Patrycja Widlak Kimdir

Kamera karşısına ilk kez Arka Sıradakiler isimli dizi il geçen Patrycja Widlak, 8 Mayıs 1987'de Polonya'da dünyaya geldi.
Patrycja Widlak Kimdir

Patrycja Widlak Biyografisi

Polonya'da dünyaya gelen genç oyuncu, lise eğitiminden sonra Boğaziçi Üniversitesi'nde Psikoloji üzerine eğitim aldı. Mezun olduktan sonra Ayla Algan'dan oyunculuk üzerine eğitim aldı. Annesi Polonyalı babası Türk olan genç oyuncu, kamera karşısına ilk kez Arka Sıradakiler isimli dizide canlandırdığı Fulya karakteri ile kamera karşısına geçti. Günümüzde ise Muhteşem Yüzyıl: Kösem isimli dizide Şayeste karakterini canlandırdı. 

 

patrycja-widlak4.png

 

2011'de Arka Sıradakiler isimli dizide Fulya karakterini canlandırdı. Dizi, yeni atandığı okulda öğrencilerine yardımcı olmak isteyen Kemal isimli bir öğretmenin ve öğrencilerinin yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Bülent Emin Yarar, Bülent Çetinaslan,Sinem Öztürk ve Fırat Çöloğlu yer aldı. 2013'te Deniz Yıldızı isimli dizide yer aldı. Dizi, babasının yanında yaşamaya başlamasına rağmen gerçeklerin farkına geç varan genç bir kızın yaşadıklarını ve yeni çevresinde yaşadığı sıkıntıları anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Güneş Emir, Koray Erkök, Serhat Nalbantoğlu, Meltem Baytok, Başak Akbay ve Lale Başar yer aldı. 

 

patrycja-widlak5.jpg

 

2014'te Analı Oğullu isimli dizide Nublu karakterini canlandırdı. Dizi, uçak yolculuğu sırasında hayatının aşkı ile karşılaşan Cano isimli bir adamın hayatını değişmesini eğlenceli bir şekilde anlatıyor. Dizinin başrollerinde Semiyan Midyat, Sera Tokdemir, Gülhan Tekin, Durul Bazan, Onur Buldu ve Duygu Yetiş yer aldı. 2015'te ise Muhteşem Yüzyıl: Kösem isimli dizide Şayeste karakterini canlandırdı. Dizi, Osmanlı Devleti'nin bir döneminde damgasını vuran Kösem Sultan'ı ve haremde yaşanan entrikaları anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Beren Saat, Hülya Avşar, Ekin Koç, Erkan Kolçak Köstendil, Mete Horozoğlu ve Esra Dermancıoğlu yer aldı. 

 

Yer Aldığı Dizi ve Filmleri

  •  Muhteşem Yüzyıl: Kösem-2015
  •  Analı Oğullu - 2014
  • Deniz Yıldızı-2013
  • Arka Sıradakiler-2011

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.