Park Balık Çekmeköy Restaurant Menü, Fiyat ve Yorumlar

Çekmeköy’de Park Adana’nın işetmesini üstlendiği yeni mekanı Park Balık Restaurant hakkında düşüncelerim.
Park Balık Çekmeköy Restaurant Menü, Fiyat ve Yorumlar

Arkadaşlar biliyorsunuz ben gurme değil sadece ama sadece müşteriyim. Kimse beni tanımaz etmez. Sadece mekanlara bir veya birden çok defa gider, mekanlar hakkında düşüncelerimi burada paylaşırım. Altını tekrar çiziyorum tek gayem siz değerli okurlarımıza mekanlar hakkında düşüncelerimi ve yorumlarımı aktarabilmek. 

Her nasılsa bu platformda yazdığım düşüncelerim büyük ilgi görüyor ve makanlar hakkındaki yorumlarımı içeren yazılarım söz konusu mekanlarla ilgili Google aramalarında ilk sıralarda yer alıyor. Bu durum tabiki siz değerli okuyucularımızın sayesinde yaşanıyor.

park-balik-002.jpg

Park Adana Kebap Ataşehir ve Park Adana Kebap Çavuşbaşı şubesi hakkında düşüncelerimi bir sonraki yazılarımda sizlerle paylaşacağım. Bugünkü yazımda sadece ve sadece Park Balık Çekmeköy hakkında kişisel deneyimlerime yer vereceğim. 

Park Balık Çekmeköy Şubesi’ni üç kez ziyaret ziyaretim. İlk ziyaretimde bu yazıyı kaleme almaya pek cesaret edemedim. Biliyorsunuz mekanlar hakkında kaleme aldığım yazılar büyük ilgi gördüğünden sizleri yanlış yönlendirmek istemem. Sonuçta yeni açılmış bir mekan ve hizmet başlarda tabiki iyi olacak. Meze çeşitliliği açısından birçok lüks balık restaurantını cebinden çıkarır diyebilirim. Mezeler o kadar güzel, çeşitli ve lezzetliki ara sıcakları da yedikten sonra balık yiyemez hale gelebiliyorsunuz. Bu yüzden sizlere önerim benim gibi aç gözlü davranım, meze çeşitliliğine kapılıp kendinizi ara sıcak ve mezelerle doyurmamanızdır. Cunda mutfağının esintileri oldukça başarılı esiyor.

park-balik.jpg

Mezeler arasındaki çeşitlilikte Girit usulü cacık dikkatimi çekti. Çengelköy cacığına göre lezzet olarak beni çok etkiledi. Yanlış anlaşılmasın mekandaki Çengelköy cacığı kötü değil sadece iki meze arasında damak zevkime göre kıyaslama yapıyorum.

Arasıcaklarda tereyağında karides az yağla ve çok tadında bir şekilde servis ediliyor. Biz ikiz çocuk ailesi olduğumuz için çocuklara özel balık köftesi, deniz lüferi cipsi dikkatimizi çekmedi değil. Biliyorsunuz 2 yaşındaki çocuklara çok kolay balık yediremiyorsunuz.

park-balik-001.jpg

Severek yediklerini belirtmek isterim. Oyun alanıda oldukça geniş ve ferah. Oyun alanı ile sigarasız bölüm büyük bir camla ayrılmış. Bu sayede bir gözünüz rahatlıkla çocuklarınızda olabiliyor. Zaten görevlide mevcut ancak görevli çocuk her ağladığında yanınıza geliyor. Bu kötü bişey değil tabiki ancak bu konuda çocukları alıp gelmeden konuyu çözmeye çalışmaları daha iyi olacaktır. Bu da işletmecilere nacizane tavsiyemdir. Çocuklar ağladığında zaten camdan görebiliyoruz. (Şimdi beni de eleştirmeyin, kalkıp neden çocuğuna bakmıyorsun diye. Olay o değil, olay çocukların yavaş yavaş bu sosyal ortamlara alışması gerektiği gerçeği.)

park-balik-003.jpg

Doğrusu bir kebapçının balık mutfağına girme cesareti beni etkilemedi değil ancak başta gelirken şüphelerim olsa da bu işin altından fazlasıyla kalkabildiklerini görmek çok güzel. 

Şu da çok önemli bir konu. Daha önce aynı noktada kebap restaurantları açıldı. Hem de bilindik markalar bunlar. Oysa Çekmeköy bölgesinde insanların rahatça alkol alıp yemek yiyebileceği çokta mekan yok. Bu da bölgede yaşayan insanların seçicilikteki farkını bence gözler önüne seriyor. Çok umutlu değildim dedim ya tutunamazlar diye düşünmüştüm. Fakat bu işin üstesinden bir kebapçının gelebilmesi doğrusu beni şaşırttı. 

Değerlendirme;

Lezzet; Çok İyi

Servis; Çok İyi

Lavabolar; Hijyenik

Vale Hizmeti; Çok İyi

Fiyat; Orta (Bana fiyat uygun gelmişti hizmet kalitesi gereği ancak başka arkadaşlarım ilk açıldığı günlerde fiyatların daha uygun olduğunu dile getirdiler.)

Mekan İşletmecilerine Önerilerim

  • Çizginizden kesinlikle sapmayın.
  • 40’ın üzerinde meze çeşitiniz beni benden aldı.
  • Park Balık büyüyecekken Park Adana Ataşehir Şubesi’ni ihmal etmeyin. (Bu arada Çavuşbaşı şubesinde Ataşehir şubenizdeki ilgi, alaka ve lezzeti göremedik.)
  • Kış iyiden iyiye geldi camekan kısımlarınızda çok az hava kaçağı var bu sorunu çözmelisiniz. Rahatsız edici değil ancak kış daha çetin yaşanırsa sorun yaşatabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.