasında 2 per kablo talep edilirken wifi butonlar sayesinde bu ortadan kalkmıştır kullanıcının bulunduğu noktadan enerji beslemesi yapması yeterlidir.

Otopark Bariyerleri Çeşitleri Nelerdir?

Ürünün konumlandırılacağı yer önemli faktör olmaktadır. Bunun etkenleri montaj alanının büyüklüğü alt yapının uygunluğu seçeceğimiz otopark bariyerinden önemli bir faktördür.

Piyasada en yaygın olan bariyer olan kollu otopark bariyeri montajı en kolay olanıdır doğru beton ve kablo alt yapısı ile kolaylıkla herkes yapabilir daha zor montajı olanlarsa mantar bariyer ve road  blocker dediğimiz bariyer sistemleridir su altyapısı elektrik alt yapısı doğalgaz alt yapısı kontrol edilip gerekli testler yapıldıktan sonra montajlanabilir ve montaj baya zor ve teknik gerektiren bir iştir Kollu bariyer sistemleri araç geçiş mesafeleri göz önünde bulundurularak 3 metreden 6 metreye kadar uzayabilir kollu bariyer sistemlerinde kollarda kendi içlerinde ayrılırlar teleskobik dediğimiz 3 metreden 6 metreye kadar uzayan kollar dilediğiniz uzunluk ve kısalıkta kullanılabilir buna ek olarak 4 metrelik led şeritli bariyer kolu ve de çitli bariyer dediğimiz kollar vardır bunlar 5 metreye kadar uzayabilir.

Kollu bariyerlerin diğer tercih sebebi ise fiyat bakımından turnike fiyatları ile karşılaştırıldığında ucuz olması ve kullanım süresinin uzun olmasıdır. Bariyer içinde bulunan ana kart, motor, redüktör, fotosel, kol vb. parçaların temini uzun yıllar boyunca yapılabilmektedir. Kollu bariyer sisteminin garanti süresi iki yıldır. Montajı tarafımızdan yapılan kollu bariyerlerin genel arıza ve bakım hizmetleri süresi bir yıl ücretsiz olarak yapılmaktadır.

Kollu Bariyer Modelleri Nelerdir?

Avax MC6, Avax MX6, Avax MN6, Avax DZ6 başlıca modellerdir.

Üst Arama ve X Ray Sistemleri Nerelerde Kullanılır?

perkotek üst arama ve xray sistemleri

Üst arama Detektörleri ve X ray havalimanları, Alışveriş merkezleri, polis karakolları, plazalar, iş yerleri, Askeriye, Şantiyeler, Devlet daireleri, Siteler, Statlar, güvenlik ön planda olduğu noktalarda üst arama sistemleri talep edilmektedir.

Üst Arama Dedektörleri Teknik Özellikleri Nelerdir?

220 volt enerji ile çalışır.6 hassasiyet bölgesinde 45 hassasiyet bölgesine kadar arttırılabilen modeller mevcuttur. Suya dayanıklı modelleri mevcuttur. Cihazların üzerlerinde bulunan led veya LCD ekran sayesinde; cihazdan geçiş yapan kişi sayısını ve cihazın alarm verdiği kişi sayıları rahatlıkla görülebilir. Üst arama sistemleri taşıması basit ve de monte olarak istediğimiz noktaya taşınabilir. Metal yoğunluğuna göre seviyeler belirlenebilir örnek olarak kimi noktada bozuk para kemer tokası gibi eşyalara alarm vermesi istenirken kimi noktalarda sadece ağır metale örnek silah bomba gibi nesnelere alarm vermesi sağlanabilir.

X Ray Cihazı Teknik Özellikleri Nelerdir?

X ray cihazı tünel ölçülerine göre farklı özellikler göstermektedir. Tünel boyutu ağırlığı konveyör (taşıyıcı hızı), konveyör en fazla taşıyacağı yük, çözünürlük, penetrasyon, anot (kW), anot gücü, x ışını sensörü, ekran, gibi özellikler modellerine göre değişiklik gösterirler. X ray sistemi için bir adet 220v enerji ihtiyacı duyulmaktadır.

Turnike sistemi, otopark bariyeri ve x ray cihazları ile ilgili daha detaylı bilgilerine perkotek.com adresimizden veyahutta çağrı merkezi numaramız olana 0850 811 80 00 nolu numaradan bizlere ulaşarak deneyimli satış müdürlerimizden bilgi alarak ürünleri temin edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.