Pelin Baynazoğlu (Pqueen) Kimdir? Pqueen Kaç Yaşında ve Nereli?

Yaptığı Twitch yayınları ile kendisini tanıtmayı başaran Pelin Baynazoğlu, Pqueen adıyla biliniyor. İşte Pqueen kimdir ve Pqueen hakkında bilgiler.
Pelin Baynazoğlu (Pqueen) Kimdir? Pqueen Kaç Yaşında ve Nereli?

Samimi ve sıcak yayınlarıyla birçok kişiye kendisini sevdirmeyi başaran Twitch yayıncısı Pelin Baynazoğlu, geçtiğimiz aylarda Ankara Belediye Başkanlığı yapan Mansur Yavaş'ın yayına katılmasıyla gündeme geldi. Bu içeriğimizde ise sizler için Pelin Baynazoğlu'nun biyografisini hazırladık. İşte Pelin Baynazoğlu Pquenn kimdir ve Pelin Baynazoğlu Pquenn kaç yaşında? gibi soruların yanıtı.


Pelin Baynazoğlu Pquenn Kimdir?

01-021.webp

18 Temmuz 1992 tarihinde dünyaya gelen Pelin Baynazoğlu, küçük yaşlarda oynadığı bilgisayar oyunları sayesinde oyun dünyasına katıldı. Hem oyun oynamayı hem de dans etmeyi seven Pelin Baynazoğlu, 20 yaşına kadar TRT Çocuk ve Gençlik Halk Dansları Topluluğunda birçok kez sahne almıştır. Daha sonra üniversitede iktisat bölümünün ardından Dumlupınar Üniversitesi’nde Pedogojik Formasyon bölümünden mezun olmuştur. Günümüzde ise hala eğitim hayatına yüksek lisans için aynı yerde devam etmektedir.

Kütahya’da ikamet eden Pelin Baynazoğlu, ilk yayınını 2017 yılında açtı ve samimiyetiyle beraber her geçen gün takipçi kazanmaya başladı. Aradan geçen 2 yıl sonucunda JTG TV’nin düzenlediği Algida Boom Boom NoobStar isimli yarışmaya katılarak birçok Twitch’in önemli ismiyle vakit geçirdi. Burada gösterdiği sıcak kanlılık sonucunda hayran kitlesini neredeyse ikiye katladı.

Twitch’de yayın açan kadın yayıncıları arasında en çok izlenme sayısına ulaşan Pelin Beynazoğlu, adını dünya geneline yaymayı başarıyor. Geçtiğimiz aylarda Pqueen, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile beraber yayın yaptığı sırada 350.000 kişi ile Twitch Türkiye izlenme rekorunu kırdı. Bu yayın birçok kişinin ilgisi çekerken büyük beğeni topladı.


Pelin Baynazoğlu Pquenn Kaç Yaşında?

03-020.webp

1992 tarihinde dünyaya gelen başarılı Twitch yayıncısı Pelin Baynazoğlu, 30 yaşındadır. Yaptığı yayınlar sayesinde elde ettiği kazançlar ile geçimini sürdüren Pquenn, instagram hesabı üzerinden 608 bin takipçiye sahip olurken, twitter hesabında 281 bin takipçi bulunmaktadır.


Pelin Baynazoğlu Pquenn Nereli?

02-020.webp

Okul için Kütahya’ya taşınan Pelin Baynazoğlu, aslen Ankaralıdır. Kütahya’da Dumlupınar Üniversitesi’nde hala yüksek lisans eğitimi almaya devam etmektedir. Twitch Türkiye’de kadın yayıncılar arasında Pqueen, önemli isimler arasında yer alıyor.


Pelin Baynazoğlu Pquenn Sevgilisi

04-019.webp

Uzun süredir birlikte olduğu erkek arkadaşı Batu ile aynı evde beraber kalan bu çift henüz evlenmemişlerdir. Pelin Baynazoğlu, açtığı yayınlarda arada sırada erkek arkadaşını yanına çağırarak beraber sohbet etmektedirler. Batu ile Pelin aynı yaştalardır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.