Periscope'tan İOS'a Yeni Düzenlemeler

Dünyanın en çok kullanılan mobil canlı yayın programı olan Periscope, İOS'a özel yeni düzenlemeler getirdi.
Periscope'tan İOS'a Yeni Düzenlemeler

Twitter’ın mobil canlı yayın uygulaması olan Periscope’un iPhone ve iPhad kullanıcıları yaşadıkları bazı problemler doğrultusunda Twitter’in Periscope yetkililerine şikayetlerde bulundu. Bunun üzerine çalışma başlatan yetkiler, Periscope’ta İOS iletim sistemi için geçerli olan bazı yeni düzenlemeler getirdi. İşte o düzenlemeler;

handoff.jpg

Handoff Özelliği

Dünyanın en popüler uygulamalarından olan Periscope’ta yapılan düzenlemeler sonucu İOS işletim sistemine ilk olarak “Handoff” özelliği getirildi. Bu özellik sayesinde iPhone ve iPhad kullanıcıları bir cihazdan izlemeye başladıkları yayını başka bir cihaza geçiş yaparak izlemeye devam edebilecek. Bunun için iki cihazında Bluetooth'larının aktifleştirilip, iCloud hesabıyla oturum açmaları gerekiyor.

ses-kisma.jpg

Ses Kısma Özelliği

Periscop’un yeni güncellemeyenle getirdiği ikinci özellik ise ses kısma özelliği. En çok şikayet konusu olan ses sorunu artık ortadan kalktı. Bu özellik sayesinde de sesini kıstığınız kullanıcılar canlı yayına başladığında bildirim alamayacaksınız.

bildirim.jpg

Dile Göre Yayın Yapan Kullanıcı Bulma Özelliği

Son olarak da Periscope, aramada yeni bir düzenleme yaptı. Önceden dile göre arama yapılamayan Periscope’ta artık bu sorunda ortadan kalktı. Böylece listede hangi dilde yayın yapan kullanıcıların bulunabileceği belirlenebiliyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.